"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (15-06-23)
Μιλαμε για επικους ψευτες ρε σεις ανερυθριαστα γραφουν οτι ναναι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Νταρντερ γιατί να ρθει σε μας και να μην πάει κάπου αλλού;
Οι ομάδες στην Ισπανία έχουν το κλασσικό -50% στα συμβόλαια σε περίπτωση υποβιβασμού. Αν ο παίκτης θέλει, μπορεί να πάει δανεικός για το διάστημα που η ομάδα θα παίζει στη Λα Λίγκα 2.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Δεν εννοούσα εσένα, φυσικά - εσύ, μία χαρά τα γράφεις...
Έτσι όπως έγινε του Ραντζέλοβιτς και με όσα έτρεχαν παράλληλα γύρω - γύρω, ήταν δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος να βγάλει άκρη στο κορδόνι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Φλορεντινο Πέρεθ δήλωσε οτι την επόμενη εβδομάδα, ο Joselu θα είναι στη Μαδρίτη και θα είναι η μοναδική μεταγραφή της Ρεάλ.
Επίσης ο Εμβιλα είπε πως έχει πρόταση ανανέωσης απ' τον Ολυμπιακό.
Nikolaos_Kokkinos (18-06-23)
Δεν ηθελα να σχολιασω.. αλλα το ειπες εσυ. Ξεκιναμε ελπιδοφορα βλεπω.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Επίσης η Ρεαλ απέκτησε τον Μπέλιγχαμ...
Yangel Herrera μας κάνει;
Ναι, αλλά εμάς ξέρουν καλύτερα...
Αυτος ο Χερερα για αμυντικο χαφ ειναι καλη περιπτωση. τον ξερει και ο Μαρτινεθ απο την Γραναδα.
οπως και ο πιτσιρικας ο Φακουντο που γραφτηκε αλλα αυτος ειναι πολυ πιο δυσκολη περιπτωση.
hang your demons
Δεν νομίζω να ψάξει κάνεις για τον Ντελόρ - 11 χρόνια είναι στο ρεπορτάζ, όχι συνεχόμενα, αλλά 11...
Αν δούμε μεταγραφές τύπου Tello, Collado, Aaron Martin κλπ, θα τις χρεώσουμε στους Κορδόν και Μαρτίνεθ; Γιατί κάθε χρόνο "έρχονται".
Bookmarks