Πολύ κακιασμένη αδερφή ο Σισέ.«Ο Ματιέ Βαλμπουενά κάνει εξαιρετικά πράγματα στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι η αγαπημένη σου ομάδα», του είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής με τον Σισέ να απαντά: «Ειλικρινά υπάρχουν τέσσερις καλές ομάδες στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Είναι η χειρότερη ομάδα ο Ολυμπιακός παρότι παίζει στο Champions League κάθε χρόνο. Θα τον πάρω εγώ τηλέφωνο απευθείας για να μην πάει εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Oberon (08-06-23)
Να του ζήσει το παιδί... Μην πω άλλα τώρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (06-06-23)
Με την ευκαιρία της πρότασης που έγινε στον Μπακαμπού, αλλά και το μάθημα με τον Αραμπί και το εξωπραγματικό συμβόλαιο που του έδωσαν πέρσι, βλέπω μια θετική αλλαγή πολιτικής. Καλό είναι να αρχίσουν να δίνουν χαμηλότερα συμβόλαια και τα γλυκάκια να τα συμφωνούν σε μπόνους. Δώσ' τους με λίγα λόγια τα ίδια που σκόπευες, αλλά τα πολλά και τα καλά μόνο μετά από επίτευξη στόχων της ομάδας.
Έτσι θα καταπολεμηθεί και η τακτική πολλών που κάθονται πάνω στα συμβόλαια και δεν παίζουν και θα είσαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν στο ακέραιο την ομάδα, γιατί θα έχουν και οι ίδιοι όφελος. Επίσης θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε και τη συμφωνία με την εφορία, κακώς την πληρώνει η ομάδα, αν δεν κάνω λάθος στα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα τους τα δίνουν μικτά.
Αν οι περισσότεροι είναι έτσι μαθημένοι, μέχρι να αποσαφηνίσεις ότι πληρώνεις εσύ την εφορία, τους φαίνονται μικρότερα τα συμβόλαια, ενώ και ο κόσμος σε κρίνει ως πιο σφιχτό γιατί έχει μάθει να κάνει κουβέντα με τα καθαρά ποσά. Ενώ στην πραγματικότητα ένα συμβόλαιο 2εκ στην Ελλάδα, είναι πολύ παραπάνω. Οπότε δώσε κατευθείαν το μικτό ποσό και ασ' τον να κόψει το λαιμό του. Εκτός αν υπάρχει κάποιος νόμος.
Βέβαια, τα ψηλά μπόνους αντιμετωπίζονται σαν προσπάθεια υπεκφυγής, για αυτό και οι ατζέντηδες τα αποσυνδέουν από τις βασικές απαιτήσεις του πελάτη, καθώς συναρτούν την αμοιβή του πελάτη τους και τη δική τους, με ένα αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώνεται υπό την επίδραση και άλλων παραγόντων.
Με ετούτα και με εκείνα βλέπω Ελ Αραμπί, μιάς και αναφέρθηκε να μένει και φέτος, το οποίο δεν θα είναι κακό αν ο ένας από τους άλλους δύο φορ θα είναι ο Χασάν και ο τρίτος ο Μπα...
Στο χέρι σου είναι να βάλεις τους όρους που θες κι όποιος δεν γουστάρει μπορεί να πάει να γαμηθεί. Αν σου κάνει και μουτράκια, τότε φαίνεται ότι ενδιαφέρεται μονόπλευρα μόνο για το χρήμα, οπότε κάνεις κι ένα ξεσκαρτάρισμα ταυτόχρονα στους μισθοφόρους. Καλύτερα να πάρουμε παίκτες που έχουν κι ένα κίνητρο και φιλοδοξίες. Ας τους δίνει περισσότερα σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων, απ' ότι θα έπαιρναν συνολικά στο συμβόλαιο. Πχ αν ζητάει 2εκ δώστου 1,5 και με τα μπόνους να φτάνει 2,5 δελεαστικό το βλέπω, τουλάχιστον να το σκεφτεί.
Άλλο αυτό: Στο πρωτάθλημα που ο καλύτερος στόπερ είναι ο Ίνγκασσόν και έχεις 18 γκολ με τα πέναλτι μέσα, δεν είσαι για 2+ χαρτιά τον χρόνο και με τα μπόνους, στα 33 σχεδόν.
Faithful (07-06-23), jonk (06-06-23), kostas1 (07-06-23), Nikolaos_Kokkinos (07-06-23)
Πολύ σωστό. Καλός ο Μακαμπού, υπάρχουν καλυτεροι.
Nikolaos_Kokkinos (07-06-23)
Τα καλύτερα ρεπορτάζ, εδώ μείνανε: Δεν ξέρουμε ποιός θα είναι προπονητής, αλλά όλο και κάτι μεταγραφές ετοιμάζονται, αλλά είναι κάποιες από το χωριό - δεν τις ξέρουμε και να μας τις πούνε, δηλαδή...
δυσκολη υποθεση η μεταγραφη φορ εφοσον φυγει ο μπακαμπου. πρεπει να βρεις αναγκαστικα καλο ονομα που θε ξερεις οτι θα προσφερει.
Φήμες για σφήνα Ολυμπιακού για Καντέ και Μέσι. Κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
jonk (07-06-23)
Το πραγματικό ρεπορτάζ κούλας, με Μπενζεμά αποδεικνύει πως και στο δράκο έχουμε μείνει πίσω...
Τα "ρεπορταζ" λένε πως ο Κορδόνης έχει στις προτεραιότητές του την απόκτηση δυο στόπερ και ενός επιθετικού για βασικούς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Οφη λεει πηρε τον Ανδρεα Καρω..
Εμεις οποιον παιρνουμε τελευταια μας βγαινει Φαντης Μπαστουνι παντως
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ποιά είναι τα ατού;
Καμπρέρα λένε για στόπερ. Μακαρι να ισχύει.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Και ελεύθερος μάλιστα αν έρθει.
Πολύ καλή περίπτωση.
Bookmarks