Το ρεπορτάζ λέει ότι έρχεται σήμερα Ελλάδα, υπογράφει στον Ολυμπιακό για 3 χρόνια και παράλληλα θα είναι και σύμβουλος στη Νότιγχαμ. Τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε. Αλλά δεν μπορούμε να κράζουμε σύμφωνα με ότι διαβάζουμε στα ρεπορτάζ και μετά να λέμε για τις απαντήσεις "αυτό δεν είναι επίσημο".
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
το θεμα μου ειναι το εξτραδακι , ειναι η φορεστ η γαβρος?
Nikolaos_Kokkinos (01-06-23)
Πως το λεει ο Κοντιζάς? Ελλαδα εισαι ετοιμη ? Ωχ Ωχ Ωχχχ - Ωχ ωχ ωχχχχχχ
Μπαινουμε δυνατα και φετος στο στησιμο (?) και στο μεταγραφικο παζαρι .. ολους τους βλεπουμε και καλα αφηψηλου και ολοι μας κλανουνε τελικα πρωτοιΟ Μπακαμπου υποτιθετε ειπε "ενημερωσα τον ατζεντη μου οτι δεν θελω να παω πουθενα αλλου και να τελειωσει γρηγορα το θεμα" ..αυτα μας ειπαν οι ΨΕΥΤΕΣ μας που εχουμε για ρεπορτερ, πριν εναμιση μηνα... εκει μειναμε τελικα. Το συμβολαιο του ληγει και απολυτη ησυχια.
Εχουμε παρει ΤΔ υποτιθεται αλλα ειναι καποιος αορατος κυριος μεχρι στιγμης που μονο ο Νικολακο ξερει τι κανει και που ειναι. ΔΕΝ εχουμε δει καν καποιο βιντεακι οτι ειναι ζωντανος ανθρωπος, η ιδια φωτογραφια κυκλοφορει.
Τον προπονητη τον ξεχασαμε, δεν θα παρουμε φετος, δεν χρειαζετε αλλωστε.
Σε λιγο εχετε Ιουλιος, ποιος θα ξεκινησει τι σχεδιασμο και πότε ? Και οταν το ξεκινησει ποιος θα προλαβει να δει και να μιλησει ποιους παικτες? Παλι απο τις παραλιες θα μαζευουμε παλαιμαχους?
Απο τι διαφαινετε . το πλανο μας ειναι σε ραγες, το παει παλι κατα γραμμα περι Δεκεμβριο να ξεκιναει η προετοιμασια, η αναζητηση κλπ κλπ
Ως τοτε ναναι καλα ο Μπαλτακος και ο Μπενετ.
Επειδη οι παικτες εχουν διακοπη προπονησεων κ ξεκουραση και δεν εχουμε επισημα παιχνιδια δεν σημαινει οτι το κλεισαμε το μαγαζι . Δεν ειμαστε δημοσιο σχολιο . ασε που τωρα που δεν εχουν υποχρεωσεις, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ να εχουν ιδρωσει τα στελεχη μας απο τις εργασιες τους να εφαρμοσουν το νεο πλανο. ΤΩΡΑ, για να μη πω χθες. Τωρα, ερπεπε να πηγαινουν με φουλ γκαζι. Αυριο, παει πεταξε το πουλακι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
mankap (02-06-23)
Ρε μάγκες μήπως θέλετε καθημερινά να βγάζει ένα δελτίο τύπου η ΠΑΕ να σας ενημερώνει ακριβώς τί κινήσεις κάνει;![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ναι και θελουμε να το συντασει ο Καραπαπας το δελτιο τυπου, οχι μονο να βριζει τον μπαλτακο
"Λοιπον καριο*&*&^&^αα ακουστε... επειδη μας εχετε σκοτισει την καραπουτσ*(&*&%$μας τι κανουμε και τι δεν κανουμε... δεν θα σας δωσουμε και λογαριασμο, ετσι ναουμε? γκε-γκε ?
Ο μπροεδρος ξερει τι κανει και θα γα&@#%$^ει ολες αυτες τις κουφ&^*@%$λες που στηνουνε το πρωταθλημ.. λοιπον,. ειπα και ελαλησα , τα λεμεεεεε"
..αμεσως μετα θα βγαινει ο Νικολακο στο ντεμη κ στους αντωνηδες, προσπαθωντας να ερμηνευσει το ανωθεν δελτιο τυπου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (01-06-23)
Πάμε πάλι. Του έχει γίνει βελτιωμένη πρόταση κοντά στο 1,5 μύριο με μπόνους στόχων. Ο ίδιος δεν απαντάει κι απ' ότι φαίνεται την έχει πάρει ο μάνατζερ και την φέρνει βόλτα στα εμιράτα για να του κλείσει τα διπλά. Ε δεν θα περιμένουμε και πολύ, να πα να γαμηθεί στο φινάλε, αυτός καθυστερεί.
Προπονητή θα φέρει ο Κορδόνης, γι' αυτόν τον πήραμε. Προφανώς 1 βδομάδα που έλειπε έκανε τα κουμάντα του. Επίσης, αρκετά πρωταθλήματα δεν έχουν τελειώσει ακόμα, αν ο στόχος είναι κάποιος που ακόμα έχει ομάδα, πώς θα τον φέρει;;;
Μου θυμίζεις τη γιαγιά μου που τη ρώταγες τι ώρα είναι, ήταν 9 και σου έλεγε 10 γιατί "σιγά κοντοζυγώνει". ΡΕΕΕΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ!!!!!
jonk (02-06-23), Nikolaos_Kokkinos (01-06-23)
Πάμε τώρα για προπονητή, μετά μας μένουν μονο 2 ή 3 σέντερ μπακ, πιθανώς αριστερός μπακ, 1 αμ. χαφ + 2 8αρια (εκτός αν μείνει κάποιος Καμαρά, τότε ίσως με 1 παλευτεί η κατάσταση), 2 εξτρέμ, 1 φορ που μπορεί να παίξει και εξτρέμ (ή το αντίστροφο) και 1 καθαρος φορ (2 αν φύγει ο Μπακαμπού).
@Panahs7 αυτο το τελευταιο θελω να το πεις στη μανα μου που απο οταν ημουνα 30 μου ελεγε: "Ποτε θα παντρευτεις? 50 χρονω εφτασες τι θα γινει ? "
panahs7 (01-06-23)
Nikolaos_Kokkinos (01-06-23)
αυτο που δεν θα θελα να δω ειναι να περιμενουν αν θα περασουμε ομιλους γιουροπα για να δουν τι θα παρουν. ελπιζω ο κορδονης να μην το κανει αυτο.
η ομαδα θελει ριζικη ανανεωση. καθως θα φυγουν οι περισσοτεροι και πρεπει να πεσει ο μεσος ορος ηλικιας.
παμε για ντεμαραζ μεταγραφων. ελπιζω οχι οτι να ναι αλλα προσεγμενες. καλως περιμενουμε παραπανω για προπονητη. ελπιζω να αξιζει η αναμονη.
hang your demons
Και πού είναι το πρόβλημα;;; Θα πάρουν ελεύθερους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (02-06-23), Nikolaos_Kokkinos (01-06-23), Paneas (02-06-23)
ΕΤσι Ακριβως αυτο θα γινει, εχει κανεις την παραμικρη αμφιβολια οτι ειναι ικανοι ?
Ρε παλικάρια, τεχνικό διευθυντή δε θέλατε; Πάλι φταίει;
(εν τω μεταξύ δεν έχει τελειώσει καν η σεζόν καλά καλά)
drizzt (02-06-23)
Εμείς θυμόμαστε το μέλλον...
Η Equipe γράφει για Παγιέ. Τεράστιος παίκτης, ακόμα και τώρα στα 36, βασικός ήταν στη Μαρσέιγ.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Η Εκίπ καλά κάνει και γράφει, αλλά θα έχουμε φορτώματα με δ'αύτον... Άσε την ηλικία, που στην περίπτωσή του είναι το μικρότερο πρόβλημα.
Το ότι κάθεσαι να ακούσεις ένα τέταρτο ρεπορτάζ για να καταγράψουν ότι είδαν στις εφημερίδες και να σου πούνε ότι ξέρουν ό,τι ξέρεις, πάνω - κάτω, σε κάνει να νιώθεις και λίγο τύπος που η δικιά του θέλει λίγο χρόνο να κάτσει μόνη, να σκεφτεί...
Bookmarks