Όχι ακόμα, αλλά αν προσπαθήσετε λίγο περισσότερο με την γραφικότητα, μπορεί και να ταιριάζει.
Α τι ωραια τοπια μπραβο Βοσκε!, βαλε μας και λιγο Γρεβενα να δουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι ακόμα, αλλά αν προσπαθήσετε λίγο περισσότερο με την γραφικότητα, μπορεί και να ταιριάζει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (29-05-23)
Δηλαδη: Εκτος του οτι δεν ξερουμε απο μαρκετινγκ , ειμαστε κι γραφικοι?
Σε μεγαλη υποληψη μας εχετε![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι γιατί σε περίπτωση που πάει κάτι λίγο λάθος, πάλι θα τρέχω Αυγουστιάτικα να μαζεύω απόψεις.
Δεν είσαστε μικρά παιδιά, να βάζετε φιτίλια σε διαφόρους να μας τα κάνουν κινέζικα χωρίς λόγο και εμείς να το βρίσκουμε χαριτωμένο.
zionikos (29-05-23)
Μήπως μας τελείωσαν και ο Βαλμπουενάς με τον Αραμπή;![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πολύ καλή κίνηση που μας τελειωσε ο Εμβιλα. Στο καλό και ας έρθει ένα 6αρι που να είναι γρήγορο
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και μέχρι τώρα, στις αντικαταστάσεις, δεν πάμε και σφαίρα, δύσκολα θα βρούμε παίκτη να παίξει χειρότερα με τον δρόμο που πήρε η απόδοση του συγκεκριμένου τον τελευταίο καιρό.
Nikolaos_Kokkinos (30-05-23), zionikos (30-05-23)
Τελικά τον Σκάρπα θα μας τον φέρουν έστω και τώρα; Μαζί με Φορτούνη θα έκαναν καλό ντουετάκι για να ξενοιάσουμε στους ΑΜ.
Θα μπλέξουμε, λέω εγώ... Πάλι με 3 δεκάρια στην εντεκάδα θα βρεθούμε.
Ναι μεν τρέχει και των γονέων, αφήνει ό,τι έχει μέσα στο γήπεδο, αλλά από πάσα και από σουτ είναι άνιωθος: Μπορούμε κάτι καλύτερο.
zionikos (30-05-23)
Ελπίζω να μην στηρίζονται στο μαντύ να τα βγάλει πέρα εκεί.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
3 χρονια ψαχνουμε εξτρεμ , ε να μην φαμε κ αλλα 4 να βρουμε αμυντικο μεσο? εκτος κ αν κατηφορησει ο γκελαδορος ο κουγιατε , λογικα θα θελουν να τον μπαρκαρουν στην φορεστ
Du3lisT (30-05-23)
Και το Λίβερπουλ, μία χαρά λιμάνι είναι και το Γκούντισον Παρκ, από όσο θυμάμαι, μία χαρά κοντά στη θάλασσα είναι...
Ellyes Skhiri για αντί Εμβιλα. 28 χρονών, Τυνήσιος, βασικός στην Κολωνία και εκ των αρχηγών. 32 συμμετοχές με 7 γκολ φέτος, στην Μπουντεσλίγκα.
Η Κολωνία τον είχε αγοράσει απ' τη Μονπελιέ 6 εκ το 2019.
Στην Μπουντεσλίγκα με την Κολωνία έχει 117 συμ με 17 γκολ και στην Ligue 1 με την Μονπελιέ έχει 123 συμ με 10 γκολ.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bookmarks