Έχει καλές σειρές τελευταία το apple tv.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (28-05-23)
Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ να σας παρει τον ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ ο Καβουρας
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
Που το έχετε δει ρε παιδιά αυτό για Μπακαμπού και Κούλα; Πείτε και σε εμάς.
Γεια σου, αυτό είναι το Bing. Μπορώ να καταλάβω και να επικοινωνήσω με τη γλώσσα που χρησιμοποιείς. Αναφέρεσαι στον Σεντρίκ Μπακαμπού, τον πρώτο σκόρερ της Super League 1[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με υψηλές αποδοχές[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από καμία από τις δύο ομάδες για το μέλλον του ποδοσφαιριστή[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Έγραψες όλο αυτό για να μας πεις ότι δεν ξέρεις ποιόν μανδύα θα βάλει;
Τί διάολο πρόγραμμα είσαι τέλος πάντων;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (28-05-23)
Πόνεσαν τα μάτια μου.
Στο τελος η μονες παραδοσιακες νοημοσυνες εδω θαμαστε εγω και λιγο ο παναγης , η Σαρρα Κονορ μας λειπει κ γιναμε.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άμα φτάσει ο καφές στα 15,00 € τα 100 γραμμάρια, βλέπω να μην μένει Χριστούγεννο...
Nikolaos_Kokkinos (28-05-23)
Που θα υπάρχει μόνο στη μαύρη αγορά...
Με αγχωσες κυριακατικα,, Αυριο πρωι θα τη στησω εξω απο του Σκλαβενιτη για κωλοχαρτα και καφεδες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
παλι πανω ραφι , τζονι και ραταο
Άρχισε η 98η σεζόν της αγαπημένης σειράς των γαύρων. Γνωρίζουμε τους χαρακτήρες τώρα.![]()
drizzt (29-05-23), Faithful (29-05-23), Nikolaos_Kokkinos (29-05-23), voskos_7 (29-05-23)
Μέσες - άκρες, σε κάτι τέτοια θα κινηθούμε, όπως και να έχει, αλλά μην περιμένεις να μάθεις ότι πάμε για Ροντρίγκο, ή Βινίσιους Τζ... Ούτε και υπάρχει μαλάκας να αφήσει 4 χαρτιά το χρόνο και ένα φυσιολογικό πρωτάθλημα για να μας κάνει τη χάρη να έρθει εδώ για τα μισά και να παίζει στη Λεωφόρο και μπροστά στον υπέροχο κόσμο κάθε χωριού...
Από παίκτες που δεν ξέρουμε, μάλλον έχουμε περισσότερα να περιμένουμε, πλέον.
Ε γιαυτο λεμε οτι ειμαστε παιδικη χαρα σχεδιαστικα, πες μας κατι καινουργιο
Bookmarks