drizzt (21-04-23)
Μπα, οχι. Για μενα, ο Αγκιμπου (οπως κι αν λεγεται ο πατερας του) πιο πολυ μου τα εσπαγε απο τον Μαντι, απο νωρις μαλιστα.
drizzt (21-04-23)
Έχεις δίκιο, αλλά δεν έχω την βεβαιότητα ότι όλο ήταν δική του ιδέα. Βέβαια, μετά τον Ιανουάριο, την πίστεψε λίγο παραπάνω από το κανονικό, αλλά δεν ήταν και από τους πρώτους που θα σιχτίριζες και ποιός άλλος θα το πρόσεχε ώστε να σε υποστηρίξει αν το έκανες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εκεινος ο παιχταρας της Λουντογκορετς ο Ντεσποτοβ αραγε μας απασχολησε καθολου; Δεν θα με χαλαγε καθολου να εχουμε εξτρεμ τον Κανος και τον Ντεσποτοβ!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
gamesonline2017 (23-04-23), jonk (23-04-23)
Μπορεί και να λέει πολλά, αλλά θα ήταν πιο επιλήψιμο αν αρχηγός του ήταν ο Άβιλα...
giovanni#10 (22-04-23)
Η ομάδα θέλει νέα παιδιά , κάτω των 25. Εχει γεράσει επικίνδυνα, πολύ ψηλός μ.ο. ηλικίας
chainsaw (26-04-23), Du3lisT (24-04-23), Nikolaos_Kokkinos (23-04-23), zionikos (26-04-23)
12.5 εκατομμύρια ευρώ ζητάει η Θέλτα, απ' την ΑΕΚ, για τον Πινέδα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
chainsaw (26-04-23)
Ερωτηση: Ο Αγκιμπου που επαιζε στον Ατρομητο, εχουν τελειωσει τις υποχρεωσεις του εδω και ενα μηνα. Γιατι δεν εχει γυρισει στο Ρεντη για προπονησεις; Καλο θα κανει και σε αυτον και στην ομαδα.
Γιατι ο Φαντιγκα παιζει στον Ιωνικο, οχι στον Ατρομητα και γιατι καμια ομαδα δεν εχει ολοκληρωσει τις αγωνιστικες της υποχρεωσεις.
Ρε παιδιά; Έχει αυτό το φορμάτ τώρα 4 χρόνια: Άντε, στα Play - off να μην είναι - πού θα είναι;
Πωλείται ο Αλεξανδρόπουλος της Σπόρτινγκ. Θα ήταν σοβαρή επένδυση.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
drizzt (29-04-23)
Θεωρητικά, δεν διαφωνώ, αλλά η πράξη μας δείχνει κάποια σημάδια τα οποία καλό θα ήταν να μην αγνοήσουμε...
Γελάω. Επειδή δεν παίζει ο τσιφούτης να δώσει ούτε τα μισά από αυτά, δε κάνουμε εμείς ένα γερό μπάσιμο να τον τσιμπήσουμε;
Χωρίς απαραίτητα αγωνιστικούς λόγους (αν και μια χαρα παίκτης είναι). Έτσι απλά να το φυσάνε και να μην κρυώνει, όπως έγινε με Λαζαρο.
*Πλακίτσα προφανώς. Άκου εκεί 12.5 εκατομμύρια για τον Πινέδα, είναι βλαμμένοι οι άνθρωποι.
Αλλά δεν θα πάρει 15 για Καμαρά, ούτε 7 για Μασούρα, ενώ η Θέλτα, τα 13 για Πινέδα, δεν τα έχει και τόσο απίθανα...
jonk (29-04-23)
Καλα ρε μαγκες, τον Πελκα, πως κ τον αφησαν να ληξει το κοντρατο του? Τοσο καλος ηταν?Η παιζει αλλο πραγμα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks