Αφήστε το ChatGPT και πιάστε την Claude στο Google Cloud. Είναι free app στην πλατφόρμα Slack. Έχει και πρόσβαση στα ιντερνέτς και πολύ καλούς μηχανισμούς μετάφρασης.
ασε ξερω... "δεν ανακατευετε" ()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αφήστε το ChatGPT και πιάστε την Claude στο Google Cloud. Είναι free app στην πλατφόρμα Slack. Έχει και πρόσβαση στα ιντερνέτς και πολύ καλούς μηχανισμούς μετάφρασης.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
FanisJK7 (18-04-23)
Απ' το τέλος προς την αρχή, πολλά φταίνε σε πολλά ματς και σίγουρα πως δεν έφταιγε μόνο αυτό με τον ΑΡΗ. Θα επαναλάβω ομως πως αναφέρθηκα ως παράδειγμα στο πως λειτουργούσε ο κορυφαίος Ολυμπιακός από το 18 ως το 20.
Αν θες ο Εμβιλά να είναι καθαρό dmc και ο Γκιγιέρμε κοφτης δε θα τα χαλάσουμε.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός φέτος δε μπορεί να παίξει εκείνο το καλό σύστημα διότι θα έπρεπε να αφήνει εκτός 3 κορυφαίους παίχτες, ενώ δεν είχε καν εξτρέμ. Συν του ότι τα Μπακ του τώρα έχουν αρχίσει και παίζουν σωστά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ραμόν έδωσε ανάσες στον ρεαμπτσουκ και φυσικά ο Ροντινει είναι κανονικό μπακ
Τον ρούλη γιατί τον γράφεις με κεφαλαία; Σουπεράς είσαι;;;
(Βαριέμαι να γράφω τα ίδια κάθε δίμηνο, αλλά μάλλον δεν βαριόσαστε να τα διαβάζετε...)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (18-04-23)
Να το διορθώσεις το autocorrect - δεν θα μας κάνουν αυτά ό,τι θέλουν...
Τον. Τικινιο δανεικό δεν τον δώσαμε; Γιατί ο τύπος σκοράρει συνεχεια
Oberon (21-04-23)
Όχι και Μαρσέλο ρε: Αυτός παίζει συνεχόμενα.
Να σας λυσω τις απορίες, ο Μαντύ είναι Ball-winning midfielder και δευτερευόντως Box to Box Midfielder.
Ο Γκιλιέρμε Ball-winning midfielder και δευτερευόντως Defensive Midfielder.
Ο Εμβιλά defensive midfielder και δευτερευόντως Anchor Man.
Αυτά, συνεχίστε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Στην αρχή, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια του, ο Καμαρά του Σάββα, έγινε Ball-busting midfielder.
drizzt (21-04-23)
ΠΟλυ football manager παιζετε μου φαινετε, πατε ρωτηστε τον Παρασχο αν ξερει τι ειναι BWM και ΒΒΜ και Αnchorman και θα νομιζει οτι ειναι 2 μαρκες αυτοκινητου κ 1 φουσκωτο.
ΑΝ κανετε τις ιδιες ερωτησεις στον βαγγελα μπορει να νομιζει οτι εργαζεστε στη Brazzers Exclusive.
Ας κανουν τα βασικα στην ομαδα και ας αφησουν τις φιοριτουρες.
Bookmarks