chainsaw (17-04-23)
Στην Ελλάδα ναι - όταν αυτή η ομάδα έδινε προκριματικά για Γιουρόπα δεν θα ακούμπαγε μπάλα, όπως και μέσες - άκρες είδαμε στους ομίλους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (17-04-23)
Προσωπική άποψη είναι ότι εφόσον υπάρχει ο Τζολακης δεν έχουμε ανάγκη τον Μανδα.
Πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους να στηρίξουμε έναν νεαρό τερματοφύλακα, όσο υπάρχει και ο Πασχαλακης δίπλα σαν εγγύηση.
Στο κέντρο της άμυνας θα κράταγα τους 2 Σενεγαλεζους. Παίζουν στην ομάδα 6 χρόνια. Θα έφερναν δίπλα τους έναν σοβαρό έμπειρο αμυντικό να κάνει αυτό που δε μπόρεσε να κάνει ο Παπασταθόπουλος και έναν ακόμα γρήγορο όπως ήταν ο Μανωλάς κάποτε.
Αριστερά αν έρθει ο Λατο δε θα έχουμε θέμα.
Κέντρο θέλεις έναν τύπο όπως ο Γκιγιέρμε.
2 εξτρέμ βασικοί που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επίσης χρειάζεσαι και επιθετικό.
ΑΝ παίξει... (Κράτα το)
Δύο επισημάνσεις:
- Δεν μένει ο Τζολάκης ακριβώς για τον λόγο που έγραψα παραπάνω πως ο δεύτερος προτιμότερο θα είναι να είναι κανένας 33+, παρά ένας νέος που χάνει παιχνίδια και εξέλιξη καθήμενος στον πάγκο.
- Αριστερά, αν έρθει ο Λάτο, σίγουρα δεν θα έχουμε πρόβλημα γιατί σημαίνει ότι δεν θα έχει προπονητή αυτόν που είχε στη Βαλένθια όταν δεν παραχωρήθηκε.
giovanni#10 (17-04-23)
Παιδια λετε πολλα πραγματα που δεν θα γινουν ποτε,
με ενα καλο στοπερ κ μια σοβαρη επιλογη να κανει phase out τον εμβιλα που θα καταντησει σαν τον ελαραμπι, και να παραμεινουν ολοι οι υπολοιποι, κ ειμαστε μια χαρα να παρουμε πρωταθλημα κ να παιξουμε κ ωραια μπαλα εδω παραλιγο να τα κανουμε φετος τελικα ολα αυτα με την παρουσα κατασταση τι μου λετε τωρα.
Αρκει να ερθει ενας σοβαρος κ στοιχειωδως καταρτισμενος προπονητης.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Και εσύ δεν πας παραπίσω: Αν υπήρχε το τελευταίο, θα είχαμε κάνει και τα δύο πρώτα και φέτος.
Αλλά το τελευταίο δεν το είχαμε, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είχαμε αυτούς τους παίκτες: Όποιος το παραλάμβανε αυτό, το φετινό, δεν θα ήταν ούτε σοβαρός, ούτε καταρτισμένος.
Nikolaos_Kokkinos (17-04-23)
Ενταξει απλως το ποιντ μου ειναι να ειμεθα ρεαλιστες, δεν καταφεραν τοσα χρονια να παρουν Εναν εξτρεμ σοβαρο, ο κανος ηρθε δανεικος στα χασομερια, και εμεις γραφουμε ξαφνικα να τους παρουμε δυο-δυο και να ναι κ καλυτεροι των υπαρχοντων, η για τον ολεγκ κ τον βραζιλιανο ξερω γω.
Για το χοντρο μιλαμε , να κανουμε ενα ριαλιτι τσεκ.
Το απλως να παρει μονο ενα στοπερ κ ενα προπονητη ειναι καααααπως λιγοτερο απιθανο, απο το να μαζειψει 11 ενδεκαδατους καινουργιους κ ολη την ελληνικη αφροκρεμα κλπ κλπ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (17-04-23)
Το ξέρεις ότι με συγκεκριμένες τοποθετήσεις έχω συγκρατηθεί τόσο που ξέχασα ήδη ότι η νηστεία τελείωσε προχθές και ήμουν έτοιμος να βράσω ρεβύθια για αύριο...
Και εσύ πολύ της νηστείας μας προέκυψες, αλλά δεν αφορά δικές σου θέσεις.
4 φορ, 5 εξτρέμ, 3 αριστερά μπακ, 3 δεξιά μπακ, 5 στόπερ, 3 δεκάρια, 3 τέρματα, 5 κεντρικά χαφ: Τί ακριβώς λες να του άρεσε όταν το έκανε;
Υπερβολη ολα αυτα, με 2 παικτες και εναν οχι κλοουν στον παγκο παλι την πλατη μας θα βλεπουν, αρκει να μην ξεπουλησει οποιον σοβαρο υπαρχει στο ροστερ
Καθόλου υπερβολή, γιατί του χρόνου βλέπω να κυνηγάμε πάλι κανέναν νταμπλούχο με αήττητο πρωτάθλημα και δεν θα φοράει ασπρόμαυρα αυτή τη φορά.
Πρέπει η ομάδα να αλλάξει σχεδόν ριζικά αγωνιστική ταυτότητα και με τους παίκτες που παίζουν φέτος και έχουν συνηθίσει να παίζουν την τελευταία τετραετία αυτό είναι ανέφικτο. Δεν μας πέφτει λίγο το πρωτάθλημα, αλλά με τους παρακμιακούς που παίζουμε τόσο καιρό, όταν βγαίνουμε πλέον έξω διασκεδάζουμε το σύμπαν.
Το άθλημα άλλαξε πολύ και είμαστε πολύ πίσω: Αργοί παίκτες και παίκτες με χτυπητές αδυναμίες (ειδικών αποστολών τους λένε), δεν χωράνε πλέον σε ομάδα που έχει αξιώσεις να παίξει τον Μάρτιο στην Ευρώπη.
(Ναι - καλά καταλάβατε: Μπακασέτας, Σιώπης και λοιποί Έλληνες διεθνείς (όπως Μασούρας, Μπουχαλάκης) έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μου και τις θερμότερες ευχές μου να κάνουν την πιο λαμπρή καριέρα και να πάρουν όσα λεφτά δεν πιάνει το μάτι τους, μακριά από τον Ολυμπιακό)
drizzt (17-04-23)
Το θέμα μας δεν είναι να φτιάξουμε ομάδα για να πάρουμε πρωτάθλημα το θέμα είναι να φτιάξουμε μια σωστή ομάδα γενικά, σιγά σιγά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (17-04-23)
Ενταξει να αλλαξουμε ταυτοτητα αλλα 4 νεα φορ?? 5 εξτρεμ?? Ουτε στα μανατζερακια δν γινεται αυτο ρε συ
Αν αλλάξεις τρεις προπονητές με ανοιχτή την μεταγραφική περίοδο, το λες και ψύχραιμη κίνηση... Είναι κάτι σαν να θέλεις να συγκρίνεις πόσα παιδιά έχεις και να έχεις τρία διαζύγια, όταν ο άλλος που μιλάς παντρεύτηκε στα 45 μία φορά.
Για εμένα, το πιο σωστό είναι από τους υπάρχοντες να μείνουν 9, να έρθουν πίσω οι δύο Γάλλοι δανεικοί, μαζί με τον Δανό, να δοκιμαστούν σοβαρά για το αν μπορούν να βοηθήσουν μέσα στη χρονιά, αρχικά από συμπληρωματικό ρόλο και να κριθούν δίκαια και όχι με γελοιότητες όπως μέχρι τώρα που βλέπουμε όλους τους ανεξήγητους να βγάζουν χρονιές βασικοί χωρίς πλέον ούτε να ιδρώσουν και κάποιους που μπορεί να έχουν κάτι να προσφέρουν να βολοδέρνουν μέχρι να περάσει η τριετία για να χαρακτηριστούν αχρείαστοι. Όπως επίσης πρέπει να κριθούν δίκαια και οι μικροί του ρόστερ και να ληφθεί έγκαιρα μία απόφαση για την πορεία τους στην ομάδα, ώστε να ξέρουν και αυτοί πού βρίσκονται, αλλά και εμείς τί έχουμε και τί μπορούμε να κάνουμε.
jonk (17-04-23), Nikolaos_Kokkinos (17-04-23)
Bookmarks