O Jordan MacΠερασακαιδενακουμπησα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγω να ξαναρωτησω, αν ηταν ετσι γιατι διωξαμε Μβιλα, Βαλμπουενα, Μποουλερ κλπ κλπ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γιατί τόση κλάψα; Παρακολουθούσατε όλοι Πάσος και ξέρετε πως δεν κάνει; Παναή, βλέπεις πως έχω αλλάξει....
Ναι - και ξέρουμε και δεν θέλουμε και δεν κάνουμε cash-out. Beat that.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τζορνταν ελα με εχει πιασει τρελλα
flessanto (20-07-23)
Μακαρι ρε φιλε αλλα, να μενεις εκτος στοχων για 2η χρονια επειδη ανανεωνει κ χτιζει να το καταλαβω, αλλα να μενεις εκτος παλι κ να αλλαζει τους παλαιμαχους με νεους παλαιμαχους λες ημαρτον.
Μην είσαστε κότες - ξανοιχτείτε και αφήστε τα "θα τον δούμε", γιατί 50 μαντραχαλάδες έχουμε μαζέψει και φέρνουμε κι άλλους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ρε μπα και ειμαστε στα στημενα και φτιαχνουμε ομαδα για super league 2
Η κλάψα χτυπάει κόκκινα.
flessanto (20-07-23)
Κι εγώ επειδή δε με σηκώνει το κλίμα σας αφήνω να απολαύσετε. Τα λέμε ίσως όταν και αν αλλάξει κάτι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όντως μάγκες και από εμένα έχει ένα μεγάλο Χ το φόρουμ, μέχρι να ηρεμήσετε. Πάω να δω Πάσος...
flessanto (20-07-23)
Καλα μην κλαιτε τοσο Ουτε την Ιφιγενεια να παιζαμε, μετα λετε εμενα παρεξηγιαρη
Bookmarks