Τον Skatman γιατί τον έβαλες; Για μεταγραφές μιλάμε. Αυτός παρακαταθήκη ήταν μάλλον μέχρι να σαραντήσει το μωρό για να το πάρουν πίσω στη Βραζιλία...
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τον Skatman γιατί τον έβαλες; Για μεταγραφές μιλάμε. Αυτός παρακαταθήκη ήταν μάλλον μέχρι να σαραντήσει το μωρό για να το πάρουν πίσω στη Βραζιλία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν θα αφησω εξω τον Σκαρπα πρεπει να αφησω και αλλους!!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Θα γίνει καλά ο Δημήτρης και άντε να το προσέξει μόνο ο Λευτέρης, που είναι της τάξης και της σειράς...
Οι παίκτες, παίζει να παρεξηγήθηκαν περισσότερο επειδή ήρθαν και παίζει να κάνουν και μήνυση σε όποιον του θυμίσει ότι ήρθαν.
Γράφουν λέει στην Γαλλία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρενάτο Σάντζες.
Τέτοια στοιχεία πρέπει να έχουν οι μέσοι τώρα. Αυτός βέβαια, έχει καμένες κάτι φλάντζες, αλλά με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις - τουλάχιστον δεν είναι πρίγκηπας να κάνει τον προσβεβλημένο, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει παραμάζωμα γόνατα αντιπάλων και να τα κάνει συλλογή.
Τώρα ξέρω τυφλούς μονόφθαλμος, ο παίκτης δεν είναι κανένας άσχετος κλπ αλλά για σκοτωμένος και με κανα δυο προπονήσεις μιά χαρά φαινόταν το λίγο που έπαιξε ο Μαρτινς. Μακάρι να παίξει λίγο μέχρι το καλοκαίρι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (08-01-24)
Κουτσάλογο από τα λίγα το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει εδώ και ευτυχώς!
Λιλ και Παρί καλός ήταν (από πλευράς υγείας)... Είναι παλαβός όμως.
Τώρα είδα τί έκανε φέτος, μπορεί και ο νομικός να έχει δίκιο, γιατί βγάζει αρκετά μυικά προβλήματα.
Αυτόν τον πηγαινοφέρνει ο Μέντες όπου μπορεί, συνεργάστηκε και με τον Καρβαλιάλ στη Σουόνσι οπου τον έβαλε να παίξει 2 φουλ 90λεπτα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αχίλλειο τένοντα.
Δεν έρχεται ο ίδιος και ευτυχώς και μπράβο του.
jonk (09-01-24)
Ευτυχώς που ψάχνουμε στόπερ από τον Δεκέμβριο για να έρθουν νωρίς. Έχουν σταματήσει για τσιγάρα.
jonk (10-01-24)
Bookmarks