Ναι - αλλά τώρα ήρθε ο καινούργιος και ο Σολμπάκεν, δεν είναι ορατός...
Ναι - αλλά τώρα ήρθε ο καινούργιος και ο Σολμπάκεν, δεν είναι ορατός...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (17-12-23), Nikolaos_Kokkinos (16-12-23)
Βρακί δεν είχε ο κώλος μας, στολίδια θέλει ο ψώλος μας, είμαστε ώρες - ώρες. Ναι ρε εξτρέμ να πάρουμε και ένα ακόμα αριστερό μπακ οπωσδήποτε, να θυμηθούμε τα χρόνια του Τσοβόλα στο Υπουργείο Οικονομικών...
flessanto (17-12-23), Nikolaos_Kokkinos (16-12-23)
Και τώρα, τι θα απογίνουμε χωρίς τον Πεπ Μπιέλ;
Τρία στόπερ να πάρουν έτσι κι αλλιώς τα δύο θα είναι παλτά λογικά, να μας μείνει ένα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (17-12-23)
Θα ανεβάσω τον πήχη: Εγώ θέλω έναν και να μην είναι από τη Νόττιγχαμ.
flessanto (17-12-23)
Ο Μαρτίνεζ, μου θύμισε ότι σιχαίνομαι τους σιδηρόδρομους, αλλά κάποτε πρέπει να τους γράφουμε. Αν βρει επιθετικό 1-1-1, αν βρει κανέναν μαλάκα, από τα γνωστά πειράματα που καβαντζώνει τέτοιες εποχές, τότε πάμε όπως το λες.
Κι εγώ νομίζω ότι πιο επείγον είναι να συμμαζευτει ο αμυντικός καρνάβαλος παρά η απόκτηση φορ.
flessanto (17-12-23), Nikolaos_Kokkinos (17-12-23)
Ναι, αλλά η απόκτηση ενός επιθετικού μπορεί να μασκαρέψει τις αμυντικές ανισορροπίες...
![]()
παντως ηδη 2 ποδοσφαιριστες που εχει αναφερει ο νικοβλαξ οτι τους θελουμε ειναι και οι 2 πορτογαλοι. ο μιγκελ της φενερ γαλλος με πορτογαλικη υπηκοοτητα και ο Αντρε Σιλβα.
επιασε δουλεια ο τεχνικος διευθυντης. της Πορτογαλίας θα γινει.
τον αντρε Σιλβα τον θυμαμαι στην Αιντραχτ ειχε σκοραρει αρκετα γκολ.
hang your demons
Εκτός από τον Τούρκο ρεπόρτερ της Φενέρ, κανένας άλλος και μέσα στον Ολυμπιακό, το ξέρει ότι πάμε για αυτόν;
Oberon (17-12-23)
Δυο στόπερ θέλουμε οπωσδήποτε και εξάρι. Ο Μασούρας με τον Ποντένσε μια χαρά είναι και πρέπει να μπουν και Σολμπάκεν και Μπρνιτς να παίξουν σούπερ λιγδ. Έλεος, σούπερ λιγδ είναι. Τα λέγαμε πάντως για τον Ιμπόρα από το πρώτο ματς και μας έκαναν εργασιακό μπούλινγκ. Το θέμα είναι πως με δυο καλούς αμυντικούς φτιάχνεις δυνατή ομάδα. Και τα μπακ θα φανούνε περισσότερο αν δεν έχουν δίπλα τους τις καρμανιόλες που έχουμε τώρα και θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας συνολικά. Ποιος ευνούχος αποφάσισε να μείνουμε με αυτά τα στόπερ το καλοκαίρι;
flessanto (17-12-23)
Δεν μπορούμε να καλύψουμε τώρα όλες τις αδυναμίες του ρόστερ. Χρειαζόμαστε 2 σέντερ μπακ. Αλλά χρειαζόμαστε σίγουρα και χαφ. Αν πάει AFCON ο Ελ Καμπί και φορ. Για μένα η προτεραιότητα είναι 1. Χαφ. 2. Σέντερ μπακ. 3. Φορ 4. 2ο Σέντερ μπακ 4. Εξτρέμ.
Το θέμα με τον Σολμπακεν είναι και στην σούπερ λιγκ που τον είδαμε δεν μπορούσε ούτε κοντρόλ να κάνει.
Bookmarks