Μισή αλήθεια: Θα είχαν όντως, ΑΝ έπαιζαν και έπρεπε να τους πουλήσουν έναν - έναν...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μισή αλήθεια: Θα είχαν όντως, ΑΝ έπαιζαν και έπρεπε να τους πουλήσουν έναν - έναν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Ονιεκουρου σε πραγματική αξία ως παίκτης θα έπρεπε να είναι φτηνότερος κ από ένα ταψί καζάν ντιπι από το Saray στην κωνσταντινουπολη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-06-23)
Θα συμφωνούσα σοβαρά, αν όταν έκανε τον ποδοσφαιριστή εδώ, δεν υπήρχαν μεγαλύτερα υποκριτικά ταλέντα στην διοικητική και την τεχνική ηγεσία...
Είναι με βάση την αξία που δίνει το transfermarkt δεν τα βγάζουν απ' το κεφάλι τους. Προφανώς είναι ενδεικτικές τιμές, σχεδόν ποτέ δεν γίνονται μεταγραφές σε αυτά τα ποσά. Και το 1/3 να πιάνουν πάντως, είναι ένα σημαντικό ποσό που απλά το περιφέρουμε σαν μαλάκες δεξιά-αριστερά ενώ δεν το εκμεταλλευόμαστε.
Ο Πρωταθλητής σήμερα γράφει για Χοσέλου και Νταρντέρ. Ο Χοσέλου εν τω μεταξύ εχει κλείσει στη Ρεάλ και ο Νταρντέρ είναι για Σεβίλλη ή Ατλέτικο.![]()
chainsaw (15-06-23), drizzt (15-06-23), Faithful (15-06-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-06-23)
Χαχαχχαχαα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν θέλεις να δεις την φάτσα του οπαδού της Ρεάλ, τώρα, βέβαια...
Είχε κανένα δύο εβδομάδες που ακουγόταν, όταν άρχισε σοβαρά να βγαίνει το σενάριο της αποχώρησης του Μπενζεμά. Προφανώς σημαδεύουν άλλον Μ Μπαπέ, για βασικό, αλλά και εμένα μου δείχνει κίνηση "τα επόμενα χρόνια, μέχρι να τελειώσει το Μπερναμπέου, ίσως" κάθομαι στα αυγά μου.
kostas1 (15-06-23)
Ας πάει Ρεάλ ο Χοσέλου, ετσι ανοίγει ο δρόμος για να πιασει λιμάνι ο Φιρμίνο.
Εμ Μπαπέ θα πάρουμε, είπαμε...
Faithful (15-06-23)
Κατ αναλογια ειναι σαν να λεμε εμεις οτι θα καλυψουμε το κενο του μπακαμπου (η του LRB) με τον Χασαν , κ μαλιστα να τον δανειζομασταν κιολας, απο κανα Ατρομητο ξερω γω
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Πρακτικά είναι σαν να δανειζόμασταν τον βασικό φορ της Λειδαδιάς...
...
...
...
Ναι, αυτό έγινε στο βάζελο περίπου...
Nikolaos_Kokkinos (15-06-23)
Η είδηση για τη μετακίνηση του Χοσέλου στη Ρεάλ έλεγε οτι θα έπαιρνε τη θέση του Μαριάνο και θα αποκτούνταν άλλος για βασικός.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Έκανε εξαιρετική σεζόν με 16 γκολ στο πρωτάθλημα και επαιξε και στην εθνική. Γιατί δανεισμός; Γιατί είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ που του επιτρέπει να παει οπου θέλει με τη μορφή δανεισμού για 1 χρόνο. Σημειωτέον, με την ίδια ρήτρα προσπαθούμε να πάρουμε Καμπρέρα, και αν ισχύει οτι θέλουμε Νταρντέρ μάλλον την έχει και το δικο του συμβόλαιο.
Du3lisT (15-06-23)
Είναι 4-5 παίκτες είπε ο Νικοβλάκας που έχουν αυτόν τον όρο στο συμβόλαιο. Τους είχε βάλει η Εσπανιόλ δικό της όρο ότι αν υποβιβαστεί θα τους μειώσει το συμβόλαιο στο μισό και συμφώνησαν με την προϋπόθεση ότι αν βρεθεί άλλη ομάδα που θα τους δίνει τα λεφτά που πήραν φέτος θα μπορούν να πάνε δανεικοί.
Στο ρεπορτάζ της Ρεάλ, πετάτε βλέπω: Με τον Ραντζέλοβιτς και τον Ονιεκούρου πιάνεστε αδιάβαστοι...
Ειδικά στο θεμα του Λάζαρ πιαστηκαμε τελείως αδιάβατοι, θα παιρνα όρκο οτι τα ρεπορτάζ πέρσι μιλούσαν ξεκάθαρα για πώληση.
Bookmarks