Για τους λάτρεις του cult, Σισσέ και Καμαρά με "Κ" είναι ακόμα εδώ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο μόνος παραδόξως, που φαίνεται πως είναι οκ είναι ο Ρέτσος. Αν ισχύει για στόπερ σημαίνει πως δεν είναι ευχαριστημένοι με Φρέιρε και Σολόσο.
Mε Παβαρότι τελικά τι φάση; Το προχωράμε;;;
Ο μικρός θα χρειαστεί λίγο χρόνο όπως και να έχει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (27-08-23)
estai (27-08-23)
4 4 fucking 2.
drizzt (27-08-23)
Ποια είναι η άποψη σου για τα 4-1-3-2 4-3-2-1 κλπκλπ; Προσωπικά πιστεύω το ίδιο που είπες τώρα, 3 γραμμές είναι με διαφορετικούς ρόλους και προφανώς χαρακτηριστικά να τους υπηρετούν και τα κάνουν μάρκετινγκ λες και είναι 50 διατάξεις.
giovanni#10 (27-08-23)
Ναι ρε. Μλκιες των αρδ είναι αυτά. Όλα το ίδιο σύστημα είναι.
Ειδικά όταν δεν έχουμε παίκτες με ξεκάθαρο ρόλο δεκαριου που δεν σκοράρει ούτε μαρκάρει ή 6αριου που δεν μπορεί να κουβαλήσει μπάλα με τπτ.
Πχ, ο βαλβερδε με φουστερ, έπαιζε 4 2 3 1; ή 4 4 2; ποιος μπορεί να απαντήσει;
Ο Ολυμπιακός με καρεμπε στολτιδη Τζιοβάνι και καστιγιο τι έπαιζε; ποιος μπορεί να πει με σιγουριά;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (27-08-23)
Για παράδειγμα με τσουκαριτσκι, δεν ξέρω τι είδατε εσείς, αλλά ο Κοουτς έπαιξε καθαρό 3 5 2 στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς.
estai (27-08-23)
Η επιτομή του 4-4-2 ήταν η Βαλένθια του Κούπερ, με τον Κλαούντιο Λόπεζ να παραδίδει μαθήματα στο πως πρέπει να παίζει ο δεύτερος επιθετικός.
27 είμαι.
Ακριβώς. Το ίδιο λέμε. Αυτό δεν είναι πως παίζει ο προπονητής όμως. Είναι πως μπορεί να παίξει ο ριμπο ανάλογα τον αντίπαλο.
Όπως είπα και την προηγούμενη φορά, σημασία δεν έχει που βάζεις έναν παίχτη. Σημασία έχει να μην του ζητάς να κάνει πράγματα που δεν μπορεί.
Έτσι προχθές ο βρουσαι έπαιζε στα χαρτιά δεξί μπακ, στην πραγματικότητα όμως δεν έπαιξε ποτέ άμυνα στην τετράδα πίσω.
Όταν αμυνομασταν έκλεινε δεξιά ο ρετσος, πήγαινε λιμπερο ο φρειρε, ο καμαρα στεκόταν ανάμεσα τους και λίγο πιο μπροστά και ο κινι γινόταν αριστερό στόπερ.
Αντίθετα όταν αμυνοματσαν από την άλλη, πήγαινε αριστερά ο κινι, έκλεινε ο φρειρε κοντά του, και ο ρετσος έμενε στη θέση του με τον ιμπόρα να παίζει μπροστά από τα στόπερ και τον καμαρά να βρίσκεται πιο δεξιά από τον ρετσο.
drizzt (27-08-23), Nikolaos_Kokkinos (27-08-23)
Bookmarks