drizzt (24-08-23), flessanto (24-08-23), jonk (24-08-23), Nikolaos_Kokkinos (24-08-23), panahs7 (24-08-23)
Σε αυτό το επεισόδιο, ο Πάνος, μαζεύει περιστασιακούς χρήστες του φόρουμ, για να σπάσει τα νεύρα του πιλότου...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (24-08-23), flessanto (24-08-23), jonk (24-08-23), Nikolaos_Kokkinos (24-08-23), panahs7 (24-08-23)
Xαχα, Νικολακο λέει οτι θα πάμε και για ξένο τερματοφύλακα.
Μπράβο Φαιδων
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γιου αρ σατς α μαδερΦΕΚερ σαμταιμς
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Από το μετατραυματικό στρες είναι, είπε ο γιατρός...
Δεν χρειάζεται να καλύψει τα Μπακ αναγκαστικά αυτός που είναι στην τριάδα. Ειδικά αν αυτό είναι στη μια πλευρά μπορεί να το αναλάβει ένας από αυτούς του κέντρου. Έχουν γίνει πολλές φορές αυτά και στον Ολυμπιακό δεν εφευρίσκουμε τον τροχό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Φέτος θα δούμε τον Τζολάκη φορ και τον Μπα δεκάρι. Να μου το θυμηθείτε...
Ρε, σε αφήνουμε, αλλά δεν φταίμε και εμείς σε κάτι, να ζούμε κάθε φορά το ίδιο, με διαφορετικό πρωταγωνιστή. Η αγορά, σου έδειξε ότι αυτός ο παίκτης δεν είναι για ποδόσφαιρο ανεπτυγμένης τακτικά χώρας.
Αν εδώ γινόταν να παίξει σε δύσκολο παιχνίδι εξτρέμ, η Νότιγχαμ τον κρατούσε για αλλαγή και για τα κύπελλα...
giovanni#10 (24-08-23), voskos_7 (24-08-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ουτε ο αλμειδα παιζει με καθαρα εξτρεμ. με τσουμπερ και αμραμπατ παιζει πλαγια χαφ που δεν τους λες γρηγορους για να παιξουν ασβεστη και παιζουν πιο μεσα
και πιο πισω 8αρι εχει τον γκατσινοβιτς και πισω του σιμανσκι και πινεδα.
εξαρταται τι θελει να παιξει ο μαρτινεθ καθε φορα. σε δυσκολα ευρωπαικα παιχνιδια εκτος εδρας θες κυριως γρηγορα εξτρεμ να φευγουν στην κοντρα.
στην σουπερ λιγκ οταν κυριαρχεις στο γηπεδο σου τα γρηγορα εξτρεμ δεν θα βρουνε χωρους. εκει μπορεις να παιξεις και με 2 δεκαρια.
απο κει και περα εξαρταται τι εξτρεμ θα παρει και τι εξτρεμ ειναι ο κροατης που πηραμε.
αν τα εξτρεμ σου εχουν ντριπλα καλη και κλειστη ανοιγουν κλειστες και σφιχτες αμυνες .
hang your demons
Αμραμπατ, Τσουμπερ και Ελιασον ήταν άπαντες κλασσικοί εξτρέμ στα νιάτα τους. Άσχετα από αυτό, προχθές ο Αμραμπατ έκανε την πιο "δεξί χαφ - εξτρέμ" εμφάνιση που έχουμε δει εδώ και χρόνια... Και ο Ελιασσον κάνει συχνά αντίστοιχες εμφανίσεις που ροβολάει την γραμμή και στο ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει σέντρα... Ο Τσούμπερ, συνήθως πατάει πιο μέσα και αντέχει λιγότερο...
Bookmarks