χαιρετησε και ο κανος
χαιρετησε και ο κανος
Έληξε το συμβόλαιο του, οι διαπραγματεύσεις τρέχουν ακόμα για τον συγκεκριμένο.
Πολύ δύσκολο μεν, αλλά εύχομαι να μείνει.
chainsaw (16-05-23)
εχουμε μασουρα , βρουσαι δεν θα φανει η απουσια του
zionikos (17-05-23)
Σε σχέση με τον Δεκέμβριο, ίδιοι θα είμαστε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ζιγκερναγκελ - μπιελ στα εξτρεμ , σαν να στριβει φορντ ταουνς με χαλασμενο ατερμονα
Nikolaos_Kokkinos (17-05-23)
Όλοι διαβάζουμε τα απαράδεκτα που γράφονται (για όλες τις ομάδες, αλλά, για τους άλλους χεστήκαμε), ωστόσο ελπίζω να αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν έχουμε στη διοίκηση τόσο ηλίθιους ώστε φέτος να φέρουν τους παίκτες πριν τον προπονητή και να περιμένουν να μην ξεκινήσει από αυτούς το ξεφωνητό...
jonk (19-05-23)
Όταν τα διαβάζεις όλα μαζί, σου έρχεται μία σκοτοδίνη... και δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι όλοι αυτοί, δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί που είναι ήδη εδώ...
Εχω κοκκινισει αυτους που μπορουν να παραμεινουν , ΑΝ θελουν και χωρις πολλα πολλα , οι υπολοιποι καλυτερα να μην ερθουν καν κ αν γινεται να τους στειλουμε τα πραγματα τους στα σπιτια τους με air waybill.
Μαντί Καμαρά (Ρόμα), Χένρι Ονιεκούρου (Άδανασπορ), Αχμέντ Χασάν (Αλάνιασπορ), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Κόνιασπορ), Αγκιμπού Καμαρά (Ατρόμητος), Αμπουμπακάρ Καμαρά (Άρης), Πέπε (Καρταχένα), Φιλίπ Ζινκερνάγκελ (Σταντάρ Λιέγης), Ζοάο Καρβάλιο (Εστορίλ), Πιέρ Κούντε (Μπόχουμ), Μάξι Λοβέρα (Ιωνικός), Μπαντιουγκού Φαντιγκά (Ιωνικός), Αμπντουλαγιέ Νταμπό (Λεβαδειακός), Φώτης Κίτσος (Ομόνοια), Ντορόν Λάιντνερ (Αούστρια Βιέννης) και Μαμαντού Κανέ (Πάφος).
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μία χαρά τους σημάδεψες. Μάντεψε ποίοι 3 θα γυρίσουν. Για να σε βοηθήσω, επειδή είσαι πολύ κοντά, δεν είναι κανένας από αυτούς που έδειξες.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Με την κλιματική αλλαγή των τελευταίων ετών, ακόμα και στα μέσα Μαΐου, σίγουρα είναι χρήσιμοι αυτοί
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το θεμα ειναι οτι παπατζα στη παπατζα, ο νεος ολυπιακος θα χτιστει απανω στον Μασουρα και τον Ολεγ, και δεν πα να κοπανιεστε εσεις
Μια χαρά είναι αμφότεροι. Δες λίγο τη λίστα που ανέβασες πριν και θα καταλάβεις το γιατί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (19-05-23)
Φέρνει εξτρέμ από την Μπαρτσελόνα ο Κορδόν - "Καλύτερος του Κανός
Bookmarks