flessanto (07-08-23)
flessanto (07-08-23)
Στη Σλοβενία λένε ότι απομένουν τα τυπικά για Μπρνιτς.
chainsaw (06-08-23)
Καλά κάνουν. Είναι καλός τερματοφύλακας αλλά αν δε παίζει δε θα φτάσει ποτέ το επίπεδο που μπορεί. Καιρός ήταν.
Και εφόσον δεν έχουμε άλλον Ρομπέρτο ή Σα και πάμε με βασικό Πασχαλάκη, ας είναι δεύτερος ένα δικό μας παιδί. Είναι ρίσκο σίγουρα αλλά μπορείς να έχεις τερματοφύλακα για 15 χρόνια.
Καλός φαίνεται ο κοντοπούτανος. Κάτι σε πιο αργό Ποντένσε με λίγο από Ζίβκοβιτς του Μπάοκ.
Σαν τον Ποντένσε φαίνεται ο νίγκα, που λέει και αυτό το ηλίθιο τραγούδι που έντυσαν το βίντεο.
Και στα τελειώματα, ίδιος....Πάντως όντως φαίνεται καλός.
Άρα, θεωρητικά πάμε για ακόμα ένα εξτρέμ, έναν αμυντικό μέσο και ένα αριστερό μπακ;
chainsaw (07-08-23)
Τα εξτρέμ μέχρι το τέλος, θα τα κάνουμε 3, μαζί με αυτόν που είναι κοντά, γιατί και τον Μπίελ, δεν τον βλέπω να μένει...
Όπως και βλέπω κανένα στόπερ με κοινοτικό διαβατήριο στη θέση των δύο Αφρικανών, κυρίως επειδή δεν βλέπω να αφήνουμε την κατάσταση στους μη κοινοτικούς ως έχει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (07-08-23), Nikolaos_Kokkinos (07-08-23)
drizzt (07-08-23)
Ε, εδώ που τα λέμε, το να είσαι καλύτερος από τον Βρουσάι, δεν είναι και κανένα επίτευγμα...
O Bρουσάι στις μικρές ομάδες, ξεχωριζε σα τη μυγα μες το γάλα. Δεν πήρε ποτέ τις απιστευτες ευκαιρίες που πηραν παλτά οπως ο Ρεντζελοβιτς, ο Σεμπά και ο αιωνια ασθενής Ροντριγκεζ. Τον κρινουμε απο τις λιγες στιγμές που έπαιξε πέρσι σε μια χρονιά που η συντριπτικη πλειοψηφία έκανε κάκιστη χρονιά.
Και γενικά παρατηρώ οτι οι φιλοι της ομάδας, απ τη μια λένε πως δε στηριζουμε τους Ελληνες, απ την άλλη οτι δεν ειναι η κατάλληλη στιγμη να στηριξεις Έλληνες.
Ε λοιπόν ισως τωρα να ειναι η κατάλληλη στιγμη. Γιατι ο Βαγγέλας δεν θα διορθωσει με τον ιδιο τροπο οπως παλιά προφανως. Πάμε λοιπόν συντηριτικά. Θα πρέπει να το αποδεχτουμε δυστηχως για φέτος και να ελπιζουμε για το καλυτερο.
Μπορει να μη κάνει το παιδί οντως. Αν και πέρσι το γκολάκι του το έχωσε στον βάζελο, ασχετα αν μας το ακυρωσαν
Du3lisT (07-08-23)
Ποιες λίγες στιγμές, ο Βρουσάι έχει παίξει σε 95 παιχνίδια στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (07-08-23)
Εν τω μεταξύ, ο Βρουσάι, παίζει στο ίδιο διάστημα να έχει σύνολο μαζί τις συμμετοχές των δύο, πλην του Σεμπα, αλλά να δικαίως να μην το έχεις παρατηρήσει, γιατί ποιός να θυμηθεί Βρουσάι στη Λεωφόρο, πέρυσι, ή στη Ριζούπολη πρόπερσι, ή μην σας θυμίσω κι άλλες και σας ανεβάσω την πίεση μεσημεριάτικα με τη ζέστη.
Στη συντριπτική πλειοψηφία ως αλλαγή. 25 χρονων παιχτης, γέννημα θρέμα της ομάδας....
Εντομεταξυ πέρσι ειχαμε τρομακτικο θέμα με τα εξτρεμ που βαζαμε τον Μπιελ και τον Φορτουνη
Voskos οχι δε θυμάμαι τον λιγο χρονο του Βρουσάι, θυμάμαι τον χρονο που έπαιρνε το βυζμα Γκάρι, οι Σεμπάδες και άλλες ομορφιές που έχουμε φέρει κατα καιρούς, μη και στηριξουμε καναν δικό μας.
Ο Ραντζελοβιτς ειχε λογο να στιριχθει. Ειχε δειξει κάποια πράγματα, ειχε κάνει καλά παιχνιδια, ηταν παιχτης αλλαγής, καταλαβαίνω την επιμονή. Ως βασικος δε μπορουσε το παιδί.
Γενικά πρέπει να πάρουμε μερικές αποφάσεις σαν ομάδα. Θέλουμε να έχουμε Ελληνες παιχτες και να τους προωθουμε, ή θέλουμε να ειμαστε Αρης? Για την ωρα η μονη ομάδα που προωθει ταλαντουχους Ελληνες ειναι οι μπουγάτσες.
Προσωπικά θέλω να έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Αν υπάρχουν έλληνες παίκτες που μπορούν να σταθούν καλώς, αλλιώς καλό δρόμο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (07-08-23)
Bookmarks