Nikolaos_Kokkinos (01-08-23)
Αποκλεισμένοι από παντού είναι: Ποιός θα πάει;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (01-08-23)
Άστοχες συγκρίσεις επιμένουμε να κάνουμε, δεν είναι όλοι οι παίκτες για όλες τις ομάδες. Τον Ρομπέρτο τον είχαν για πέταμα στη Μπενφίκα και στην Αγγλία ψηφίστηκε η χειρότερη μεταγραφή και οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ τον είχαν φωτό να του πετάνε βελάκια. Στο μεσοδιάστημα έκανε παπάδες στον Ολυμπιακό. Τι μας δείχνουν όλα αυτά; Τίποτα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-08-23)
Καλά και στον Ολυμπιακό, του γέννησαν τα κοκόρια και αφού κέρδισε στο ΚΙΝΟ, πήγε και έπαιξε και Τζόκερ μετά. Υποψιάζομαι, βέβαια, ότι η αποχώρηση, μόνο καλό στην υστεροφημία του έκανε, καθώς έδειχνε σημάδια την τελευταία χρόνια ότι κάτι δεν θα πήγαινε ανάλογα καλά στη συνέχεια...
Η τύχη, την τελευταία χρονιά του τελείωσε - αυτό λέμε.
Ένα μεγάλο μέρος της απόδοσης του τερματοφύλακα και του επιθετικού είναι η ρέντα. Στο γενικό νόημα, καλά τα λες και έτσι ακριβώς είναι, ότι επειδή εδώ βγήκε ανεπαρκής, δεν σημαίνει ότι παντού έτσι θα πάει. Βλέπουν ένα ταυρί να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά και κυρίως, δεν έχουν πολλές επιλογές.
Άσε που αν ψάχνεις παίκτη στο Ρώσικο πρωτάθλημα, την Σπαρτάκ θα την ψάξεις τέταρτη. Ξεκινά από Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ και δες Κράσνονταρ, ή όποια άλλη (Καζάν, Λοκομοτίβ, Ανζί, Ντιναμό) είναι στη μόδα εκείνη την περίοδο...
Για τον Χατζισαφί, το ίδιο τραγί βλέπω και όταν ήταν σε εμάς και στην κούλα, με Γιαννίκη. Τί το αξιοσημείωτο είδες την χρονιά που βγήκε, δεν ξέρω...
Θα συμφωνήσω πλήρως για χατζισαφι, η συγκεκριμένη είναι ξεκάθαρα φάση ατελείωτου μπουσταρισματος από τους αρδ για οτιδήποτε έχει μαύρα και κίτρινα ακόμα και τις σφήκες.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ειμαι σιγουρος οτι ειναι η πιο γιολο μεταγραφικη περιοδος μετα το 87, μπραβο βαγγελα καταφερες να ξεπερασεις το μεντωρα σου τον καβουρια Α΄
9 μερες μενουν για ευρωπαικο ματς και στον γαβρο πετανε αετο .
και μια business προταση , κανε συμφωνια με τον σεραφειμ να σου δωσει την αγια αικατερινη και βαζε τους αναπηρους που κουβαλαμε να πηγαινουν ταματα , ετσι θα βγαλεις χρημα για μεταγραφες
μα ολα εγω?
flessanto (01-08-23)
ο βαγγελας εχει σοβαρο θεμα μουσικης παιδειας απο τη νατασσα το γυρισε στους dead kennedys
flessanto (01-08-23), giovanni#10 (01-08-23), redbaron (01-08-23), voskos_7 (01-08-23)
Καλημερα
Το ναυάγιο της μεταγραφής του Κένεντι στον Ολυμπιακό έφερε εξελίξεις στη Βαγιαδολίδ με τον Ρονάλντο να απολύει τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.
https://www.sport24.gr/football/olympiakos-apisteyto-mpachalo-sti-vagiadolid-logo-kenenti-o-ronalnto-apelyse-ton-athlitiko-dieythynti.10131817.html
Πολυ πλακα! Σου λεει δεν καταφεραμε να ξεφορτωθουμε το σαπακι και ξεσπασαν στον Αθ.Διευθυντη![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αφου θεμε φορ, γιατι δεν παιρνουμε Ροναλντο απο Βαγιαδολιδ;
flessanto (01-08-23)
flessanto (01-08-23), giovanni#10 (01-08-23)
flessanto (01-08-23)
Πρaγματι μετα τον Τικινιο κ γω δν ξερω τι να πω..
Ο Μαρσελο πως τα παει?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τώρα πέρα απο την πλάκα αν καταφέρουν και πάρουν 7+ για τον Όλεγκ πρόκειται για τεράστια επιτυχία.
flessanto (01-08-23), Nikolaos_Kokkinos (01-08-23)
ο Τικίνιο δεν ξέρω σε τι ακριβώς μας έφταιξε και τον βγάλαμε τόσο άσχετο..Μιλάμε για ένα φορ περιοχής σε μια ομάδα με τεράστιο πρόβλημα στην δημιουργία που δυσκολευόταν να απειλήσει τον Απόλλων Σμύρνης.Παίζαμε με πλάγια μπακ Ρέαμπτσουκ-Λαλά και εξτρέμ Ονιεκούρου-Μασούρα που συνολικά πρέπει να έχουν κάνει 3 επιτυχημένες σέντρες στην καριέρα τους,και απορούσαμε γιατί ο Τικίνιο δεν έβαλε 30 γκολ.Και τα 15-16 (εκ των οποίων κάποια δύσκολα και σημαντικά) που έβαλε σε όλες της διοργανώσεις πολλά ήταν.
flessanto (01-08-23)
Κοιταω τα στατιστικα του Σιωπη και μπορω να πω οτι εδω μεσα μερικοι μπορει να εχουν καλυτερα στατιστικα απο τα δικα του
Ειναι εντελως εξαφανισμενος και απλα για να συμπληρωνει εντεκαδα
0 γκολ
0 ασιστ
Να το πάρω σαν γλέντι από τους Ισπανούς, που λένε ότι ο Πρόεδρος έκοψε παίκτη επειδή ήταν υπέρβαρος και όχι ο προπονητής;
Πήγαν οι απίστευτοι να πάρουν παίκτη που ήθελε κανένα 2μηνο να στρώσει, ΑΝ έστρωνε...
Να είμαστε δίκαιοι, για να ακουγόμαστε: Τρέχει περισσότερο και είναι πιο γρήγορος. Τέλος τα καλά, εκεί.
Για Τικίνιο και κάθε Τικίνιο, τα βλέπαμε και όσο ήταν εδώ. Συνυπολογίζοντας και την εικόνα της ομάδας η οποία δεν τον στήριξε και ο προπονητής, τον τράβαγε σε όποιο σημείο του γηπέδου έβρισκε, για να μπει στην περιοχή να σκοράρει ο Μασούρας και μετά από τον Μασούρα ο Άγιος Σώστης, βλέπουμε ότι ειδικά σέντερ - φορ επιτάφιοι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μας τελείωσαν.
Bookmarks