chainsaw (26-04-23)
Αυτός δεν ήταν που ήταν 100% έτοιμος ενώ ο Κανός θα χρειαζόταν χρόνο;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (26-04-23)
Ναι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πωπω φιλε οπου κ να μας ακουμπησεις ποναμε φετος, εν τω μεταξυ ο "ανετοιμος" Κανος παρολιγον να γινει ο πιο επιδραστικος φετινος παικτης, παω στοιχημα οτι ΕΑΝ δεν τσακιζε το ποδι του, παιζει ναμασταν ακομα στη διεκδικηση. Ημασταν 2 σκαλες πιο επικινδυνοι με αυτον μεσα. Την κουλα τηνε ξεκωλιασε . Ενω ο αλλος ο ετοιμος... στον καμπο φτερουγιζαν αλογομυγες.
Αμ ο παρ'αλλος ... Ο Γκαρι ο Ασθενης, αει καλα.... απορω γιατι δεν κοβει το μπαλα., τι ακριβως περιμενει? να του το πουν γλυκα οι γιατροι?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τουτος δω ειναι μεταγραφη; Ετσι γραφει στο transfermarkt .Νομιζα οτι ειχε ερθει σαν δανεικος.
Αυτός ο μαλάκας μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και λίγο πολύ μας είπε ρατσιστές. Η χειρότερη εμπειρία της καριέρας του λέει (της ποιας?) κι ότι δεν έπαιζε όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά λόγω καταγωγής. Μέχρι και ο Χάμες λέει απορούσε γιατί του το κάνουμε αυτό. Γεια σου ρε Μπουτούτσι, Μπιτίκι, Μπουτάκι. Σε αδίκησαν και σένα παιχταρά μου.
Ποίος είναι τούτος πάλι? Πρώτη φορά τον ακούω
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (14-01-25)
Ζίμερ γιατοΜπούτσι μπορεί, άλλο εξτρέμ με αυτό το όνομα δεν ξέρω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Συγχαρητήρια Βαγγέλη.Συνέχισε να φέρνεις παρτάλια που θησαυρίζουν ξύνοντας τα φρύδια τους όταν έρχονται στην ομάδα και όταν αποχωρούν επιβεβαιώνουν το αρχαίο ελληνικό γνωμικό περί αχαριστίας και ευεργετηθέντα!Μπράβο και πάλι μπράβο!
Nikolaos_Kokkinos (14-01-25)
Nikolaos_Kokkinos (14-01-25), panahs7 (14-01-25)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (14-01-25)
Η πιθανότητα να σκέφτεται έτσι επειδή είναι Κοσοβάρος, δεν του περνάει ακόμα από το μυαλό, όπως δεν πέρασε από το μυαλό κανενός προπονητή να τον κάνει βασικό σε ομάδα της προκοπής. Αυτά τα δύο, μπορεί να μην συνδέονται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στον Περαία ήρθε ο Μπιτίκι
Για να ξηγηθεί φυστίκι
Ήταν φίνο πιτσιρίκι
Δεν του ρίχνω μπινελίκι
Μα είπε ένα μαλακιλίκι
και τον έφαγαν οι λύκοι.
panahs7 (14-01-25)
Bookmarks