Faithful (26-02-23)
Στα αζητητα, απο κει που ψωνιζουμε συνηθως, το αλλο ειναι οι παλαιμαχοι.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Faithful (26-02-23)
3 Φασεις ειχες μπροστα σου,ειδικα η μια ηταν απιστευτη,για να γινεις ηρωας.Τωρα εγινες Ντε Λα Φουεντε.
Αν δεν ήσουν ματιασμένος σήκωσε τις κάλτσες.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
flessanto (28-02-23)
Πουλο κι εσυ μαλακα. Να περασει η επομενη παλτουδια.
Μου αρεσε παντως οτι τον χειροκροτησε ο κοσμος στην αλλαγη του.
Μεγάλη παιχτουρα ταιριάζει άψογα στο συνοθύλευμα αμπαλων που εχουμε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μοιραίος ήταν αλλά εγώ τον είδα πολύ μέσα στο ματς και να μην μπορούν να τον κόψουν.
Πιστεύω πως είναι καλός παίκτης και θα βοηθήσει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κοιταξτε, Δεκέμβρη μήνα δεν μπορείς να περιμενεις πολλά περισσότερα από μεταγραφή ξενου παίκτη. Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δε θυμάμαι άλλο παίκτη πλην του Ζιλ Ντίας επί Μαρτινς, ο οποίος εστω να χτυπούσε την πόρτα της ενδεκάδας με αξιώσεις.
flessanto (28-02-23)
Εγώ θυμάμαι τον Ροντινέι...
Πέφτει το ξεφωνητό της αρκούδας, αλλά ήταν μέσα στις κυριότερες φάσεις τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο παλιος καλος Μασουρας, διμπαλο θα ειχε βαλει στη θεση του.
Οσο για τον φετινο, ενταξει, τουλαχιστον θα βριζαμε τον Μασουρα που ειμαστε κ συνηθισμενοι. Οχι τον τυπο με το μουλετι.
Όχι ρε και αυτός τα άκουσε, και δικαίως. Αν και στις δύο από τις τρεις φάσεις που έκαναν αυτός και ο Μασούρας, μας φάγανε δυο κόρνερ που τα έδωσαν άουτ - άλλο φρούτο στα τελευταία χρόνια, που παίρνουμε τα μισά κόρνερ γιατί στραβώνονται όλοι όταν παίζει ο βάζελος στον Πειραιά...
Κλαιν... Απο κορνερ ολη τη σεζον μονο δυο γκολ εχουμε βαλει. Ο Ελ Αραμπι το καλοκαιρι και ο Χαμες πριν 2 βδομαδες. Τραγικο και απαραδεκτο.
Θέλετε να καταλαβαίνετε τί λέμε, ή στόχος είναι όλα να τα γυρνάμε εναντίον μας;
Μέχρι και το γκολ του Κατσουράνη, προήλθε από κόρνερ που δεν ήταν. Τρώγαμε γκολ σε κάθε κόρνερ τότε;;;
Εγώ το βλέπω μια χαρά εξτρέμ να είναι. Αν με κάποιο τρόπο μείνει ένα χρόνο τουλάχιστον θα έχουμε έναν που όντως παίζει τη θέση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Χωρίς να έχει σκίσει, στις τελευταίες τρεις συμμετοχές, είναι μέσα σε τόσες φάσεις, όσες δεν ήταν όλοι οι υπόλοιποι που έπαιξαν στην δική του θέση και απέναντι...
Μια χαρά παίκτης. Δεν του έκατσαν δύο τρεις φάσεις... Ολόκληρος Ελ Αραμπί και χάνει τα άχαστα, δε θα τα χάσει ο νέος; Σε όλες τις φάσεις μέσα, πιέζει πολύ και ξέρει και το τόπι.
Δεν αμφισβητούσα την ικανότητά του, αλλά αμφέβαλλα για την διάθεσή του. Δεδομένων και των συνθηκών που προέκυψαν στο μεσοδιάστημα, είναι κομπλέ.
Bookmarks