Μίτσελ σαλτα γαμησου ρε μαλακα, μας γαμησες σήμερα,τέτοιο κωλο κοουτσαρισμα θέλει προσπάθεια να το πετύχεις.
Θέλουμε πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να κρατήσουμε την νίκη με τον Ατρομητο,αντε γαμηθειτε καραγκιοζηδες.
Νομιζουνε οτι τον λαγο θα τον αφησουνε να κανει κ αλλες ηττες..
Κοιταχτε να δειτε που στο τελος θα τερματισουμε κατω και απο τον μπαοκ
φετος 4οι-5οι και το μεγαλυτερο βατερλω απο ολα θαναι στα play-off οπου θα παμε με φορα οτι κ καλα "τωρα θα δειτε τι θα παθετε",. και τελικα θα μπουμε με την οπισθεν
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μίτσελ σαλτα γαμησου ρε μαλακα, μας γαμησες σήμερα,τέτοιο κωλο κοουτσαρισμα θέλει προσπάθεια να το πετύχεις.
Θέλουμε πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να κρατήσουμε την νίκη με τον Ατρομητο,αντε γαμηθειτε καραγκιοζηδες.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
η ομαδα συνεχιζει να μην εχει ταυτοτητα αγωνιστικη και να ειναι ασοβαρη και αφερεγγυα.εργο μιτσελ και διοικησης.
δεν διεκδικουμε κανενα πρωταθλημα με αυτη την ασταθεια και τον αχταρμα. και δεν το δικαιουμαστε για να λεμε την αληθεια.
Δεν ξερω τι θα αλλλαξει στη συνεχεια.νομιζω οχι πολλα. αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι το ροστερ και ο προπονητης στο τελος της σεζον.καθως και τεχνικος διευθυντης.
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (22-01-23)
Γιαννιωτη γαμησου κι εσυ μουνοπανο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν πείθεις ότι μπορείς το πρωτάθλημα
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Nikolaos_Kokkinos (22-01-23), sabar77 (22-01-23)
Μου τη δίνει απίστευτα ο Μελισσανίδης να πάρει πρωτάθλημα στην πρώτη χρονιά του νέου γηπέδου.
Ποιος θα το φανταζόταν πέρσι...
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Εγώ: Πώς αλλιώς θα πουλήσει την ΠΑΕ;;;
Για τον Ολυμπιακό, ποιός θα ανανέωνε προπονητή με τέτοια εικόνα ομάδας όλη τη χρονιά πέρυσι και το καλοκαίρι θα έπαιρνε Κορμπεράν περιμένοντας να πάει καλά;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χάλια εμφάνιση, 2 βαθμοί χαμένοι και η διαφορά με τον πρώτο μειώθηκε. Μπερδεμένα πράγματα.
Σε κακή ημέρα μπορεί να βρεθείς και είναι κατανοητό, όμως με τέτοια αγωνιστική νοοτροπία όχι για πρωτάθλημα (που εγώ το πιστεύω) δεν πας αλλά κινδυνεύεις να χάσεις και αυτά τα λίγα που μπόρεσες να φτιάξεις μετά τη διακοπή.
chainsaw (23-01-23)
ξυπνήσαμε με πονοκέφαλο από την ένταση μαλακες όλοι σας
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
captain-cook (24-01-23), chainsaw (23-01-23), flessanto (23-01-23), SOAD37 (23-01-23)
και εγώ??![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να θυμίσουμε και την εξυπναδα που απάντησε ο Μιτσελ, οταν του είπαν την προηγούμενη βδομαδα ότι έχει παίξει πολλά ματς ο Χουανγκ. "Θα φάει κορεάτικο πρωινό και θα πάρει τα πάνω του"... Μπράβο καραγκιόζη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks