Άνοιξε θεία απ' τη ΔΕΗ είμαστε!
Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει ότι ένας τύπος που μεγάλωσε ορφανός μέσα στις φαβέλες τις Βραζιλίας φοβήθηκε το γκόμενο της Βουλγαράκη;![]()
Nikolaos_Kokkinos (01-04-25), panahs7 (01-04-25)
Ειναι πολυ τεμπελης οταν παιζει στα χαφ/εξτρεμ. Δε βοηθαει αμυντικα καθολου. Αν βοηθουσε αμυντικα χτες το τελικο σκορ θα ηταν ενα 4 με 5-0. Δε θα εβρισκε γκολ ο βαζελος με τιποτα. Αλλα ενταξει, μην εχουμε και παραπονα. Ο ανθρωπος τα εχει δωσει ολα φετος.
Paneas (01-04-25)
Ναι μου θύμισε λίγο τότε που πήγε ο Σλούκας να τσαμπουκαλευτει τον Κάναν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
H μεγαλυτερη φιγουρα ειναι ο Τζολακης ο οποιος βαριεται κ να τους χωρισει. Ασε που σε ολο το ματς ειχε ενα υφος "Ωχου μωρε τωρα μη μου σκοτιζετε τον πουτσο"![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (01-04-25)
Πάντως ρε σεις εμένα μ'αρεσει το τζερτζελο που έγινε με αυτούς τους 2 και η συζήτηση που ξέσπασε. Άσχετα του αν έχει νόημα ή οχι.
Θυμισε λίγο εποχές 2000, που υπήρχε ποδοσφαιρική αλητεία εντός αγωνιστικών χώρων, ένταση στα ντερμπυ και οι παίκτες συνδέονταν συναισθηματικα με τις ομαδες.
Nikolaos_Kokkinos (01-04-25)
Τωρα θυμηθηκα τον Τσουβελα που ελεγε "Το ποδοσφαιρο πεθανε, παλια κατεβαινε η εθνικη Ιταλιας απο το αεροπλανο και οι δημοσιογραφοι την παιζανε, και εβγαινε ο Μαραντονα και ελεγε στον Παπα ελα να μου παρεις μια πιπα, τωρα ποιος θα το πει αυτο ? ο Ντανι Ολμο? "![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η μαλακία είναι πως δεν βρέθηκε ένας να του ρίξει μια γροθιά στην μάπα, ή έστω από πίσω στην κεφάλα. Ήταν χοντρό αυτό που έκανε ο γαμημένος ο Ιωαννίδης.
Για εμένα καλά έκαναν και απάντησαν με γκολάκια. Οι μανούρες και οι βλαχομαγκιες πάντα ευνοούσαν τους άμπαλους. Όπως κάποτε ερχόταν ο Γκαρσια και κοπάναγε το Ντιογκο, τρωγαν 3 γκολ και πανηγυριζαν για τις μπουνιές του γκαρσια οι μπουγάτσες. Από τότε εμείς έχουμε άλλα 10 πρωταθλήματα κι αυτοί 2.
Bookmarks