χειροτερος από Αρναούτογλου είναι τελικά
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καυλιάρη.
Αερικό7 (19-08-24)
Άλλαξες φωτογραφία και στην κεντρική φαίνεται σαν καραμέλες μέντος
Ανανεωσε ο παιχταρας! Και χωρις να σπασει πουτσες σαν κατι αλλους.
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Το καλό για εμάς είναι ότι πάλι έκανε το καλύτερο σουτ στο παιχνίδι. Το κακό για εμάς είναι ότι το έχει ξανακάνει, με την ίδια κατάληξη και τις δύο φορές χρειάστηκε να κάνει μόνος του βόλτα έξω από την περιοχή του αντιπάλου.
Πιστεύω ότι μπορούμε να δουλέψουμε κάτι καλύτερο και κυρίως να μην ξεκωλιάζουμε τα μπακ με το κουβάλημα της μπάλας και τις ατέλειωτες μοναχικές κούρσες με αυτήν στο άκρο και την υπόλοιποι ομάδα να παίζει σουμπούντεο...
Μέχρι και κεφαλιές από τα μπακ έπαιρνε - από πού να τα είχαμε δει αυτά από τους υπόλοιπους.
Λογος για αλλαγη καριερας οταν εισαι εξτρεμ κ το καλυτερο εξτρεμ της ομαδας ειναι το δεξι Μπακ
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Ναι, αλλά στη γυναίκα σου πες το με άλλον τρόπο, γιατί δεν τα πολυκαταλαβαίνουν αυτά όταν τίθενται έτσι...
Κάνει ρεζίλι όλους τους υπόλοιπους, απλά, χωρίς να κάνει τίποτα εξωπραγματικό...
Nikolaos_Kokkinos (04-10-24)
καθε φορα νομιζω οτι ειναι γυρω στα 20 ο τυπος ξερω γω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν τον ρωτήσεις, κάπου εκεί θα πει και αυτός.
Οι οπίσθιοι μοιραίοι του βέβαια, δεν ξέρω τί γνώμη έχουν για αυτό...
Bookmarks