Έναρξη, Κυριακή 20/11 στις 18:00 με τον αγώνα Κατάρ - Ισημερινός (μοναδικό παιχνίδι ημέρας).
![]()
Έναρξη, Κυριακή 20/11 στις 18:00 με τον αγώνα Κατάρ - Ισημερινός (μοναδικό παιχνίδι ημέρας).
![]()
Ρε πηγες και ανοιξες ολοκληρο θεμα για το Μουντιαλ;;; Ελεος ρε συ...
panahs7 (16-11-22)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-11-22)
Μουντιάλ χειμώνα. Σαν το ανέκδοτο με τους Εβραίους, γύρω γύρω Σάββατο, εκεί που πηδάω Κυριακή. Ας το πιούμε κι αυτό το πικρό ποτήρι.
flessanto (19-11-22), giovanni#10 (16-11-22), john syggel (16-11-22)
Ναι γεια σας, τι ειναι εκει?
(η ποιο boomer ερωτηση by far)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Από που να το πιάσεις αυτό το μουντιάλ,απ το γεγονός ότι έκοψε τα πρωταθλήματα στην μεση;
Από τους θανάτους των εργατών;
Από το γεγονός ότι όλα τελικά πωλούνται κι αγοράζονται;
Από το γεγονός ότι το δείχνει ο αντ1 και μερικά ματς ο αντ1+ με συνδρομη;
Ένα ξερατό σκέτο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου αφού οι περισσότεροι γνωρίζετε πως έχω παίξει μπάλα και κρέμεστε από τα δάκτυλα μου.
Θα το πάρει η Αργεντινή.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (19-11-22)
Αντε,να γινει η μαλακια η διοργανωση,να χαρουμε την επομενη καλοκαιριατικα.Οχι αλλες διοργανωσεις-παρωδια..
voskos_7 (16-11-22)
Χειμώνας ή καλοκαίρι, Χριστούγεννα ή Πάσχα, το μουντιάλ θα το δούμε ό,τι και να γίνει.
Και ναι βεβαίως είμαστε με την Αργεντινή![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (19-11-22)
Εγω περιμενω ποτε θα αρχισουν οι πρωτοι ξυλοδαρμοι και φυλακισεις των πρωτων φιλαθλων τουριστων για παρανομους εναγκαλισμους/ περιπτυξεις, κοντομανικα, ντεκολτε κλπ κλπ , κ γενικα πασης φυσεως προσβολης της σαρια
Ειδικα αν εχουν παει τιποτα Εγγλεζοι οι οποιοι κλασσικα θα νομιζουν οτι μπορουν να πινουν μπυρες ολοι μερα να κατουρανε στη μεση του δρομου, να κοιμουντε στα πεζοδρομια και να αλληλογαμιουντε στα σοκακια, θα χουμε δραματα
john syggel (17-11-22)
Δεν υπάρχουν οπαδοί - είναι όλοι ηθοποιοί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι - είναι ηθοποιοί, στην πραγματικότητα, γιατί μπορούν (όχι οι ηθοποιοί - η παραγωγή).
Δεν έχουν σχολές - είναι αυτοδίδακτοι. Αν θέλουν, ας μην παίξουν καλά.
Bookmarks