Στην Αμέρικα του Μεξικό παίζει από τότε που εγκαταστάθηκαν οι Αζτέκοι την περιοχή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μια χαρά θα της κάτσει της Αρτζεντίνας το Χ μετά το κλαρίνο που έκανε.
pirateeeeeee (22-11-22)
Πουλί και η Γαλλία, γκολ με το καλημέρα τα καγκουρό. Μια χαρά πάει το Μουντιάλ, βλέπω τελικό Σενεγάλη-Δανία.![]()
Αίμα κι άμμος το Αργεντινή - Μεξικό με τα σημερινά αποτελέσματα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Καλησπέρα.
estai (22-11-22)
Πάντως το ποδόσφαιρο έχει ανέβει επίπεδα σε όλες τις χώρες και η ψαλίδα κλείνει. Παλιά έβλεπες Βραζιλία και Γερμανία να κάνουν πλάκα, ενώ τώρα οποιαδήποτε ομάδα με καλούς αθλητές μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κι ας μην έχει τεχνίτες. Μόνο στην Ελλάδα γινόμαστε χειρότεροι.
voskos_7 (22-11-22)
Και άμπαλους συνεχίζουμε να βγάζουμε και αθλητές δεν προβλέπεται να γινόμαστε...
Καμία τύχη.
drizzt (23-11-22)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (23-11-22)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μάλλον όλα, τουλάχιστον της φάσης των ομίλων, όπως πάει.
john syggel (23-11-22)
Κλαρίνο και οι Γερμανοί.
Θα ζήσουμε μεγαλύτερα καραγκιοζιλίκια και από το 2002.
Νάβας δεν ήθελες να έρθεις Θρύλο ε;; Ρούφα τώρα.![]()
Χαμός από την ομοσπονδία της Αργεντινής, που φωνάζει για απαράδεκτο λάθος στο γκολ του Λαουτάρο. Η αλήθεια είναι ότι το VAR έδωσε αυτό:
Πως γίνεται να δίνουν γραμμή που τον καλύπτει και να το βγάζουν οφσάιντ;;
Εξεχει ο ωμος,στο σημειο που θεωρειται κομματι του σωματος,οχι του χεριου.Αρα ο κορμος ειναι πιο μπροστα.Hμι-αυτοματο οφσαιντ θελατε..
Εγινε ημι-αυτοματα
Εν τω μεταξυ,ο αντ1 ανακοινωσε αυτο που ξεραμε εξ αρχης.Οτι ολα τα ματς θα μεταδοθουν απο το ελευθερο καναλι παραλληλα με το συνδρομητικο.Αλλα τα λεφτα δε θα τα επιστρεψουν,οι γαμωσπιτοι.Θα γινει extend η συνδρομη για τους επομενους 3 μηνες,αυτο ολο κι ολο.Γαμημενοι...
panahs7 (23-11-22)
Και δεν μπορούν να τα δείξουν στο Μακεδονία TV απ' ότι διάβασα, γιατί δεν έχει πάρει άδεια και δεν μπορεί να μεταδώσει τέτοιο προϊόν, λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού. Να δω τι θα κάνουν όταν αρχίσουν να παίζουν 2 ματς ταυτόχρονα.
Bookmarks