Για να δούμε τι γκάφα θα κάνει ο Σισέ απόψε![]()
Για να δούμε τι γκάφα θα κάνει ο Σισέ απόψε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (21-11-22)
Ακούω προβλέψεις για τελικό.
Εντυπωσιακή Αμέρικα, μπήκε δυνατά, πιστεύω ότι θα είναι απ' τις εκπλήξεις.
john syggel (21-11-22), panahs7 (21-11-22)
Εν τω μεταξύ λέει όλα τα γήπεδα έχουν τεράστιους κλιματισμούς που διατηρούν τη θερμοκρασία σταθερά κοντά στους 18C. Φτώχεια Καταρ-αμένη.
πάντως δεν βλέπω συζητήσεις όπως άλλες χρονιες
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Nikolaos_Kokkinos (21-11-22)
Βρε σιχάματα Ουαλοί, ούτε η Ελλάδα δεν έπεφτε κάτω για να πάρει ένα Χ.
Άδικο Χ για τα Αμερικανάκια τα ζουμπουρλούδικα. Οι Ουαλοί βιαστές, χειρότεροι κι από Ελλάδα Άγγελου Αναστασιάδη.
δεν νομιζω οτι θα πανε και πολυ μακρια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τελικά το Σενεγάλη-Ολλανδία το έβαλαν στο ελεύθερο γιατί πριν στο Αγγλία-Ιράν είχε πέσει το Plus, δεν μπορούσαν να δουν και τους κατέβαζαν καντήλια οι συνδρομητές.
Ποιος περνάει εδώ, Αλβανός περνάει. Όλα καλά, σβήσα φωτιά εγώ.
john syggel (21-11-22)
κλαιω με αυτα τα ψευτοπεναλτι που δινει το βαρ με αγκαλιτσες αγκωνιτσες κτλ κτλ κτλ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Έτσι για να βλέπετε ότι τα πέναλτι του βαζελου είναι δικαιολογημενα!
οταν το εχεις ριξει οβερ 3.5 και θα εβγαινε απο ημιχρονο μονο που τα 3 απο τα 4 γκολ δωθηκαν οφσαιντ γαμω
—John Lennon
pirateeeeeee (22-11-22)
Bookmarks