Και ξετρέλανε τα κοριτσάκια ανά την υφήλιο![]()
Ο Τζουνγκουκ λέει τραγούδησε.
Και ξετρέλανε τα κοριτσάκια ανά την υφήλιο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το ΡΙΚ δείχνει το Μουντιάλ ελεύθερα. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] που έχω βρει φαίνεται νεκρό. Υπάρχει κάνας φίλος από Κύπρο να βοηθήσει; Στη Nova υπάρχει ένα RIK Sat και θα δω σε λίγο αν δείχνει, γιατί μπορεί να 'χει κάνει καμιά κίνηση ο ΑΝΤ1 να τους κλείσει λόγω δικαιωμάτων. Διαφορετικά να ψάξουμε κάποιο ξένο κρατικό κανάλι.
-- edit --
@@ δεν δείχνει το RIK Sat. Βρήκα link
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
differance (21-11-22)
Μπορει να θελει κανα vpn να ναι καλα ο ΑΝΤ1![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (21-11-22)
Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Η FIFA απαγόρευσε στον Κέιν να φορέσει το περιβραχιόνιο στήριξης στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
https://www.sport24.gr/football/moyntial-2022-agglia-i-fifa-apagoreyse-ston-kein-na-foresei-to-perivrachionio-stirixis-stin-loatki-koinotita.9838931.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
pirateeeeeee (21-11-22)
Καλά τους έκανε...
Ωραία τα βρίσκουμε μεταξύ μας εδώ και τιμωρούμε όποιον μας μπαίνει στο μάτι για οποιονδήποτε λόγο - να δω τις λεβεντιές τους εκεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Hydra (21-11-22)
14 λεπτά καθυστερήσεις στο 1ο ημίχρονο?? Τι σκ@τά έγινε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Θα είχαν χέσει οι καμήλες στο var.
Γαμαει ο αντ1 plus. Μετραμε αντιστροφα να τα δειχνει ολα ελευθερα.
Faithful (21-11-22), john syggel (21-11-22)
τι ξεφτιλισμένοι πάλι εκεί στον αντ1
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
giovanni#10 (21-11-22)
Κάποια Ελληνική κυβέρνηση που δεν συμπεριέλαβε το παγκόσμιο κύπελλο στα γεγονότα μείζονος σημασίας να δεις...
drizzt (21-11-22)
επεσε στο πρωτο ματσακι που ειχε να δειξειΜπετοβλακες γιδογαμηδες
—John Lennon
john syggel (21-11-22)
Ο γνήσιος Έλλην κατσαπλιάς, θριαμβεύει πάλι...
Όχι, γιατί τα ρίχνουμε όλα στο δημόσιο.
Τι γινεται,ρε,με τους τραυματισμους;;Ηθελαν εναρξη 1 βδομαδα μετα τους αγωνες των συλλογων,οι μαλακες...
μηπως εκαναν και αυτοι προετοιμασια μαρτινς?![]()
—John Lennon
john syggel (21-11-22)
Λοιπόν μάγκες, το ΡΙΚ με vpn (κυπριακό server) μεταδίδει κανονικά
Η εικόνα όμως είναι ολίγον τι χάλια![]()
γεια χαρα στην παρεα, να σας ενημερωσω για να μην κουραζεστε με vpn και αλλα τετοια οτι το δειχνει κι ο αντ1 τωρα, κανονικα στην τηλεοραση![]()
differance (21-11-22)
Xaxaxa, θα έφαγαν το κράξιμο της αρκούδας με το συνδρομητικό τους![]()
dimitris_77 (21-11-22)
εχουν ριξει επισης οτι ελληνικο με λινκακια υπηρχεας τα παρουν οι αραβορωσοι τα κλικακια τους λοιπον
![]()
—John Lennon
γελοιοι τελειως...![]()
![]()
Bookmarks