flessanto (09-12-22)
Τρομερή πάσα ο κοντός.
flessanto (09-12-22)
Ντε Πολ - Άβιλα, ίδιο πρόσωπο. Τους έχετε δει ποτέ στο ίδιο δωμάτιο; Τροφή για σκέψη.
![]()
flessanto (09-12-22), john syggel (09-12-22)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (09-12-22), john syggel (09-12-22), panahs7 (09-12-22), zionikos (10-12-22)
Εγώ πιτσιρικάς ήμουν τρελός φαν του ζεεντορφ και του ντελ Πιέρο άρα και ορανιε και Ιταλόφιλος.
Το 2002 γούσταρα τρελά Βραζιλία. Το 2006 ήμουν με ζινταν. Αργότερα φαν του Ρομπέν.
Στα προηγούμενα 2 μουντιάλ ήθελα απλά να φάει πουτσα ο νευμαρ. Τώρα δεν υποστηρίζω κανέναν.
Θα μου άρεσε να το πάρει ο Σαντος αλλά θα εξοργιστω με τους μαλακιες των δημοσιογράφων μετά
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπα ρε!! Εεεεεεεεεε!!! Τι έγινε εδώ;; VAR ύπνος!
![]()
Fun fact : η μοναδική που πέρασε στους 8 ενώ είχε βγει δεύτερη στον όμιλο είναι και η πρώτη που προκρίθηκε στους 4, η Κροατία.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (09-12-22)
Ωχου εχουμε κ τον βαρουχα να μη μας αφηνει σε ησυχια
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (09-12-22)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Φαν Ντάικ - ξάδερφος Σαλαμάνκα, ίδιο πρόσωπο. Τους έχετε δει ποτέ στο ίδιο δωμάτιο; Τροφή για σκέψη.
![]()
flessanto (09-12-22)
Ως τιμ Ροναλντο δε θέλω να το σηκώσει ο κοντός
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (09-12-22)
Tι ηλίθιο φάουλ, ούτε ο Ολυμπιακός δεν κάνει τέτοιες μαλακίες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ε καλά να πάθετε
Κλαίω.![]()
Ολεεεεε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι γινεται ρε φιλε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks