"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
john syggel (09-12-22)
Ναι, βεβαια δεν ειναι και τοσο ιδιοι, οι αργεντινοι ειναι κ ενα τσικ λιγοτερο καρναβαλια
επισης φαγανε κ το στραπατσο νωρις αυτοι στην πρεμιερα και θαναι πιο υποψιασμενοι
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτοι ειναι ικανοι να παρουν το μουντιαλ κερδιζοντας ολα τα ματς στα πεναλτι.Ουτε η Ελλαδα τετοια εικονα.Α στο διαλο με τα σιχαματα.(Εχω ξεσπαθωσει)
panahs7 (09-12-22)
Its coming home χαχαχααχ
john syggel (09-12-22)
Ελα ρε Δεν θελω κατι, σχολιαζουμε ως τριτοι, σου ειπα μια παροιμια πριν που αφορα την υπεροψια τους, δεν την διαβασες, δεν το παιρνουμε προσωπικα εκτος αν το μεσαιο ονομα σου ειναι Ζεσους και δεν το ξερω
Εγω που ειναι με τους Εγγλεζους δλδ τι να πω, εχουμς μπει στη σφαιρα της κομωδιας ως αγγλικο ποδοσφαιρο δεκαετιες τωρα
flessanto (09-12-22)
john syggel (09-12-22)
differance (09-12-22), panahs7 (09-12-22)
Το να πανηγυριζεις γκολ στους 16 του μουντιάλ δείχνει υπεροψία? Δεν έχει κάθε χρόνο μουντιάλ, όλα τα γκολ και οι επιτυχίες είναι σημαντικά. Να μην το γιορτάζουν επειδή έχουν διαφορά δυναμικότητας με τους Χουανγκ?
flessanto (09-12-22)
Επίσης αντίλογος είναι πως το να μην πανηγυρίζεις τα γκολ σου λες και δεν κατάφερες τίποτα ίσως είναι ακόμα πιο υποτιμητικό για τον αντίπαλο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (09-12-22)
Οποιος θελει να βλεπει ψαλιδακια, φιοριτουρες κ λοιπα περιττα που κανουν στις αμμουδιες της κοπα καμπανα να παει να δει ποδοβολλει,
Στο συγχρονο ποδοσφαιρο δυστυχως μετραει η αποτελεσματικοτητα. Το να εισαι κιλλερ
αν αυτοι με 4 στον Ουι τζο κανανε σαν να το πηρανε κιολας, τοτε οι γερμανοι του τοτε, με τα 7 (ΕΦΤΑ) θαπρεπε να ειχαν κανει στριπτιζ
flessanto (09-12-22)
απο την μια σιχαινομαι ομαδες τυπου κροατια μιση φαση ταμπουρι κτλ απο την αλλη τοσο ντεκαπαζ και τσαλιμια μονο σε τσιρκο.Δυστυχως δεν θα δουμε ποτε ενα βραζιλια-αργεντινη σε ημιτελικο/τελικο γαμω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Eγώ είμαι Αργεντινή από το πρώτο μουντιάλ που παρακολούθησα στη ζωή μου, αυτό του 1982. Βέβαια την είδα να το σηκώνει μόνο μία φορά, 4 χρόνια αργότερα.
Είδα 2 χαμένους τελικούς, αμφότερους με τα μεγαλύτερα σιχάματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τους Γερμανούς (1990 και 2014).
Ναι θέλω να το σηκώσουν φέτος και ας μην έχουν δείξει ότι αποτελούν το καλύτερο σύνολο μέχρι στιγμής. Γιαυτό και χάρηκα για τον αποκλεισμό της μισητής Βραζιλίας, έριξα πολύ γέλιο είναι η αλήθεια.
Ελπίζω μόνο να μη φάμε καμιά πούτσα από τους Οράνιε και μου βγει ξινό αυτό το γέλιο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (09-12-22)
Ολόκληρη Αργεντινή και ο άλλος πετάει μπάλες μέσα για να μην παίξουν γρήγορα την επίθεση οι Ολλανδοί. Στο 30'! Και μετά λέμε τους Βραζιλιάνους για καρναβάλια.
flessanto (09-12-22)
Bookmarks