chainsaw (04-12-22)
Ωραίοι οι 2 πρώτοι προημιτελικοί, Ολλανδία - Αργεντινή και Γαλλία - Αγγλία.
Για να δούμε αύριο και τους ασιάτες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (04-12-22)
Shoutout στις απομιμήσεις προπονητών που έχουν οι περισσότερες ομάδες στη διοργάνωση και δεν παίζουν ταμπούρια κοιτώντας να βάλουν τις κότες κάτω από τη φόρμα μετά το '70 και να φύγουν τρέχοντας.
Βέβαια από τους ημι-τελικούς και μετά, μπορεί να αλλάξουν το έργο, αλλά δεν τους βλέπω να μπορούν να γυρίσουν το κουμπί και να ζητήσουν άλλα πράγματα από τις ομάδες τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολύ δυνατά τα τζαπώνια για τους κροάτες, 1-0 στο ημίχρονο και για να δούμε εάν οι φιναλίστ του προηγούμενου ΠΚ μπορούν να αντιδράσουν (χαχαχα).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τι βλεπω? Το Split της Κροατιας θα αδελφοποιηθει με το Ναυπλιο??
![]()
Α ρε Σιμε, παρατησες την Εθνικη κ οριστε τα αποτελεσματα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μάλιστα, υπέκυψαν οι Ιάπωνες στη διαδικασία των πέναλτι.
2 στα 2 έξω. Πέρασε και η Κροατία.
flessanto (05-12-22)
Γαμημενη κωλοκροατια, ποδοσφαιρικο Ζομπι, παλι περασανε με παραταση πεναλτυ ασταδιαλα ρε
Απο την αλλη αποδωθηκε κ λιγο θεια δικη για το γκολ-γελοιοποιηση-του ποδοσφαιρου, με το οποιο φτασαν εδω οι Ιαπωνες
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άρα το βράδυ θα γίνει η έκπληξη;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λιβάκοβιτς τεράστιος κίπερ.
Φίλε διαφωνώ. Τέλη της δεκαετίας του 90 αρχές του 2000 υπήρχαν πολλοί παιχταράδες Αφρικανοί. Τώρα δεν υπάρχει κανείς. Που είναι ο οκοτσα; που είναι ο γεκινι, που είναι ο ροζέ μιλά, που είναι ο Ζορζ γουεα, που είναι ο κανου, που είναι που είναι οι τουρεδες που είναι ο ντρογκμπα που είναι ο ετο...
drizzt (05-12-22)
Που ναι ο οφορικουε και ο ζιζι ρομπερτς;;;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (05-12-22), Nikolaos_Kokkinos (06-12-22), zionikos (05-12-22)
Που είναι ο Βάγκνερ, που είναι ο Πουτσίνι;
flessanto (05-12-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-12-22), Nikolaos_Kokkinos (06-12-22)
Ρατσιστικό ντελίριο. Και καλά οι μαύροι έχουν μόνο μεγάλα προσόντα όπως η ταχύτητα και η αντοχή αλλά δεν έχουν μυαλό.
Αφού σκόραρε το μοσχάρι ο βινίσιους δεν υπάρχει ελπίδα για τους Κορεάτες.
flessanto (05-12-22)
Από πότε έπαψε να απαγορεύεται η προσποίηση στο πέναλτι; Τι νέα μόδα είναι αυτή στην εκτέλεση με τα αλματάκια; Ξερνάω. Πώς θα πιάσει τέτοιο πέναλτι ένας τερματοφύλακας όταν ο άλλος σταματάει και τον αφήνει πρώτα να πέσει;
Faithful (06-12-22), flessanto (05-12-22), Nikolaos_Kokkinos (06-12-22)
Πέσε κάτω Κορέα γιατί έρχονται μοιραία.
Για 7ρα το βλέπω - δυστυχώς...![]()
Πω πω η Κορέα ειναι τραγικά τραγική. Οι βραζιλιάνοι πλέον απλά προσπαθούνε να βάλουν το πιο όμορφο γκολ της διοργάνωσης.
Ρε μλκς τι διάβολο; τον ρεαμπτσουκ έχουν αριστερό μπακ οι κορεατες;
john syggel (05-12-22)
drizzt (05-12-22)
Bookmarks