flessanto (19-11-22), pirateeeeeee (18-11-22)
Μια μικρή παρατήρηση. Θα είναι πιθανότατα πολλά τα χρόνια που θα μείνουμε όλοι από την Ελλάδα εκτός champion's league πολύ απλά γιατί αυτό άλλαξε.
Έχουμε και το λέμε αυτό κοντά τρία χρόνια τώρα από τότε που μάθαμε τις αλλαγές.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (19-11-22), pirateeeeeee (18-11-22)
flessanto (19-11-22)
Ο Καρεμπέ που ασχολείται με το σοβαρό ποδόσφαιρο, είπε για τελικό EL. Εσένα δεν σε ενδιαφέρει το κύπελλο μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να παίξει στο EL αλλά προτιμάς να παίξεις στο UECL.
Εντάξει ας παίξουν, μόνο μην ακούσω το παραμικρό στην πρώτη σφαγή. Περίμενε εσύ να το πάρεις...
Σας αφήνω να μαντέψετε ποιος ορίστηκε κόραξ μεθαύριο με τον Ατρόμητο. Καλοφάγωτος.
Δεν έχω διαβάσει, αλλά για να βρίσκεις σκόπιμο να βάλεις κουίζ, ο Φωτιάς είναι...
(Κάνεις λες και έχουμε κάποιον άλλον που μπορεί ή έστω θέλει να παίξει καλύτερα)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αλήθεια τώρα: Ο Διαμαντόπουλος, ο Παπαπέτρου, (δεν θυμάμαι και πολλούς άλλους - τόσο αδιάφοροι μου είναι) πόσο διαφορετικά θα παίξουν;
Δεν ήταν δύσκολο να μαντέψω γιατί δεν βάζουν πολλούς και όλοι μου φαίνονται το ίδιο ανεκπαίδευτοι και ακατάλληλοι.
Εκτός αποστολής Μπόουλερ και Λάιντνερ. Με τους μουντιαλικούς έξω, Μαρσέλο ανέτοιμο, Χάμες με ενοχλήσεις, αν δεν μπαίνουν ούτε στην αποστολή, μάλλον μας χαιρετάνε κι αυτοί.
flessanto (14-12-22)
Τζολάκης, Μαρσέλο, Ρέτσος, Ντόι, Βρουσάι, Κασάμι, Εμβιλά, Αγκιμπού, Φορτούνης, Μπίελ και Μπακαμπούς
Λίγο βιτσιόζικια ενδεκάς, αλλά δεν υπάρχει και πολύ καλύτερη...
2 ερωτησεις:
O Τζολακης που κολλαει;
Δηλαδή ο Ρετσος είναι το τρίτο μας στοπερ; Εκτος αν δε φτάνουν 10 μερες στο Σισε να ξεκουραστει από 3 ματς μουντιάλ
Je suis Camara.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μόνο στάμπα από σόλα μπότας δεν έχει στην πλάτη και εσύ συζητάς ακόμα το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί.
Δε σου έφτασε ούτε το σκύψιμο στη φάση του πρώτου γκολ της Ναντ για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ξαναμπεί, προφανώς.
Στο άλλο πρώτο ερώτημα, προφανώς κολλάει στο να βγει από το τέρμα ακόμα και όταν η μπαλιά έρχεται στη μικρή περιοχή και να βάλει το χέρι του δυνατά σε φάση που ο επιθετικός είναι πλάγια και έχει μία μόνο επιλογή γωνίας για να σουτάρει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks