Και αυτη η φαση που ξαναειδα, ειδε κ ενα κεφαλοκλειδωμα πανω στο ντοι παρατεταμενο μηπως ξεκινησε για πεναλτυ κ στην πορεια εγινε επιθετικο φαουλ?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Και είμαστε τόσο πάτοι, που αποβλήθηκε με τον Ρέτσο μη διαθέσιμο για το επόμενο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και αυτη η φαση που ξαναειδα, ειδε κ ενα κεφαλοκλειδωμα πανω στο ντοι παρατεταμενο μηπως ξεκινησε για πεναλτυ κ στην πορεια εγινε επιθετικο φαουλ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Είναι που έχουμε var...
Nikolaos_Kokkinos (26-01-23)
Ειναι που var-αμε μαλακια πανεθνικα, ακομα κ αυτο το καναμε σαν τα μουτρα μας.
Ο τυπος του κανει ενα τρομερο τυπου Αικιντο κεφαλοκλειδωμα με το δεξι χερι αναποδα, τον εσβερκωνει και με το ενα χερι τονε φερνει τουμπα απο την αλλη.. Ολοκληρο μαντραχαλο 2 μετρα..
Ετσι μου ρχεται να στειλω τη φαση στο Στηβεν Σιγκαλ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το ακόμα καλύτερο στην όλη φάση είναι ότι έχει δώσει παράβαση για χέρι και κόκκινη στον Παπασταθόπουλο, αλλά μετά ψάχνανε να βρούνε πώς να το ταιριάξουν στο βίντεο.
drizzt (26-01-23)
Του κάνει πέναλτι ο δικός μας,μετά του κάνει κεφαλοκλειδωμα ο άλλος και μετά τον ξανακραταει με τα χέρια ο Ντοης.Διαλεξτε και πάρτε.
Τί να πάρουμε ρε μάνα μου; Θα το έδινε σε πρώτο χρόνο, αν είχε δει αυτό σαν παράβαση...
Πέρσι ήρθε στην ομάδα ο Αγκιμπού και στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν έγινε γρήγορα καθοριστικός παίκτης, πήραμε 2 ντέρμπι 100% χάρη σ' εκείνον και στα τέλη του α γύρου το όνομά του ήταν απο τα πιο χοτ παγκοσμίως. Επειδή όμως δεν ήταν μαθημενος σε αυτό το επίπεδο άρχισε να κλατάρει μετά απο ένα σημείο και μετα το Κύπελλο Αφρικής ειδικά ήταν σε πληρη αποσύνθεση.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει τώρα και με τον Ντόη, στα τελευταία ματς είναι πολύ αργός στις αντιδράσεις του και σήμερα ειδικά έχει παραδώσει.
Σκληρό μάθημα, αλλά είμαστε και εμείς οι μαλάκες, που λέμε να έρθει κανονικός στόπερ.
Το λάθος που κάνει στο πρώτο γκολ, είναι πολύ χειρότερο από το πέναλτι...
drizzt (09-02-23)
Δεν είναι κακός παίκτης, απλά τον ενθουσιασμό δεν κατάλαβα ποτέ από που δικαιολογείται..
Δεν είναι ενθουσιασμός ακριβώς: Απλά καθόμαστε στα αυγά μας, επειδή από πίσω υπάρχει το έρεβος προσωποποιημένο...
Παίχτης που κανε ντεμπούτο με αυτογκολ...βρήκε κάποια πατήματα μετά και... έχει πόσο καιρό που πάει απ' το κακό στο χειρότερο και του κάνει πλάκα ΟΛΗ Η ΣΟΥΠΑ-ΛΙΓΚΑ λες και είναι σταματημένος.
Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο πράγμα και έχουν περάσει τραγικοί και τραγικοί απ' τον Θρύλο. Και στα 3 γκολ φέρει τεράστια ευθύνη.
Τον περνάνε σε σπριντ, τον περνάνε σε τελική ταχύτητα, τον περνάνε σε αντίδραση, τον περνάνε κάτω απ' τα πόδια, τον περνάνε με κάθε τρόπο.
Πολλα λαθη χτες,ειδικα ο Λιβαης τον περναγε σαν να ηταν κωνος προπονησης.Αλλα μη ριχνουμε ολο το αναθεμα πανω του,νεος ειναι,στοπερ με το ζορι εγινε.Εγω τον πιστευω,θελει κι εναν βαρβατο στοπερ διπλα του,οχι τον Παλαιμαχοπουλο.
Δεν θέλει στόπερ δίπλα του - θέλει στόπερ μπροστά του και αν είναι καλύτερος να παίζει.
Έχουν αρχίσει κάποια τιτιβίσματα για την εξωγηπεδική του ζωή.
chainsaw (10-02-23)
δεν ειναι ο χειροτερος φετος σιγουρα του αξιζει μια σεζον με κανονικη ομαδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σίγουρα - αλλά ακόμα πιο σίγουρα όχι με εγγυημένη θέση βασικού.
Πάει αυτός, παικταράς πριν τον αγώνα και νεξτ μπιγκ θιγκ και τώρα μούτσος.
Μια χαρά παίκτης, ειδικά όταν ο αντίπαλος μας γλενταει με Μήτογλου και Τζαβέλλα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
chainsaw (05-03-23)
Bookmarks