Θα μπορούσε να του ανοίξει θέμα κάποιος άλλος, αλλά τέτοιοι είσαστε και εσείς και τα αφήνετε νέα παιδιά να τους ανοίγω θέματα εγώ.
1,90 τον Φεβρουάριο κλείνει τα 20.
Εγώ λέω να τον αφήσουν στόπερ και αυτά που ονειρεύονται για box-to-box, να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (14-10-22)
οχι αλλο μπα σισε σωσε μας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βεβαια στο ματς εκτος με καραμπα εκανε 2-3 επικες μαλακιες, καθαρα λογω απειριας (το αυτογκολ εδω δεν το μετρσμε συμβαινει σε ολους) , και τωρα καλουμαστε να διαλεξουμε αν προτιμαμε τις μαλακιες λογω απειριας η τις μαλακιες λογω μαλακιας στον εγγεφαλο των αλλων 2
Βεβαια το πρωτο συν τω χρονο διορθωνεται, το αλλο??
Έκανε αρκετές..
Καμία δεν έκανε - και εσείς αν είχατε τον Τζολάκη πίσω σας, ούτε όρθιοι δεν θα μπορούσατε να σταθείτε.
Έκανε αρκετές....
Μια-δυο να εκανε μαξιμουμ.
Μία που άρχισε να μπαίνει, ας μείνει, αρκεί να μην κάνει κακές παρέες... Το πολύ - πολύ, να παίζει με τον Ρέτσο...
Μ'αρέσει ο Ντόι. Είναι εκρηκτικός, ψηλός, έχει τσαμπουκά. Τρομερός παίκτης. Μπορεί να μας βγει αν τον φτιάξουν οι προπονητές.
Πιθανολογώ το μόνο καλό που θα μείνει από τη σύντομη θητεία του Μίτσελ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
10 μπα δεν κανουν 1 ντοι πλεον
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
flessanto (30-10-22)
10 Μπα όμως, κάνουν ένα ειδικό σχολείο...
Αν είναι σωστός, τα λεφτά από τον πρώτο χρόνο από το νέο του συμβόλαιο πρέπει να τον δώσει σε αυτούς που έδιωξαν τον Μανωλά, έφεραν τον Ρέτσο, κράτησαν τους άλλους τρεις και κυρίως στους Σενεγαλέζους. Αν δεν συνυπήρχαν όλοι αυτοί, θα τον βλέπαμε σαν μέσο στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου, του χρόνου, κόντρα σε κανένα χωριό...
Τι σου ειναι γαμιολα η μοιρα, Πως Η καταντια ενος γινεται το φτιαξιμο καποιου αλλου
Επισης προρεινω στους στοπερς να ιδρυσουμε κλιμακα "Μπα" ως μοναδα μετρησης ματσολιας
drizzt (01-11-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-11-22)
Να αναψουμε μια λαμπαδα στο παιδι. Μας ξελασπωνει για τα καλα. Ειναι εντυπωσιακη η βελτιωση της αμυνας με αυτον μεσα.
Faithful (11-11-22)
Η πραγματική ερώτηση είναι πόσο σκατά είναι οι άλλοι, που μπήκε ένας αμυντικός μέσος από την Κ19 (αυτό είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία, το ότι είναι χαφ) και έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του.
μας εσωσες απο σισεμπαδες μαγκα![]()
—John Lennon
Eddiedimitris (14-11-22), Faithful (14-11-22)
Bookmarks