με το καλό
Η ομάδα είναι σαφώς καλύτερη από αυτή της περσινής χρονιάς, το ίδιο ισχύει και για την διοργάνωση συνολικά. Το πιο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και μετά ακολουθεί η εξασφάλιση της οκτάδας όσο πιο νωρίς γίνεται, το σίγουρο είναι πως θα δούμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ.
Καλή χρονιά ΘΡΥΛΕ !
Το Final4 μάλλον θα γίνει στο Κάουνας.
με το καλό
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δεν το μάθατε από μένα αλλά τον βαζέλα ήδη τον γαμαει η διαιτησία σήμερα.
giovanni#10 (06-10-22)
Τον ήπιε ο ζελας , μπήκε με το δεξί
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Είπα να αναφέρω ότι παίζουμε και μάλιστα καλά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (07-10-22)
Άντε γ@μησου μωρη γ@μημένη n0va. Υποτίθεται πληρώνουμε συνδρομή για να μη βλέπουμε διαφημίσεις. Κ@ριόλα. Άι σιχτίρ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (07-10-22)
Ασχέτως αν κερδίσουμε απόψε η ομάδα εμπνέει υγεία και αισιοδοξία.....σε αντίθεση με αυτή του ποδοσφαίρου...
Send from my S20+ using Tapatalk
Faithful (07-10-22)
Σάρας πονάς;
Faithful (07-10-22)
Πωωωωωω
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καυλααααααααα
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι πεταχτάρι ήταν αυτό!!
Και τα παΠΟΥΤΣΑ μέσα.
Γιαννούλης Λαρεντζάκης κυρίες και κύριοι. Respect!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Καλή αρχή. Domination.
Με το δεξί μπαίνουμε στη φετινή περιπέτεια της euroleague και εύχομαι αυτήν τη φορά να πάμε όλο το δρόμο μέχρι το τέλος!
Μια χαρά το πέτυχε το μελιτζανί του μέντορα του και σήμερα ο Σάρας.
Καλή αρχή για την ομάδα. Μεγάλη νίκη και χωρίς ιδιαίτερο ζόρι. Έχει ευρωπαϊκό μέταλλο η ομάδα
Μεγάλα αρχιδια ο Λαρετζακης, με τα 4/4 τρίποντα στο τέταρτο δεκάλεπτο καθάρισε το παιχνίδι
Τι ομαδάρα ρε! Πλήρης σε όλες τις γραμμες.
Μπολομποι και Μπλακ, απίστευτη 3αδα ψηλών
drizzt (07-10-22)
Bookmarks