Faithful (19-05-23)
Ρεάλ ετοιμάσου. ΣΚΥΛΙΙΙΙΙΙ.
Faithful (19-05-23)
Να χασει δυο τελικους σερι η Ρεαλ;;;
drizzt (19-05-23)
Kαι αυτός του 2014 (με τη Μακάμπι) δε χάνονταν εδώ που τα λέμε...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτος ο Τζειμς που λετε βγηκε κ ειπε οτι κανανε καποια λαθη στην κυκλοφορια λεει κ χασανε το μομεντουμ...οτι κ καλα δν εγινε κ τιποτα μονοι τους παιζανε..
τελικα δν ειναι τυχαιο με ποιους συνδεετε ο βαζελος, τα ιδια σκατα εχουνε στο μυαλο τους...
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ωραία λέξη! Θα τη χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (19-05-23), Faithful (19-05-23), Nikolaos_Kokkinos (19-05-23)
Για Μουσταφααα Για μουστααα φα, εσυ μου αναψες φωτια
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (19-05-23)
Πουτα ρεαλ ελα με τον κωλο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σλουκας-Παπ και Μπαρτζωκας εναντίον Τσατσο-Γιουλ-Ρουντι 10 χρόνια μετά το Λονδινο. Ωραίο σεναριο
zionikos (19-05-23)
Κοίτα κάτι παιχνίδια που παίζει η μοίρα τελικά. Η Ρεάλ έχανε 0-2 και ήταν με το ενάμισι πόδι εκτός και ο Γιουλ αποφασίζει να τα κάνει ώπα και να παίξουν ταβερνόξυλο. Και να που τελικά ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.
Malcolm Delaney
Olympiacos will win it all. Bartzokas has a great system and gets the right players to fit and buy into his systems
Τώρα όλοι οι απέναντι, θα υποστηρίζουν αυτούς που βρίζουν τόσο καιρό, που γάμησαν τον μελιτζάνα![]()
Αντύπας θεούλης στο ράδιο. Μόλις άρχισε το 2ο ημίχρονο λέει και κάναμε το 5-0 η γυναίκα του έτρωγε φρούτα και γυρίζει και της λέει: Μέχρι να τελειώσει το ματς θα τρως φρούτα! Μόλις φτάσεις στα κοτσάνια θα μασουλάς αυτά.![]()
Δεν παίζεστε ρε. Τρελοκομεία
![]()
drizzt (19-05-23)
Εγώ θα σας πω να είστε προετοιμασμένοι την Κυριακή, γιατί ο Ταβάρες θα κάνει πολλά φάουλ και δε θα σφυρίζεται τίποτα, γιατί δεν έχει άλλο 5άρι η Ρεάλ. Πάντα οι ομάδες, που εχουν 1 παίκτη σε μια θέση -σε κάποιο ματς- για κάποιο λόγο, ο παίκτης αυτός δύσκολα φορτώνεται με φάουλ.
drizzt (19-05-23)
Τελικά Κόκκινε δεν ρώτησες ποτέ τι ήθελες.![]()
drizzt (19-05-23)
Bookmarks