Γκουντουριτς εύχομαι χιαστούς σε ενα λεπτό
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολύ καλύτερες οι αλλαγές στην άμυνα σήμερα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (09-05-23)
Κοίτα μ' έναν πούστη Σέρβο που έχουμε μπλέξει ρε.
ε γαμω
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κυκλοφορηστς λίγο την μπάλα ρε σεις. Στις τελευταίες επιθέσεις εκτελούμε χωρις πασα
αχαχα γαμω το χριστο σου λεει ο μπαρτζωκας αχαχαχα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Faithful (09-05-23)
panahs7 (09-05-23)
Σλούκα κατούρα να μεταλάβουμε
Tι να πεις για τον Σλουκαρο! Μέγας.
sabar77 (09-05-23)
Εντάξει αν χαθεί αυτό το ματς θα είναι τεράστια αυτοκτονία. Λυπηθείτε μας δεν έχουμε άλλα χάπια.
drizzt (09-05-23)
εβαλε λουντζη μαργαριτα![]()
—John Lennon
Στα βοθροσαιτ βλέπουν ξανά φαντάσματα. 3 στις 4 προτασεις είναι για τη διαιτησια. Έχουν λαλήσει οι κακόμοιροι οι εξαφαποι
Paneas (09-05-23)
Josimar (09-05-23)
drizzt (09-05-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-05-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-05-23)
Bookmarks