ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με την συγκεκριμένη εικόνα, ίσως ό,τι πιο μπασκετικό μπορεί να διατυπωθεί με καθαρά τεχνική ορολογία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (09-05-23), Nikolaos_Kokkinos (09-05-23)
Ελα και μη μετράς την ωρα…..
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (09-05-23)
Πολύ δύσκολο ματς. Εγώ το φοβάμαι πολύ. Ελπίζω να είναι καθαρά λόγω άγχους.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Έντεκα εμείς έντεκα αυτοί, ουπς λάθος θρεντ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (09-05-23)
Γαμω το άγχος μου
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
5αδα Γουοκαπ, Μακκισικ, Παπ, Βεζενκοφ και Μπλακ να τους πνιξουμε σαν ταναλια. Και ενα 3λεπτο στον Λουντζη
Εγώ νομίζω πως η σειρά έφτασε ως εδώ επειδή ο κόουτς δεν άφησε πίσω του το τι έκανε η ομάδα πριν την οκτάδα. Είναι άλλη διοργάνωση αυτή τη στιγμή. Πρέπει να παίξουν αυτοί που μπορούν, σε σχήματα που μπορούν να ανταπεξέλθουν την εκάστοτε στιγμή του αγώνα. Ελπίζω η ομάδα να μην αδικήσει τον εαυτό της απόψε.
Ποιος τρέμει; Εγώ τρέμει; Εσύ τρέμει.
Η Όλγα Τρέμη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΖΕΡ!! Ασφάλεια δεν υπάρχει στο γήπεδο να τα πιάσει τα κωλόζωα επιτέλους;; Τι καρκίνος είναι αυτός ρε μιλάμε για τέρμα στόκους.
drizzt (09-05-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-05-23), pirateeeeeee (09-05-23)
Πάμε μωρέ. Και αν γινόταν μια διαφορά +20 στο 35' να μην πάθουμε τίποτα σήμερα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-05-23)
Τραβάτε ρε σε κάνα ίδρυμα δε μπορείτε να βάλετε αυτή τη φάση
Paneas (09-05-23)
Φοβερός Παπ.
ελπιζω να μη μας κανουν καρδιακους και σημερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks