Καλά πάμε, να δούμε, Παρασκευιάτικα εξτραδάκια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
zionikos (05-05-23)
Το ότι με αυτήν την απόδοση στη σειρά είμαστε μια νίκη από το φ4 και μάλιστα στην έδρα μας δεν είναι και αποτυχία.
Η ομάδα πιστεύω είναι φτιαγμένη περισσότερο για την κανονική διάρκεια της σεζόν. Στα πλέι οφ και στο φ4 τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Ίσως έπρεπε σε αυτό το ματς που δεν ήταν χωρίς επιστροφή να δοκιμαστούν και αλλά πράγματα, άλλοι παικτες περισσότερο.
Τώρα πάμε ελπίζοντας να δουλέψει η έδρα και η ομάδα όπως έπαιζε μέχρι τα πλέι οφ.
Ο ολυμπιακος δεν ειναι στην κατασταση που ηταν μεχρι μεσα μαρτιου. πρεπει να θυμηθει αυτον τον ολυμπιακο.που κατατροπωσε την Φενερ του Ηττουδη.
Επαναλαμβανεται ωστοσο και κατι αλλο που μας στοιχισε και περσι. Δεν εχουμε τον παικτη που θα μας ξελασπωσει οχι μεμονωμενα αλλα με καποια σταθεροτητα, τον σκορερ που θα μας κουβαλησει οταν δεν πανε καλα τα πραγματα. και σε αυτο εχει ευθυνη και ο Μπαρτζωκας. και μιλαω για το βασικο μας σουτινγκ γκαρντ. ο Καναν φαινεται που και που και οταν παει να φανει δεν παιζει πολυ. Δεν μπορει να πιασει ρυθμο. την μια βαζει 25 την αλλη αποντος. Μας λειπει και φετος αυτος ο παικτης που θα εμπιστευεται περισσοτερο ο προπονητης και που θα εχει μια συνεπεια με το καλαθι. μιλαω για τη θεση 2. οταν δεν λειτουργει καλα το πλανο ομαδικα τον χρειαζομαστε. Στο ΣΕΦ πρεπει να μπουμε δυνατα να παρουμε διαφορα και να λυσσαξουμε στην αμυνα να την κρατησουμε.
hang your demons
Απ' την ομάδα που λέτε, όσο λείπει ο γκαρντ σκόρερ, άλλο τόσο λείπει και ο ψηλός στο Λόου ποστ.
Επιλογή του προπονητή είναι αυτή. Βασίζεται στο σύνολο, γιατί το μπάτζετ δεν είναι 15-20-30 μύρια, όπως των 10+ ομάδων της Λίγκας.
Το παιχνίδι του Πρίντεζη δε λείπει; Υπάρχει κάποιος αυτή τη στιγμή στην ομάδα, που να μπορεί να παίξει έτσι; Όπως λείπει και το παιχνίδι του Σπανούλη. Η διαφορά είναι όμως, οτι όταν είχαμε αυτούς τους δύο, έλειπαν όλοι οι υπόλοιποι. Αν δεν έβγαινε μπροστά ο Σπαν η ο Πριντ, η ομάδα έχανε από κάτι τυχαίους.
Το μπάσκετ αλλάζει και θα αλλάξει ακόμα περισσότερο.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
drizzt (06-05-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-05-23), sabar77 (06-05-23), voskos_7 (06-05-23)
Το ποιος έχει το πάνω χέρι, εξαρτάται απ' το ποια οπτική θα το δεις. Αν σκεφτούμε, οτι η Φενέρ είχε το πάνω χέρι, όταν έκανε μπρεικ στο ΣΕΦ, τότε είναι ξεκάθαρο οτι τώρα, το πάνω χέρι το έχουμε εμείς.
Απ' την άλλη, αν το πάμε με την μέχρι τώρα απόδοση, η Φενέρ έχει το πάνω χέρι ως τώρα στη σειρά.
Η ομάδα όπως είπαν κ τα παιδιά από πάνω ή και τις προηγούμενες μέρες/βδομάδες/μήνες, δεν έχει τον παίκτη για να παίξει με προσωπική ενέργεια. Ούτε ο Σλούκας είναι Σπανούλης, ούτε ο Σάσα Πρίντεζης. Πράγμα που σημαίνει οτι πρέπει να παίξουμε άμυνα. Η άμυνα είναι το κλειδί, και ειδικά μέσα σε ένα ΣΕΦ κολαστήριο (κι όχι εκκλησία όπως συνήθως), η ομάδα θα μπορεί να παίξει πιο σκληρή άμυνα, με επαφές και να πάρει κ τα απαιτούμενα σφυρίγματα έδρας.
Απ' την άλλη, το τεχνικό Τιμ πρέπει να βρει τρόπο στην 2on2 άμυνα και στο πώς θα ξαναμπούν στο παιχνίδι οι παίκτες μακριά απ' τη μπάλα. Μια διαφοροποίηση στα σχήματα, όπως έγινε και χθες με τριάδα γκαρντ, ίσως βοηθήσει.
Εγώ περιμένω ξέσπασμα των Αμερικανών. Πρέπει να τους βάλει η εξέδρα στο παιχνίδι. Ο Σακιλαρος θα είναι σίγουρα εκεί, και πρέπει να μπουν κι οι Γουοκαπ και Μπλάκ στο παιχνίδι.
Είδωμεν. Ο Μπαρτζώκας οφείλει να ετοιμάσει κάτι, που δε θα το περιμένει ο Ιτουδης.
pirateeeeeee (06-05-23)
Πρέπει δηλαδή μετά από ήττες να το κλειδώνουμε, μήπως και πέσουν τα λάδια και διαβάσουμε ψύχραιμα για μπάσκετ το άλλο πρωί;
drizzt (06-05-23)
Για μένα το μεγαλύτερο θέμα μέσα στη σεζόν είναι ο απογοητευτικός Πίτερς. Χτες πρέπει να ήταν το μόνο σημαντικό παιχνίδι που έκανε 2-3 καλές ενέργειες και άμυνες. Και ακόμα και αυτό σε 10 λεπτά συμμετοχής δεν είναι αρκετό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
πάντως το παιχνίδι εχθές το έχασε η άμυνα και όχι η επίθεση
το παιχνίδι που έκανε εχθές η φενέρ σε όλη την διάρκεια άλλα ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο είναι μη λογικό απίστευτο που τα θες σε μεγάλους τελικούς που κρίνονται τρόπαια
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Όταν ο προφήτης του επιμένει στην άμυνα που δίνει συνεχόμενα ελεύθερα σουτ στον αντίπαλο, αυτά γίνονται
Προφανώς ο Μπαρτζωκας δεν ευθύνεται για τα χαμένα ελεύθερα δικά μας αλλά ευθύνεται για τα υπόλοιπα ξεκαθαρα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oberon (06-05-23)
Εισιτηριο ούτε με αίτηση πάλι
Πάντως δεν μπορείς να πας τρένο όλη τη σεζόν, κάποια στιγμή θα κάνεις και κοιλιά. Μήπως ήταν "σχεδιασμένη" να γίνει τώρα, υποθέτοντας στη θεωρία ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε τον όποιο αντίπαλο των χαμηλών θέσεων, ώστε να φορτσάρει η ομάδα ξανά στο f4. Σκέφτηκα μια παπαριά και είπα να την πω.
Θεωρείς ότι μπορούμε να σκεφτούμε έστω και το 1% από αυτά που σκέφτεται να δοκιμάσει ο εκάστοτε προπονητής;
Ακόμα και οι Τεχνικές ποινές και η γκρίνια του κάθε προπονητή μέσα στο παιχνίδι είναι. Ακόμα και οι δηλώσεις για κάποιους παίκτες. Ο ιτούδης εχτές σε ένα time out ζήτησε φωναχτά από τους παίκτες του στα ελληνικά να σπάσουν τα χέρια του σλούκα. Πόσους Έλληνες έχει η Φενέρ...;
Δεν ξέρω τί μας λες: Εμείς για το ξεφωνητό ερχόμαστε, ή για να σηκώσουμε Ευρωλίγκα από τον Ιανουάριο και όποιος πει κάτι αντίθετο από το κύμα σε κάθε περίπτωση είναι ύποπτος.
Αυτό που μας έχει πάρει ο Μπαρτζωκας απ τα σκατα,γιατί μάλλον έχετε ξεχάσει που ήταν ο Ολυμπιακός πριν έρθει,μας έχει βάλει στην ελίτ της Ευρώπης ξανά και συνεχίζετε και τον κράζετε στην πρώτη ήττα το λες μέχρι και εμπάθεια.
Ο τύπος είναι χαλαρά μέσα στους 3-4 καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και εδώ τον έχουμε σε μόνιμη αμφισβήτηση.
Να θυμίσω λιγο ότι το μπάτζετ μας είναι κάπου στα 9 χαρτιά και της Φενέρ κάπου στα 35...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ναι, αλλά μέσα σε αυτό το μπάτζετ των 35 είναι και το συμβόλαιο του Καλάθη και όχι μόνο...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-05-23), sabar77 (06-05-23)
Bookmarks