pirateeeeeee (30-04-23)
Ας σοβαρευτούμε μη βάζουμε καν στη συζήτηση την κατάσταση της ζελας με την ομαδάρα μας στο μπάσκετ γιατί το ξεφτιλιζουμε το θέμα.
Έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα, η Ευρωλίγκα είναι ένα φοβερά δύσκολο πρωτάθλημα που μετριεσαι με δυνατές ομάδες μια και δύο φορές το χρόνο. Και τα πήγαμε περίφημα σε αυτό. Στα πλέι οφ ναι μπορεί να παιχτεί μαλακία, θα συμβεί και αυτό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (30-04-23)
Αυτοι μας βαζουν στο ιδιο καζανι, οποτε καλο ειναι να τους απανταμε οπως πρεπει! Γενικα μιλαω, για φετος και περυσι δεν μπορουν να πουν τιποτε ουτε οι ιδιοι.
Αντικειμενικα αν αποκλειομασταν απο καμια Ζαλγκιρις ή Μπασκονια, θα μπορουσαν να ειπωθουν πολλα. Τωρα οκ, η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουμε να εχουμε παραπονο. Η Φενερ εχει πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας και πιο ποιοτικο ροστερ. Παρολαυτα, ο Ολυμπιακος που εχουμε δει φετος, ειναι καλυτερη ομαδα. Υπο αυτη την εννοια, θα ειμαστε underachievers, αν αποκλειστουμε.
Οταν ο Αγγελος Αναστασιάδης πήγε κάποτε στον Ηρακλή, δεν έβαζε τον Ξενίδη κι αυτός μανούριαζε. Οπότε σε μια προπόνηση ο Ξενίδης του λέει "ξέρεις ποιός είμαι εγώ για τον Ηρακλή?" Του απαντάει ο Αναστασιάδης, "φεύγεις από την ομάδα σήμερα και καλή επιτυχία στην ...Μπαρτσελόνα". Οπότε δεν θα ...πεθάνουμε αν φύγει και πάει στην Μπαρτσελόνα μιας και είναι ο υπερπροπονητής των 5 ηπείρων. Ουπς, πήγε σστην Μπαρτσελόνα και τον διώξαν νύχτα
Το πνεύμα, η ψυχολογία και το mentality δούλευε επί Ντουντα. Σιγά το μπάσκετ που έπαιζε η ομάδα. Σπανούλης, Πρίντεζης και οι ψηλοί, απειλούσαν από πικ εν ρολ και έμφαση στην άμυνα. Αποτελεσματικός τρόπος, λόγω συγκεκριμένων παικτών. Ο κατάλληλος προπονητής να διαχειριστεί τους συγκεκριμένους παίκτες ήταν. Δεν είχε μεγάλο playbook η ομάδα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Du3lisT (01-05-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Φυσικά ο oberon την προηγούμενη Τετάρτη μετά τιο πρώτο ματς ήταν εξαφανισμενος. Τώρα που έχασε η ομαδα, ήρθε να βγαλει το άχτι του.
giovanni#10 (01-05-23), pirateeeeeee (01-05-23)
Σκεπτικός είμαι, τον βλέπω τον κόουτς να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια λάθη. Πίστευα ότι θα πάμε F-4 αλλά δεν θα κάνουμε τίποτα απέναντι σε ομάδες με μεγάλους παίχτες, αυτοί κρίνουν τα F-4. Bέβαια όταν πέσαμε με Φενέρ νομίζω ότι όλοι δαγκωθήκαμε. Παρακολουθώ πορεία Βασίλη Σπανούλη.
Και κάτι ενδιαφέρον: αν υποθέσουμε ότι προκρίνονται Μπάρτσα-Παρτίζαν-Μακάμπι και Φενέρ ή εμείς, τα μπάτζετ που παν στο F-4 είναι το 2ο-6ο-9ο και ή το 5ο (Φενέρ) ή το 8ο (εμείς). Παταγώδης η αποτυχία -φέτος- της Εφές με το πρώτο μπατζετ και των δύο Ιταλικών, ιδίως της Βίρτους Μπολόνια με το 4ο
Έχουν χρόνια οι Ιταλοί που έχουν ξεχάσει τον τρόπο να κάνουν ομάδες και το να ρίξουν πολλά λεφτά σε μία - δύο τυχαίες περιόδους δεν φτάνει να τους κάνει φαβορί. Οι Τούρκοι, πάλι χωρίς αξιόλογο εγχώριο ταλέντο, απλά παρακαλάνε να κάτσει καλή φουρνιά ξένων που το ψήνουν να παίξουν μέχρι τον Μάιο.
Δεν είναι φυσικά της πλάκας το μπάτζετ, αλλά σαν ξερό νούμερο, δεν λέει απολύτως τίποτα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Oberon (01-05-23)
H Βιρτους και ο Σκαριολο ειχαν δεμένα τα χέρια τους κατα μεγαλο βαθμο, καθώς είχαν πολλούς βετεράνους παίκτες ήδη από τα προηγουμενα χρόνια. Το ξεσκαρταρισμα θέλει χρόνο. Οι επιλογες αυτες της ειχαν βγει ομως μεχρι στιγμης, ετσι; Κατέκτησε το γιουροκαπ και συμμετείχε στην ευρωλιγκα με το σπαθί της. Η Παρτιζαν από την αλλη μπηκε με wildcard. Μην το ξεχνάμε και αυτό.
Το αλλο προβλημα βέβαια των ιταλικων ομαδων είναι ότι κοιτάζουν να φέρνουν και παίκτες σταρ για λόγους μάρκετινγκ. Να ανεβασουν και αλλο το προιον στη χωρα. Αυτή την εντυπωση δινουν. Παρολαυτα κάνεις δεν περίμενε ότι η Αρμάνι τουλάχιστον θα κάνει τόσο κακή σεζον. Ο Μεσίνα όμως είναι εγγύηση ότι θα ξαναβρεθούν στο σωστό δρόμο.
Oberon (01-05-23)
Ε, όχι και τόσο εγγύηση...
Έχει πολύ καιρό που δείχνει να είναι στάσιμος τεχνικά και δεν είναι και μικρός σε ηλικία για να σε αφήνει να ελπίζεις ότι αυτό είναι κάτι που διορθώνεται. Φυσικά και είναι από τους καλύτερους προπονητές, αλλά η ιστορία, καλό είναι να μένει εκεί και να μην πλανάται στο παρόν περιμένοντας μία καινούργια επιβεβαίωση. Δεν με πειράζει να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος, αλλά το βλέπω δύσκολο.
Σε αλλα νέα δεν έρχεται η γαμω Τετάρτη
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Λες να την φώναξε ο Μαρινάκης να αναλάβει από σήμερα;
Nikolaos_Kokkinos (01-05-23)
Bookmarks