Σελίδα 54 από 149 ΠρώτηΠρώτη ... 41424344450515253545556575864748494104 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.061 έως 1.080 από 2974

Θέμα: EuroLeague 22/23

Το avatar του χρήστη john syggel

Thanks
    3.279
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.816 φορές σε 1.081 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: EuroLeague 22/23

Ιδιες ομαδες σου φαινονται αυτες οι 2 που λεμε;

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Όχι - ο Κολοσσός είναι λίγο χειρότερη και ο Ολυμπιακός έχει κάτι χρόνια (όχι πάρα πολλά, αλλά δεν ήταν πέρυσι και πρόπερσι) να πάει τελικό Ευρωλίγκας.
    Και κυρίως η "κάποια Παρτιζάν" δεν βρέθηκε στο F-4 του Παρισίου ούτε με κλήρωση, ούτε με σπρώξιμο τύπου ΤΣΣΚΑ (που πάλι, αν δεν έχεις ομάδα, δεν φτάνει) - τα έχουμε χέσει όλα και νομίζουμε ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι κομπάρσοι...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    3.279
    Ignore User

Παραιτουμαι.Ξερεις καλα τι εννοω αλλα για καποιο λογο δε θελεις να το γραψεις.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Ναι - γιατί η Παρτιζάν δεν είχε ποτέ NBAers και κάποια f-4 τα πήγε, που για αυτούς είναι και υπέρβαση. Επίσης, εμείς δεν είχαμε χορτάσει παρουσίες στα f-4 τα τελευταία 13 χρόνια από τότε για να θεωρείται αποτυχία, ούτε συνεχίσαμε το ίδιο μοντέλο για να δούμε πού θα κατέληγε (και από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι δεν ήταν μονόδρομος να συνεχιστεί).

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Ομαδα με τεραστιο μπατζετ που πηγε τελικο (επιτυχια) και διασυρθηκε απο την Μπαρτσελονα και απο τη ζελα στην Ελλαδα με 1-3 και ολοι αυτοι οι χοντροπληρωμενοι αστερες ειχαν προπονητη τον Γιαννακη, τον οποιον δουλευαν στη μαπα του κ τον εκαναν ο.τι ηθελαν.

Πολυ επιτυχημενη σεζον!!!

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Για δώσε τις προηγούμενες σαιζόν;;;
    Κυρίως ρωτάω, επειδή αποτυγχάνεις όταν έχεις πετύχει κάτι πριν και πρέπει να το διατηρήσεις, ή να το πας παρακάτω...

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Ignore User

Ολες οι προηγουμενες σεζον αποτυχημενες ηταν. Και λοιπον; Τετοιο μπατζετ και τετοιους παικτες δεν ειχες πριν.

Για σενα δεν ηταν αποτυχια (και) αυτη η σεζον; Αν δεν ηταν επιτυχημενη ουτε απιτυχημενη, τι ακριβως ηταν;

Να μιλησουμε για το πώς εχασες τον τριτο τελικι το 2010, οσο θες. Η σφαγη του αιωνα ηταν. Το αποτελεσμα ομως ηταν οτι ουτε με αυτο το ροστερ πηρες τιτλο.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Όταν δεν έχεις πετύχει ΤΙΠΟΤΑ - 13 (ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ) χρόνια πριν και κάνεις μία επένδυση, σε έναν χρόνο (που δεν ήταν ένας, αλλά είχε κλιμάκωση) δεν περιμένεις από το ΤΙΠΟΤΑ να πας στα ΠΑΝΤΑ: Το βήμα παραπάνω έγινε. Μπορούμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η επιτυχημένη ομάδα των back - to - back είχε ένα πρωτάθλημα.

Εύχομαι πραγματικά να είσαστε τόσο πετυχημένοι και να έχετε τέτοια γνώση της αγοράς συντελεστών παραγωγής που απευθύνεστε ώστε να κρίνετε τόσο αυστηρά τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα αλλωνών.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Ignore User

Οταν εχεις 13 χρονια που εισαι στο τιποτα, περιμενεις με τετοια υπερβαση να παρεις πρωταθλημα. Τελεια κ παυλα.

Αυτο που ξαφνικα σβηνετε τα 14 συνολικα χρονια αποτυχιας του μπασκετ αλλά κραζετε τον χοντρο επειδη δε θα το παρουμε μια σεζον, να το κοιταξετε. Κι ο Κοκκαλης κ μετα οι αφοι ειχαν το μπασκετ στη σφαλιαρα. Με ελαφρυντικα, με σαπιο συστημα κλπ αλλά οι Γιαννακοπουλοι κι ο Τρακης τους εκαναν ο,τι ηθελαν. 14 χρονια αποτυχιας, μηδενος εξαιρουμενου.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Και μετά τις Ευρωλίγκες γινόταν αυτό - επομένως τα χρόνια πάνε κοντά στα 20 και η συζήτηση στο διάστημα.
    Εδώ, κάτω, τώρα, στα καθημερινά. Είμαστε οπαδοί της ομάδας που έκανε πρωταθλητή Ευρώπης τον Κορνέλιους Τόμσον και την Φενέρ και έχει στείλει σε f-4 με πλεονέκτημα έδρας στα play-off από τη Σιένα, μέχρι και τη Ζαλγκίρις - δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε αποτυχημένη μία χρονιά που πήγαμε τελικό Ευρωλίγκας και μάλιστα σε φάση που το τμήμα ουσιαστικά χτιζόταν για να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Μη θυμίσω καν πώς αντιμετωπίζαμε κάθε χρονιά έκτοτε τις διαρκείς περιστολές των δαπανών για συμβόλαια... Ακόμα και μετά την πρώτη Ευρωλίγκα της τωρινής διοίκησης.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μετά τις Ευρωλίγκες γινόταν αυτό
    Μια φορα εγινε, δε γινοταν.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαστε οπαδοί της ομάδας που έκανε πρωταθλητή Ευρώπης τον Κορνέλιους Τόμσον και την Φενέρ και έχει στείλει σε f-4 με πλεονέκτημα έδρας στα play-off από τη Σιένα, μέχρι και τη Ζαλγκίρις - δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε αποτυχημένη μία χρονιά που πήγαμε τελικό Ευρωλίγκας και μάλιστα σε φάση που το τμήμα ουσιαστικά χτιζόταν για να γίνει αυτό που είναι σήμερα.
    Ναι, μπορουμε. Κι αυτα που αναφερεις αποτυχιες ηταν, και η σεζον 2009-10 αποτυχια ηταν και μαλιστα τεραστια. Απορω αν δεν τη θεωρεις αποτυχημενη, τοτε πώς τη χαρακτηριζεις.

Κι αυτο το "το τμημα τοτε χτιζοταν για το σημερα", παραμυθι ειναι μηπως και δικαιολογησουμε τους Αγγελοπουλους. Οτι ταχα ηταν τοσα χρονια στη φαπα επειδη εχτιζαν ο, τι βλεπουμε εκτοτε;

Ουτε καν. Αυτο που βλεπουμε δεν ξεκινησε με τα μπατζετ στο Θεο και τους σουπερσταρ. Ξεκινησε το καλοκαιρι του 2011 και μαλιστα λιγο πολυ χωρις να υπαρχει αλλη επιλογη. Απο το "φευγουμε" πηγαν στο "μενουμε με χαμηλοτατο μπατζετ". Χιλια μπραβο γι' αυτο που πετυχαν αλλά οχι κι οτι εγινε προσχεδιασμενα και μαλιστα δυο χρονια πριν.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Σου είπε κανένας ότι έγινε προσχεδιασμένα; Μήπως περιμένεις να διαβάσεις ότι οι Αγγελόπουλοι είναι Ανδρομέδιοι Αστρόστολοι και τα είχαν όλα μελετημένα;
    Όχι - το 2010 δεν ήταν αποτυχημένη χρονιά αν την συγκρίνεις με αυτές που προηγήθηκαν. Που να βαράς τον κώλο σου κάτω, υπάρχει ακόμα και τώρα η Αρμάνι να σου δείχνει τί σημαίνει "πετάμε λεφτά" και δεν βλέπουμε f-4 ούτε από την τηλεόραση γιατί πληρώσαμε Ant1+.
    Είναι η χρονιά του 2010 επιτυχημένη ώστε να αξίζει να αντιγράψει κάποιος; Φυσικά και όχι, εξ 'ου και μας προετοίμασε για το μετά που φτάνει μέχρι το σήμερα. Μη μετράς την επιτυχία μίας χρονιάς μόνο με κούπες γιατί είσαι και στο άθλημα που δεν έχεις τις περισσότερες σε σχέση με τους ανταγωνιστές σου.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Ignore User

Παλι απαντας εκει που θες εσυ. Μου λες οτι δεν ηταν επιτυχημενη η χρονια αλλά δεν ηταν και αποτυχημενη. Οκ, μαλλον ηταν ερμαφροδιτη.

Και οχι, δε θα χτυπαω τον κωλο μου κατω. Οσο και να τον χτυπας εσυ, και το 2010 και το 2011 ηταν σουπερ αποτυχημενα. Και ναι, θα μετραω την επιτυχια μιας σεζον με κουπες, για τον Ολυμπιακο μιλαμε.

Και τελος, οσο κι αν δεν το σχολιαζεις, δε μας προετοιμασε το 2010 για τα επομενα. Γιατι αμεσως μετα ηρθε η σεζον του Ιβκοβιτς που καναμε τις ιδιες ακριβως μαλακιες με τεραστια μπατζετ και σουπερ σταρ συν Σπανουλη και παλι τις μπαλες πηραμε. Κι αυτη μια αποτυχια και μιση ηταν.

Οταν οι αφοι αλλαξαν ροτα, υποχρεωτικα βεβαια, τοτε ειδαμε ασπρη μερα.

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παλι απαντας εκει που θες εσυ. Μου λες οτι δεν ηταν επιτυχημενη η χρονια αλλά δεν ηταν και αποτυχημενη. Οκ, μαλλον ηταν ερμαφροδιτη.

Και οχι, δε θα χτυπαω τον κωλο μου κατω. Οσο και να τον χτυπας εσυ, και το 2010 και το 2011 ηταν σουπερ αποτυχημενα. Και ναι, θα μετραω την επιτυχια μιας σεζον με κουπες, για τον Ολυμπιακο μιλαμε.

Και τελος, οσο κι αν δεν το σχολιαζεις, δε μας προετοιμασε το 2010 για τα επομενα. Γιατι αμεσως μετα ηρθε η σεζον του Ιβκοβιτς που καναμε τις ιδιες ακριβως μαλακιες με τεραστια μπατζετ και σουπερ σταρ συν Σπανουλη και παλι τις μπαλες πηραμε. Κι αυτη μια αποτυχια και μιση ηταν.

Οταν οι αφοι αλλαξαν ροτα, υποχρεωτικα βεβαια, τοτε ειδαμε ασπρη μερα.
    Να προσθέσω λίγο κάτι με αφορμή την συζήτηση σας. Θεωρήσαμε το 2009 και το 2010 αποτυχημένες σεζον, ενώ θεωρήσαμε επιτυχημένο το 2017, απλώς επειδή πηγαμε στο φ4 και τον τελικό. O κύριος λόγος που αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις 2 καταστάσεις είναι το μπάτζετ. Στην τελική ομως εμας σαν οπαδους θα πρέπει να μας απασχολεί η εικόνα εντός γηπεδου και τα αποτελέσματα. Αν θελουν οι Αγγελοπουλοι να βάλουν 30 ή 10 μυρια είναι δικό τους θέμα. Με προϋπόθεση να μην χρεωθεί το σωματείο βέβαια. Οι nbaer μας ξαναβαλαν τοτε στην ελίτ της Ευρώπης. Αυτο ειναι αδιαμφησβητητο. Δε θα το υποτιμήσω αυτό, απλώς επειδή κόστισαν περισσότερο από τον Σλουκα και τον Αντιτς. Οποιος εχει λίγη επαφη με το μπάσκετ, γνώριζε και γνωρίζει ότι απέναντι μας είχαμε επίσης ομάδες με τεράστιο know how και ακριβό ροστερ. Επομενως τα λεφτα ουτως ή αλλως δεν εξασφαλιζαν τιτλους. Εξασφάλιζαν μονο ότι θα βρισκόμαστε πάνω από το μέσο ορο.

Τεσπα, απο κει και περα είναι υποθεση του καθενός τι θεωρεί επιτυχία και τι όχι. Αν μετράνε μονο οι τιτλοι ή και οι ευρωπαϊκές παρουσίες.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (06-03-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Όχι - βάζεις λεφτά, παίρνεις παίκτες και από εκεί που έπαιζες στη Δραπετσώνα με τον Γκουλιας, παίρνεις με τον Τσίλντρες και το Διαγαλαξιακό και στέλνεις την ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου στο Ισραήλ, να φορτώνουν με τρία φάουλ σε ενάμιση λεπτό τον συγχωρεμένο τον Χάφμαν και τους Μιζράχι στο Δρομοκαΐτειο να τους κοροϊδεύουν τα τούβλα από το τείχος των δακρύων.
    Αλλιώς, είσαι αποτυχημένος...

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (06-03-23)

Thanks
    3.279
    Ignore User

Ο βοσκος συμβιβαζεται με μια καλουτσικη ομαδα που εχει πριμαντονες παικτες και μετριοκακο προπονητη.Απλως και μονο επειδη προηγουμενως παιζαμε με τον Γκουλιας και τον Γιοσκο Καφετζη.Κι ας μας γλενταει ο βαζελος κι ας μην παιρνουμε ουτε κυπελλακι του καφε.Εγω δε συμβιβαζομαι.Ειμαστε Ολυμπιακος.Γουσταρω την υγεια που βγαζει η ομαδα του Μπαρτζωκα και τους τιτλους που παιρνει.Θεωρω χαμενες τις σεζον χωρις πρωταθλημα ή Ευρωλιγκα.Το πού παιζαμε παλια και τι παικτες ειχαμε δε με νοιαζει.Μονο οι τιτλοι μετρανε,ειμαστε ο Ολυμπιακος.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Ignore User

Απλα ο Βοσκος απανταει μονο σε οσα θελει αυτος και στα άλλα αρχιζει τις ειρωνειες.

Και στη Δραπετσωνα παιζαμε βολεϊ, μπασκετ παιζαμε στον Κορυδαλλο.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να προσθέσω λίγο κάτι με αφορμή την συζήτηση σας. Θεωρήσαμε το 2009 και το 2010 αποτυχημένες σεζον, ενώ θεωρήσαμε επιτυχημένο το 2017, απλώς επειδή πηγαμε στο φ4 και τον τελικό. O κύριος λόγος που αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις 2 καταστάσεις είναι το μπάτζετ. .
    Το 2017 ομως ειχες μια ομαδα που προερχοταν απο δυο Ευρωλιγκες, τρια πρωταθληματα και εναν ακομη τελικο Ευρωλιγκας σε βαθος 5ετιας.

Το 2010 ειχες μια ομαδα που προερχοταν απο 12 χρονια αποτυχιων και εγραψε αλλη μια.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Όχι - απαντάω σε όσα προλαβαίνω να διαβάσω και κρίνω από εμένα που με την επιτυχία είμαι στα δικαστήρια και δεν βάζω ταμπέλες, ειδικά σε εγχειρήματα που δεν ξεκίνησαν, ούτε εξελίχθηκαν υπό ευνοϊκές προϋποθέσεις...
    Αν τώρα εσείς είσαστε τίποτα Αμερικανοί και όλα στη ζωή κρίνονται μόνο σε άσπρο ή μαύρο, μπορώ να ζήσω και ανάμεσά σας.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Ignore User

Ναι Νικο, για μενα ειναι απλο. Μετα απο 12 χρονια χωρις τιτλο, αλλη μια σεζον που δεν οδηγησε πουθενα ουτε τοτε, ουτε μετεπειτα, αποτυχια ειναι.

Για σενα μαλλον ειναι κατι σαν ναι μεν αλλά.

Thanks
    3.279
    Ignore User

Αρα αν του χρονου παρουμε μονο το κυπελλο στην μπαλα,θα ειναι επιτυχημενη η χρονια,εφ οσον φετος δεν παρουμε τιποτα.Ετσι παει;

Σελίδα 54 από 149 ΠρώτηΠρώτη ... 41424344450515253545556575864748494104 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές