Καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Αντε να ξυπνήσουν λίγο τα μαλακισμενα. Ανεπίτρεπτα πράγματα
Καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τι λέτε ρε παιδια; Μπάλα χτυπησε ο παίκτης. Δεν υπάρχει τάπα χωρίς την παραμικρή επαφή.
Πείτε το στον Πιτερς που σηκώθηκε σαν λουλού αντί να σκαμπιλησει την μπάλα προς το καλαθι
Στενοχωρήσαμε και το κορίτσι.
![]()
pirateeeeeee (04-11-22)
Στον Σλουκα ειναι το φάουλ
Τέλοσπαντων δεν έπρεπε να φτάσει ποτέ εκει το ματς.
Τρελή επιπολαιότητα σήμερα.
Ακόμα και ο Σασα, κερδίζουμε με 2 και πάει και κάνει φάουλ στο τρίποντο.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΑΝ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΜΑΡΤΙΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ.
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κακη ηττα. Εκνευριστικα πολυ σημερα. Ποση πικρα να αντεξει ενας Ολυμπιακος σε τοσο λιγο διαστημα σε μπαλα και μπασκετ
Αναμενεται πολυ δυσκολη χρονια σε ολα τα αθληματα φετος
Εβγαμε μια νοοτροπια λουζερς σε αυτο το παιχνιδι η ομαδα
Faithful (04-11-22)
Ενα βασικό shooting guard παιδιααααα , δε νοείται να προχωρήσουμε χωρίς shooting guard! Δε γινεται ΞΥΠΝΑΤΕ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (04-11-22), sabar77 (04-11-22)
Μπλαζε μου φανηκαν εμενα. Εχει πολυ δρομο η σεζον. Καλυτερα να χανει τωρα η ομαδα, παρα μετα.
Φετος θα μας περιμενουν ολοι στη γωνια. Δεν κανεις δουλεια μονο με τον Βεζενκοφ. Ας εμπιστευτει περισσοτερο τον Μακκισικ, που εχει και καθετο παιχνιδι. Αυτο ελειψε τα τελευταια λεπτα.
Λούζερ και η ομάδα μπάσκετ. Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας.
Μια φορά πέρασαν μπροστά και χάσαμε,κακή ήττα,μας έφαγε η διαιτησία στο τέλος βρήκε ματς κι ο Σλουκας να χάσει 2 βολες.
Πήγαν χαμένες οι νίκες εκτός.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
4 χρονια υπαρχει αυτος ο γαμημενος κανονισμος που δινει την ευκαιρια σε παικτες να πιανουν την μπαλα, να την πετανε στον γαμο του καραγκιοζη μετα την επαφη και να παιρνουν 3 βολες. Ακομα να καταλαβουν οι φωστηρες οτι ειναι καραγκιοζιλικι. Ολοι οι παικτες το εχουν παρει χαμπαρι και κανουν το ιδιο.
O Σλούκας το έχασε το ματς. Πολλές λάθος πάσες και χαμένα σουτ και βολές. Με το ζόρι δε γίνεται να κάνει τον Σπανούλη, όταν δεν είναι σε καλή μέρα δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν πάνω του.
chainsaw (04-11-22), giovanni#10 (04-11-22)
Εγώ δεν θα σταθώ στο εάν έγινε φάουλ ή τάπα ή εάν ήταν τρεις βολές ή δυο βολές. Όλα αυτά συμβαίνουν.
Στέκομαι στο γεγονός ότι πρώτη φορά είδα διαιτητές να φεύγουν τόσο γρήγορα από τον αγωνιστικό χώρο.
chainsaw (04-11-22)
Αλλάξτε τον Κανααν , δεν ξέρω ποιον μπορούν να βρουν τωρα αλλά ήταν 100% λάθος επιλογή
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks