Θα βρει την φόρμα του ξανά ο Κώστας. Πέρασε 2 απανωτους τραυματισμους που τον αφησνα πίσω. Το θεμα ειναι οτι και στην καλή του κατάσταση είναι τρύπα αμυντικά. Νομίζω ότι την περίοδο που έπαιζε στη θέση του ο Λουντζης, κάναμε τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος. Κι ας ακούγεται οξυμωρο. Πραγματικά στραγγαλιζαμε τον αντιπαλο.
Βέβαια, απο 2-3 ματς δε βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα
Οσο σφίγγουν τα γάλατα τα ποσοστά στο τρίποντο πέφτουν, πράγμα που θα αποδειχτεί πάλι μοιραίο στο F-4. Μπορούμε να πάρουμε παίχτη τώρα ή τέλος?
Faithful (Χθες), Panayiotis Demosthenous (29-03-23), zionikos (Χθες)
Και αν έρθει ενας φοβερός σουτέρ δηλαδή τώρα στο '2' τί ακριβώς περιμένουμε; Έχει αλλάξει το μπάσκετ από τότε που ερχόταν ο Έντι Τζόνσον και έπαιζε κατευθείαν από το αεροδρόμιο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (Χθες)
chainsaw (Χθες)
Κάναμε πρόβα για το σφίξιμο των γαλάκτων, αστοιχείωτε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σήμερα ελπίζω σε ευρεία νίκη
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άντε, αφού φτάσαμε η Μαργαρίτα να γράφει σαν γραφείο τύπου, ας ευχηθώ εγώ να τους κάνουμε ξανά τον κώλο - γαρύφαλο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
captain-cook (Σήμερα), chainsaw (Σήμερα), drizzt (Σήμερα)
Σίγουρα πράγματα, εφόσον παιζουμε για την ευρωλιγκα. Από 15 πόντους και πάνω στο ρελαντί
Εγώ αναμένω δύσκολο παιχνίδι, μαχαίρι στα δόντια και νυν υπέρ πάντων αγών από τις ζελες
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks