giovanni#10 (08-10-22)
giovanni#10 (08-10-22)
Αυτόν τον κανόνα θυμάμαι .Αφού είναι κοντός, θα είναι κοντός Γάλλος λευκός πηδηχταρας. Το βίντεο του εκβιασμού το εχει δει κανείς?
Άσχετο, η Μπενετόν που εξαφανίστηκε;
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Καλά ρε Κυριάκο, πώς σου ήρθε να μιλήσεις για μπάσκετ εδώ;;;
Τώρα λέγεται Ουνιβέρσο Τρεβίζο και είναι συνέχεια της Μπένετον, που σταμάτησε το 2012.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kite26 (08-10-22)
Ουοκαπ επειγόντως πρόωρη ανανέωση
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μια χαρά
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ωραία ομάδα φέτο. Ο Λαρεντζάκης εξελίσσεται σε τούμπανο και μου φαινόταν πολύ άμπαλος.
drizzt (14-10-22)
Είχα λίγο άγχος για το παιχνίδι (απουσία Παπ-ανετοιμότητα 2 παικτών και άδειο γήπεδο) αλλά το καθάρισε η επίθεση. Τώρα πάμε για Ισπανική διαβολοβδομάδα και ελπίζω να παίξει ο Παπ.
ΥΓ. καλός ο Μπραζντέικις, πιστεύω θα τον έχουν σημειωμένο στο μπλοκάκι για του χρόνου.
Διώχτε τον πουθενά Καναν και φέρτε σούτινγκ γκαρντ να βάζει καλάθια.
Τελικά χωρίς τον Παπ στην Ισπανία, για να δούμε την αμυντική μας λειτουργία. Με τη Ζαλγκίρις έφτανε μόνο η επίθεση, με τη Ρεάλ δεν πιστεύω πως θα είναι αρκετή.
Σήμερα στις 21:45 το ματς απέναντι στη Ρεαλ. Πρώτο ματς για μένα φέτος. Δεν είχα και πολλή όρεξη να παρακολουθήσω ευρωλιγκα τις προηγούμενες βδομάδες.
Υ.Γ Δε θα ανοίγουμε θέμα για κάθε ματς φετος;
Xμμμ.... άμα κάνουμε το 3/3 απόψε, όχι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρειάζεται να υπενθυμίσω πόσο γ@μιέται η nοva με τις άκυρες διαφημίσεις που πετάει μέσα στον αγώνα?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το γαμησε και ψοφησε ο Μπλακ. 3 σερι χαμενα σουτ, 3 σερι αιφνιδιασμοι της Ρεαλ
Μας εχει κλασει ενα αρχιδι παλι ο Μαλεσκος. Ορθιο κρεας.
Ευτυχως κλεισαμε τη διαφορα πριν το τελος του ημιχρονου. Η Ρεαλ παιζει καλη αμυνα και δεν μας αφηνει ελευθερα τριποντα.
Faithful (19-10-22)
Bookmarks