Κανεις προπονητης δεν το κανει αυτο ρε σεις. Να μιλαμε σοβαρα, οχι μονο εκ του αποτελεσματος. Ειναι δυνατον να δωσεις 2 ευκολους ποντους στον αντιπαλο και να μεινεις πισω; Αντε να πεις οτι θα ρισκαρεις, αν υπαρχει παικτης με πολυ κακο ποσοστο. Οχι Γιουλ και Σερχι. Φαουλ κανεις οταν εισαι μπροστα με 2 ή 3 ποντους. Νομος.
chainsaw (22-05-23)
Ξαναειδα τις τελευταιες φασεις. Δεν κυκλοφορησε καλα η μπαλα ωστε να βγει ελευθερο σουτ. Επαιξε και φοβερη αμυνα η Ρεαλ.
Στην προπροτελευταια επιθεση πηρε σκριν ο Κανααν, ειχε μπροστα του τον ταβαρες στα 2-3 μετρα και δεν σουταρε. Ε και μετα ειχαμε 2 βεβιασμενα σουτ απο Βεζενκοφ και Σλουκα, που προσπαθησαν να το παρουν πανω τους. Ενταξει, λογικο.
drizzt (22-05-23)
Eιχε ηδη σηκωθει ο Γιουλ και ειχε μια μικρη αποσταση απο τον αμυντικο. Ακριβως τα ιδια λεγαμε και περυσι στο σουτ του Μισιτς. Το χερι του αμυντικου σηκωθηκε την ωρα που κανει release ο παικτης και εχει προετοιμασει ηδη το σουτ. Και φυσικα τετοιοι παικτες εχουν την εμπειρια να μεινουν ψυχραιμοι.
Faithful (22-05-23)
Χαρά στο κουράγιο σου
Εγω εκεί φώναζα για ταιμ αουτ γιατί η μπάλα δεν κυκλοφορούσε, δειχναμε να τα έχουμε χαμένα.
Κάτι που ουσιαστικά ειπε κι ο Σάσα ότι τα χάσαμε στο τέλος.
Παρε εκεί ένα ταιμ αουτ λίγο να τους ηρεμήσεις, να δείξεις ένα play. Μπορεί να μην άλλαζε τιποτα αλλά προσπάθησε το.
Μαλακια του Καναν που δε σούταρε, βέβαια η μαλακυνση είχε ξεκινήσει από νωρίτερα που ο Σλουκας χωρίς λόγο μπουμπουνησε ένα σχεδόν από το κέντρο αμέσως μόλις πέρασε το κέντρο.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ακριβώς, ακόμα κι από τα στιγμιότυπα φαίνεται πόσο πιο πίσω είναι ο Φαλ. Και δε φταει ο Φαλ.
Έχεις κάνει μπουλινγκ στην περιφέρεια στον ημιτελικό κ πας τελευταία επίθεση κ βάζεις τον Φαλ απέναντι στον Γιουλ.
Δεν έπρεπε να παίξεις με αλλαγή εκεί.
Ασε κάποιον κοντό να κολλήσει πάνω του.
Ουσιαστικά ο Γιουλ σούταρε μόνος του.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (22-05-23)
Το κάνεις η δεν κάνεις φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν το χουν λύσει οι μεγαλύτεροι προπονητές στον κόσμο αλλά θα το λύσουμε εμείς και μετά το τέλος του αγώνα κιολας.
Μεγαλύτερο δίλημμα απ αυτό δεν υπάρχει στο παγκόσμιο μπάσκετ.
Μια χαρά άμυνα βγήκε απ τον Φαλ,ο άλλος είναι ο Γιούλ όμως,όπως κάποτε μια χαρά άμυνα βγαζαν κάτι ταλαιπωροι Ρώσοι αλλά ο άλλος ήταν ο Σπανούλης και τους καθάριζε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Α,και κατι αλλο που παρατηρησα. Ο Κανααν ειχε σκοραρει το τελευταιο καλαθι μας 2 λεπτα πριν το τελος του ματς απο την γωνια.
Στις επομενες επιθεσεις, ειχε χωρο στη γωνια σε καποιες στιγμες και δεν πηρε πασα καθολου απο το διπλανο του συμπαικτη...η αμυνα αυτο μας εδινε
Θα μπορουσε απο κει και να το μπουμπουνησει και να διεισδυσει προς το καλαθι
Σε κάποια φάση ενώ είχε χώρο για σουτ δεν το πήρε κι έδωσε στον Ουοκαπ κι εκεί γαμηθηκε η επίθεση
Επίσης δε θυμάμαι σ άλλη φάση, ήταν μόνος ο Σλουκας αλλά δε του έδωσε κ Σάσα ο οποίος το πήρε από μακριά και το έχασε. Γενικά χτες δε του πήγαν καθόλου τα σουτ.
chainsaw (22-05-23)
Τελευταία επίθεση, το σουτ που παίρνει ο Σλούκας είναι πολύ πιο εύκολο από αυτά των Γιουλ, Σέρχι και Τσάτσο στις προηγούμενες φάσεις.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πιο ευκολο με την εννοια οτι δεν ειχε χερι πανω του. Το ανεφερε και ο Κοζερ στις δηλωσεις του. Γλιστρησε και αφησε τον Σλουκα να σουταρει σχεδον ανενοχλητος. Ημουν τυχερος, ειπε...
Ηταν σχετικα καλη επιλογη τελικα. Απο την αλλη ειναι πιο ευκολο να ξεκινησεις προσπαθεια απο την κορυφη χωρις πιεση χρονου και να σταματησεις με προσωπο στο καλαθι, παρα να κανεις επιτοπια ντριμπλα, στροφη 180 μοιρων και μετα να σηκωθεις για σουτ.
Faithful (22-05-23)
Τι ξενερα ρε πουστη μου! Σημερα το συνειδητοποιω περισσοτερο. Αντι να ανεβαζουμε βιντεακια με τους εορτασμους στο Καουνας και να πανηγυριζουμε, καθομαστε και τρωγομαστε με τα ρουχα μας. Ποια λετομερεια πηγε λαθος, γαιτι δεν μπηκε το ενα σουτ, γαιτι μπηκε το αλλο.
Κοιτα να δεις που ο Μπαρτζωκας παει να γινει ο νεος Ιωαννιδης.
Το αποφάσισα, το χτεσινό ξεπλενεται μόνο με σκουπα στους τελικούς κ σπάσιμο της 35ρας
Οποιος βαζελακος μιλαει για λουζερ, να του πειτε οτι μαλλον και ο μελιτζανας ειναι λουζερ, μιας και σε 5 χρονια στη Φενερ πηρε μονο μια κουπα. Οπως και η Ρεαλ που εχει παρει 3 σε 10 χρονια κλπ.
Νταξει λούζερ δεν είναι ειδικά όταν κοντραρεσαι με πολλαπλάσια μπάτζετ
Απλά είναι μαλακια να φτάνεις στην πηγή κ να μην πίνεις νερο
Για μένα αυτή η πίκρα θα φύγεί μόνο εάν έρθει κάποια στιγμή το 4ο που τόσο ονειρευόμαστε απο το 2013.Μέχρι τότε θα είναι για όλους μας μια ανοιχτή πληγή κάτι σαν το γκολ του Κόντε στο ΟΑΚΑ.Και αυτό που πονάει ακόμα περισσότερο είναι το οτι όντας μια ομάδα με τόσο χαμηλό μπάτζετ δεν ξέρεις καν αν θα ξαναβρεθείς τόσο κοντά τα επόμενα 5-10 χρόνια.Πόσες φορές θα καταφέρεις με ψίχουλα να τα κάνεις όλα τόσο σωστά και να παίξεις το μπάσκετ που έπαιξες φέτος?
chainsaw (22-05-23)
Η άθλια δήλωση Κλέιζα on camera: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να στείλει τους βετεράνους της Ρεάλ στη σύνταξη»
Ο Λίνας Κλέιζα που πέρασε από τον Ολυμπιακό προχώρησε σε μια μάλλον αχρείαστη όπως αποδείχθηκε δήλωση πριν τον τελικό. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, δέχθηκε μια ερώτηση που είχε όλο τον σεβασμό απέναντι στους έμπειρους παίκτες της Ρεάλ (Γιουλ, Ρούντι κλπ).
Ωστόσο η απάντηση του Λιθουανού ήταν μάλλον μη αναμενόμενη από έναν παίκτη που είχε παίξει σε υψηλό επίπεδο.
«Είναι η ώρα του Ολυμπιακού… Πρέπει να τους στείλει στη σύνταξη» ήταν η τοποθέτηση του Κλέιζα που κέρδισε το χρυσό βατόμουρο για την πιο άστοχη δήλωση του φετινού F4…
χαχαχα ποσο χαμηλα εχουν πεσει εκει στο βοθροσαιτ. Κομπλεξ!
Faithful (22-05-23)
chainsaw (22-05-23)
Bookmarks