Πάμε για back to back κατάκτηση !
Sent from my iPad using Tapatalk
Πάμε για back to back κατάκτηση !
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αερικό7 (01-10-22), john syggel (01-10-22)
Kατα πασα πιθανοτητα παμε για 7 δηλωμενους ξενους στο πρωταθλημα απο τους οποιους θα παιζουν καθε φορα οι 6. Μενει να δουμε αν θα επιτρεπονται και αλλαγες στη λιστα. Κατ'εμε θα ειναι μαλακια αυτο και θα ευνοησει ξεκαθαρα ομαδες που αλλαζουν συνεχως παικτες, οπως η ζελα. Θα μπορουσε να μπει επισης ενας χρονικος περιορισμος στις μεταγραφες που μπορουν να δηλωθουν ετεροχρονισμενα.
zionikos (01-10-22)
Ποιοι θεωρουνται ξενοι;Μονο οι Αμερικανοι;Εμεις εχουμε 8 ξενους συνολο.
drizzt (01-10-22), john syggel (01-10-22)
Ο Φαλ πιανεται; Νομιζω οχι, καθοτι Ευρωπαιος.
(τραγικη η φανελα...)
Ο Βεζενκοφ, Κυπριακη εθνικοτητα δεν εχει;;;
giovanni#10 (01-10-22)
Καλα, δε γινεται να παιζουμε μονο με τη μαυρη. Αλλα η κοκκινη ειναι αθλια. Περυσι η κοκκινη γαμουσε.
Oι ζελες αποχώρησαν από την κλήρωση των διαιτητών λέει. Θα έχει πολύ κυνηγητο και φετος! Αρχης γενομένης από απόψε. Αρκεί να μείνει η ομαδα προσγειωμένη και χώρις άγχος.
Aυτες οι διοργανωσεις της πλακας ειναι σημαντικες για την ψυχολογια.Περσι με την κατακτηση του κυπελλου αλλαξε ολη η ψυχολογια της ομαδας,το ανεφεραν συνεχως οι παικτες μας ως σημειο-κλειδι στη σεζον.Αν,αντιθετα,χασουμε σημερα θα πιστεψουν οι βαζελοι οτι μπορουν να μας κερδισουν στους τελικους φετος.Γι αυτο: Γαμηστε τους!
Καλα, ακομα ειναι τρομερα νωρις. Ο,τι και να γινει σημερα, ο,τι και να πιστεψουν, δεν εχει μεγαλη σημασια. Και περυσι χασαμε στο ΣΕΦ Νοεμβρη μηνα αλλά μετα καναμε 7 σερι νικες απεναντι τους.
pirateeeeeee (02-10-22)
Παμε για την 1η κούπα φέτος αν και ο ορισμός Παπαπετρου δε μ αρέσει
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
19:15 EΡT3 με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Εκτός ο Παπ και περιμένω DD από τον Papas.
61-87 με τον Πάπας να έχει 6 πόντους, 2 κλεψίματα, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.
Εκτός έμειναν και οι Φαλ-Κάαναν, ο πρώτος μάλλον για να παίξει ο Μπλακ (που ήταν καλός) και ο δεύτερος μάλλον εξαιτίας ίωσης. Ο Μπολομπόι έπαιξε λίγο λόγω τραυματισμού και μένει να δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι για τη Ζαλγκίρις.
ΥΓ. μπορείτε να βάλετε εικονίδιο στο θέμα; Ψυχαναγκαστικός7
john syggel (10-10-22)
Faithful (11-10-22)
Bookmarks