drizzt (05-12-22)
drizzt (05-12-22)
Ο Σλούκας σήμερα ηταν για κλωτσιές, ο Παπ ανύπαρκτος, ο Σασα έτσι κι έτσι κι ομως κερδίσαμε.
Η ομάδα ομως θέλει βοήθεια. Άμεσα. Χτες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (05-12-22), jonk (05-12-22)
Ενα σοβαρό μειονέκτημα της ομαδας είναι ότι δεν έχει παιχνίδι με πλάτη καθόλου και δεν έχει παίκτες που θα εκμεταλλευτουν μις ματς. Αντε λίγο ο Γουοκαπ. Ισα ίσα που συνήθως ο αντίπαλος βγάζει τετοιες φασεις. Και στα μις ματς η μπάλα θα βγει παλι έξω για τριποντο.
Μεγαλη απογοήτευση ο Πιτερς. Δεν ηρθε μονο για παγκιτης ο παικτης. Υποτιθεται οτι θα περνουσε και χρονο διπλα στον Βεζενκοφ. Απορώ που ασχολείστε μόνο με τον Κανααν.
Παραλήρημα από το βοθροσαιτ και την ΚΑΕ Παναθηναικος. Α καλά. Φαουλ λέει στον Μπέικον στην τελευταία φάση. Ανακοινωσεις της ΚΑΕ.Ομορφιές παλι. δεν αντέχουν την φάπα.
Να φανταστώ ότι σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει τοξικότητα και δεν χαλάει το κλίμα η αλαζονια κάποιων.
Σημαντική προσπάθεια παρά τα προβλήματα. Πως γίνεται οι αρδ να έχουν πάντα μια γαμημένη δικαιολογία για αυτή τη σιχαμερή ομάδα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (06-12-22)
Παρα την προσπάθεια που κάναμε στο τέλος να χάσουμε έπεσε παλι πουτσα.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο με μια μέτρια ευστοχία θα είχε τελειώσει το ματς,μην σας ξεγελάει το τελικό σκορ,ματς για 10 πόντους διαφορά ήταν,ο Ολυμπιακός είναι και φέτος πολύ καλύτερη ομάδα απ τον βαζελο και θα το πάρει εύκολα το πρωτάθλημα.Σε ματς με άφαντους τους Λαρι Μακισικ Πίτερς και κακούς Παπ και Σλουκα και με τέτοια αστοχία σε ελεύθερα σουτ,κέρδισε για 9η σερι φορά.
Το θέμα είναι η Ευρώπη και κει χρειάζεται μεταγραφή έναν παικταρα να ξεκολλάει την ομάδα δεν πας πουθενά με τον Κάνααν και τον Μακισικ να δίνουν τόσα λίγα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
απλά του Κανααν κάνει μπαμ γιατί ηρθε σε αντικατάσταση Ντορσει ενώ ο Πιτερς ηρθε για ρεζέρβα
Ο παίχτης όμως είναι αργός, 0 αθλητικό τετάρτη, σώμα αδύναμο... δε ξερω έφτανε μόνο το σουτακι για να τον φέρουμε?
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Du3lisT (05-12-22), Faithful (06-12-22), john syggel (05-12-22)
drizzt (05-12-22), pirateeeeeee (06-12-22)
Μια βραδιά που δυσκολεύεται κάνεις να βρει νικητή γράφει ο άλλος ο Παπαδογιάννης. Τί έγινε άλλαξαν οι κανόνες και παίζουμε με χαντικαπ -2;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Oberon (06-12-22), pirateeeeeee (06-12-22)
Hττα σαν νίκη για τη Παναθα. 3 χρόνια στην ευρωλιγκα μαθημενοι άλλωστε.
pirateeeeeee (06-12-22)
Faithful (06-12-22)
Ισοπαλία ήρθε??Χηνάρι????
Καλε αθλητικοτητα ήθελα να γράψω, τώρα που βρήκε την Τετάρτη δεν ξέρω
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (06-12-22)
9 συνεχόμενο παιχνίδι που χάνει από την διαιτησία ο Παναθηναϊκός
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Καμια φορα βγαινουν αληθειες εν τη ρυμη του λογου. Περυσι εγραφαν τα παπαγαλακια οτι ο Οκαρο Γουαιτ του βαζελου επαιρνε 750 χιλιαρικα και οτι πηγαιναν στραφι τα λεφτα του προεδρου και τωρα ξαφνικα μαθαινουμε οτι επαιρνε 550, οποτε δεν υπαρχει συγκριση με τον παικταρα Γουιλιαμς που παιρνει τωρα 800.![]()
G@μιέται ο ΠΑΟ και η λεωφόρος
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Canaan 7/9 τρίποντα σήμερα μέχρι στιγμής.
Bookmarks