Τελευταιος Ελληνας εξ Αμερικης που σουταρε χωρις καν να το σκεφτει ηταν ο Παπαπετρου.
Δεν πηγε πολυ καλα αυτο.
Συμβαίνουν και αυτά μέσα στο παιχνίδι, στη φάση που έκλεψε και πήρε +1 το έκανε σωστά το μπάσιμο
Γενικά ναι, είναι πολύ πίσω σε τακτική και τρόπο παιχνιδιού, μην ξεχνάμε πως έρχεται από το κολεγιακό και πως δεν τον πήραμε για άμεση βοήθεια.Για παράδειγμα ενώ έβγαλε 2 καλές προσωπικές άμυνες και λειτούργησε σωστά σε 1 ομαδική με αλλαγές, σε άλλες 3 χάθηκε και έχασε παίκτη και χώρο ευθύνης. Εμένα μου αρέσει που δεν το σκέφτεται να σουτάρει γιατί αυτό είναι έμφυτο σε έναν μπασκετμπολίστα.
Το καλό είναι πως, με τη διαφορά επιπέδου που υπάρχει στο πρωτάθλημα, σιγά-σιγά θα αυξάνεται ο χρόνος που παίρνει και θα δούμε πως θα εξελιχθεί.
Τελευταιος Ελληνας εξ Αμερικης που σουταρε χωρις καν να το σκεφτει ηταν ο Παπαπετρου.
Δεν πηγε πολυ καλα αυτο.
Καλά αυτός πουλούσε Παπά, στον εαυτό του και στους άλλους, πως είναι σουτέρ και κατέληξε να πετάει Πέτρες στο καλάθι. Ο Παπάς δεν χρειάζεται να το πουλήσει αυτό, εκεί κολλάει και το έμφυτο που έγραψα.
ΥΓ. Ποτέ δεν θα καταλάβω τι έβλεπαν πολλοί από εμάς σε αυτόν τον παίκτη και μάλιστα τον προτιμούσαν αντί του Τιτανοτεράστιου Παπανικολάου.
drizzt (12-10-22), giovanni#10 (12-10-22)
Οντως, αν θεωρησουμε οτι ο Τάιλερ ειναι Ελλην, αυτος ηταν ο τελευταιος αμυαλος σουτερ.
Η ομάδα πετάει, ο Βασίλης με το 7 γυρνάει ως προπονητής και το ΣΕΦ πρέπει να είναι γεμάτο στο πρώτο εντός της χρονιάς.
Αυριο ειναι το ματσι;;; Ωρα;
Αύριο στις 19:15
giovanni#10 (15-10-22)
Σημερα παιζουμε ενα ματς με τον Αρη,αλλα εγω μπηκα εδω να γραψω για τον Ανατολι Ζουρπενκο,τον πρωην παικτη μας.Εφυγε απο τη ζωη σημερα,σε ηλικια 46 ετων.Το ανακοινωσε ο επισης δικος μας καποτε,Ζεβροσενκο(ή Σαβρασενκο).Δεν εχει γινει ακομα γνωστη η αιτια...rip.
ΩΝΣΓ....
Ο Θεος να τον αναπαυσει.
drizzt (24-10-22)
Είναι περίεργη φάση οι μπασκετικοί - μεγάλα και βαριά κορμιά με καρδιαγγειακό που κρύβει διαρκώς εκπλήξεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 25-10-22 στις 11:28
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποσο μαλλον οταν εισαι και 2.20 σχεδον.
Ο Θεος με φυλαξε και βγηκα κοντος.
Πωπω έχω φάει σοκ με τον Ανατολι ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός,τι να πω,να ναι καλά οι δικοί του να τον θυμούνται.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (24-10-22)
Πω ρε σεις. Πρωτη φορα τον ακουω προσωπικα. Νομιζα στην αρχη οτι ηταν ενας απο αυτους τους απιθανους, που επαιζαν στην ομαδα, οταν την ειχε παρατησει ο Σωκος.
Kαταλαβαίνω την πίκρα όλων σας αλλά εάν ένα πράγμα ξεχωρίζει αυτόν εδώ τον χώρο από άλλους παρόμοιους, είναι το επίπεδο.
Και επειδή νοιώθω ότι αυτό κάπου πάει να ξεφύγει, σας παρακαλώ πολύ όλους, να φροντίσουμε να διατηρηθεί ψηλά.
Συνεπώς από εδώ και πέρα υβριστικές εκφράσεις οποιουδήποτε ύφους, έντασης και στυλ, άμεσες, έμμεσες ή συγκαλυμμένες θα διαγράφονται αμέσως και οι χρήστες θα μπανάρονται.
Αυτό το μήνυμα θα αναρτηθεί παντού ώστε να μην πει κανείς αύριο ότι δεν το γνώριζε.
Και παρακαλώ πολύ να τηρηθεί η τάξη και το επίπεδο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks