Nikolaos_Kokkinos (11-06-23)
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Nikolaos_Kokkinos (11-06-23)
Εξοντωτική ποινή, τρία χιλιάρικα και μια αγωνιστική κεκλεισμένων του χρόνου.
ΡΙΞΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (11-06-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-06-23)
Ο δε τρακης στοχοποιει κονόμησαν πριν τον αγώνα
Εμείς όσα εγκλήματα έγιναν στο οκανα τα έχουμε αφησει στη μοίρα τους
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η μόνη λύση είναι μια σοβαρή, ισοπεδωτική εμφάνιση σήμερα και στέψη στο ΟΚΑΝΑ.
chainsaw (11-06-23), Faithful (11-06-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-06-23)
chainsaw (11-06-23)
Εν τω μεταξυ κορομηλά ήθελα να πω
drizzt (11-06-23)
Αλήθεια, γιατί είμαστε το μοναδικό πρωτάθλημα στον πλανήτη όπου αθλητες και παράγοντες μπορούν να μιλανε ονομαστικά για διαιτητές, να διαμαρτυρονται-προπαγανδιζουν δημόσια και να μην τιμωρούνται με προστιμα; Και οι τοπθετησεις στους προσωπικους λογαριασμους στα σοσιαλ, δηλώσεις θεωρούνται πλέον...
Faithful (11-06-23)
Γιατί όλους τους ελέγχει ο δπτζ
Και με την αστυνομία άριστες σχέσεις.
Εδω κ χρόνια ανεβάζει πχ βίντεο που τρέχει σα διαολος κ πότε δεν εχει γίνει κάτι.
Το θέμα είναι ότι εμείς καθόμαστε αμετοχοι..
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-06-23)
Πονεμένη ιστορια αυτή. Πρέπει να γίνει αυτεπαγγελτη δίωξη από εισαγγελέα, έρευνα κλπ. Τρεχα γύρευε. Ξερουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Εδώ όμως μιλάμε για ποστ που αποτελουν απο μονα τους αποδειξη και για ένα πρωτάθλημα με σαφής κανονισμούς. Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να μπει το ρημάδι το πρόστιμο.
Μονο η Ευρωλίγκα του έχει ρίξει πρόστιμα για το Ινστα
Sent from my iPad using Tapatalk
chainsaw (11-06-23)
Τι έγινε τελικά αυτός θυμάμαι είχε πει πως δεν έχει σχέση με την καε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
chainsaw (11-06-23)
Α καλά θ ακουστεί καμια γιούχα απο το υπόλοιπο γήπεδο και θα γίνουμε
Κανονικά ο Σάσα στη 12αδα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Faithful (11-06-23)
Bookmarks