Faithful (08-06-23)
Θετικά νέα μάλλον.
![]()
Faithful (08-06-23)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν βάση του φύλλου αγώνα, δεν υπαρξει ποινή για τη ζελα, θα μιλάμε για σκάνδαλο. Απωθησαν τον Μπαφέ, πέταξαν τα γιαούρτι πριν την έναρξη του ματς, πέταξαν 2-3 φορές νερά στον πάγκο και άναψαν αρκετά καπνογονα.
Οστικό οίδημα ο Βεζενκοφ. Πολύ δύσκολα θα παίξει την Κυριακή. Μπορεί όμως να είναι έτοιμος για το ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον γλίτωσε τα χειρότερα το παιδί!
Όσον αφορά τώρα ενδεχόμενη τιμωρία λόγω των σημερινών.
Και να υπάρξει (που δεν το πιστεύω) δεν θα προλάβει λογικά να την εκτίσει στο επόμενο ματς γιατί είναι πολύ σύντομα.
Η τόσο χλιαρή έως ανύπαρκτη αντίδραση της καε γεννά ερωτηματικά
Τόσο υπεράνω είμαστε?? Είδαμε τα απίστευτα αίσχη εχθές και γράψαμε ένα sms για ανακοίνωση κι αυτό ήταν?
Ο αλλος οργιάζει στα social κ κατάφερε με το πες πες να δουμε ότι είδαμε χτες. Κι εμείς απλά το Αποδεχόμαστε?
Αν γίνει μια στραβή στο σεφ πια σε 4ο ματς θα πάνε για το πρωτάθλημα, το χουμε καταλάβει ή πετάμε ακόμα στα σύννεφα?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πιστεύω δεν θα γίνει καμία στραβή στο ΣΕΦ.
Απλά έπρεπε να σπάσει το σερί με κάθε τροπο.
Αν έρθουν για να προκαλέσουν με τον κλόουν τον Λι και την πουστρα με τα σπυριά, θα τιναχτει το ματς.
Θέλει μεγάλη αυτοσυγκρατηση ΑΛΛΑ και τρομοκρατία με συνεχή φωνή. Αλλιώς δε γίνεται.
Επίσης αυτοί στα court seats έχουν οργανωμένους κι εμείς έχουμε την αφαν γκατε ξέρω γω. Δε γίνεται έτσι.
Paneas (09-06-23)
Είναι σιχαμεροί φίλε, πραγματικά δεν τους αντέχω. Γκρίνια και κακομοιριά.
Μια ζωή στην ψευτιά και τον στρουθοκαμηλισμο. Να δείξουν κάτι παραπάνω από αυτό που είναι. Να δείξουν ότι είναι μεγάλη ομάδα. Αντί να χαρουν απλώς που κάνουν καλες και αξιοπρεπείς για τα μέτρα τους εμφανίσεις, δημιουργουν εντυπωσεις και μιλάνε για αδικία.
Ακομα και τα επεισοδια με τα γιαουρτια και τα νερα αρνουνται. Ημαρτον. Τα οποια γραφτηκαν καθαρα στο φυλλο αγωνα. Κατα τ’αλλα απορριπτουν και καταδικαζουν τις αλητειες του Τρακη τοσα χρονια.
mankap (09-06-23)
Στοχοποιουν τον Μπαρτζωκα κι εμείς πετάμε αετό
chainsaw (09-06-23)
Καλή φασούλα αυτή που μπορείς να αποβάλλεις παίκτη και με 2 φάουλ πλέον. Θα γίνει το νέο trend.
Δεν εχει σχεση με τα σοσιαλ. Το βοθροσαιτ κατα κυριο λογο. Και η ΚΑΕ Παναθηναικος τωρα. Οι δικοι μας υποστηριζουν οτι κατι "φιλαθλοι" στα court seats τον εβριζαν συνεχως χυδαια και αυτοι οτι προκαλουσε με την συμπεριφορα του. Αυτα εγιναν γνωστα μεσα απο τις ανακοινωσεις των ομαδων.
Α εντάξει ειπε κ ο Τράκης ότι θα έρθει στο σεφ
Το πανε για εκκένωση και τιμωρία
ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
Και να έρθει, ας μην κάνουν οι υπόλοιποι από γύρω τους εύθικτους εκεί μέσα και δημιουργήσουν πρόβλημα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Προφανώς δε γίνεται αυτοί στα court seat να έχουν καφρους κι εμείς ανθρώπους που πληρώνουν για να είναι εκεί.
Το σωστό είναι να βάλουμε κι εμείς καφρους λοιπόν;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Gtakis (09-06-23)
Bookmarks