Γιατι ρε μαλάκες 3ποντο ΓΙΑΤΙ;;; Βαριέστε να παίξετε παράταση;;
Γιατι ρε μαλάκες 3ποντο ΓΙΑΤΙ;;; Βαριέστε να παίξετε παράταση;;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-06-23)
Aντε ρε βαζελοι. Τα καταφερατε με χιλια ζορια
ΠΑμε να παρουμε το ματς της κυριακης και μετα ξανα στο μπουρδελο γαι στεψη. Δε χαθηκε τιποτα. Να χαρουν και λιγο οι πουτανες
Επειδή λέγεται Λούντζης πρέπει να κάτσει στον πάγκο για να παίζει ο Λαρεντζακης ο οποίος τόσους αγώνες τωρα ειναι για κλωτσιές.
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (08-06-23)
Κακη τελευταια επιθεση. Τωρα βρηκε ο Μακκισικ να βαρεσει τριποντο. Αλλες φορες το φοβαται
Την Κυριακή έχει γαμήσι
chainsaw (08-06-23)
Παιδια, ειλικρινά κρίνετε σοβαρά και αυστηρά αυτό το ματς; Χωρίς Σλούκα, χωρίς Γουοκαπ (εσκεμμένο σφύριγμα) και χωρίς Βεζένκοφ και χάνουμε από χαμένο σουτ δικό μας στο τέλος. Χωρίς οργανωτή 20 λεπτά παίζαμε, τι είναι αυτά που λέτε; Με νίκη μας, θα ήταν το πιο εξευτελιστικο αποτέλεσμα στην ιστορία των ντέρμπι Ολυμπιακου Παναθηναϊκού.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
chainsaw (08-06-23), giovanni#10 (08-06-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πήγε για μαγνητική ο Σάσα είπε ο Μπαρτζώ.
Δέν εχει παίξει κ καθόλου ουσιαστικά όποτε δε ξερεις
Ο άλλος ομως γαμιεται και το ξερεις.
Τέλοσπαντων το σημερινό δε μπορεί να περασει έτσι. Τα σφυρίγματα στον Ουοκαπ, το αντιαθλητικό που δεν έδωσε στον πουτανας γιο. Ηταν απο τις πιο σκοτεινές στιγμές της α1 που θυμαμαι.
Ειναι για 30 πίεση.
Επισης για 30 πίεση ειναι και ο Σασα.
Sent from my iPad using Tapatalk
η ομαδα γενικα πρεπει να ξυπνησει και να παιξει μπασκετ. δεν επιτρεπεται ομαδες σαν τον φετινο παναθηναικο να μην μπορεις να τις νικησεις και να τελειωνεις.
βλεπω μια ψυχολογια περιεργη μετα τον χαμενο τελικο.
*Ο σερελης ειναι καλος προπονητης.
και γαυρος φανατικος!
hang your demons
Τουλαχιστον σημερα αρεσε στις πρασινες φιλεναδες μας η διαιτησια και δε θα εχουμε γκρινια
Bookmarks