πλακα εχει ο γιαννακοπουλος να μιλαει για διαιτησιες που ευχοτανε μανες και αγέννητα παιδια να πεθανουν.Και φυσικα κανεις δεν του εκανε ποτε τιποτα του ψεκα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (06-06-23)
Καμία επαρση. Αυτή είναι η αλήθεια, ΑΚΡΙΒΏΣ όπως την λέει ο Μπαρτζώκας. Εμείς έχουμε να αποδείξουμε πράγματα. Εδώ όλος ο κόσμος ζητάει 36π διαφορά μίνιμουμ. Ο αντίπαλος αν σε φτάσει στον ποντο, επιτυχία είναι για αυτόν και αποτυχία για σένα. Φαίνεται άλλωστε απ' τα ποστ των οπαδών.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Όταν ήμουν μικρός πήγαινα στο κλειστό στη Γλυφάδα και έκανα ενόργανη, εκεί ήταν η έδρα του Παναθηναϊκού τότε και ερχόταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος και έλεγε «τα παιδιά! πάρτε στα παιδιά ότι θέλουν» και μάζευε την πιτσιρικαρία και μας κέρναγε παγωτά και ότι άλλες μλκιες θελαμε τελοσπαντων. Αυτός ο άνθρωπος απορώ πως έβγαλε τέτοιο μαλακα γιο.
καμια σχεση με τον πατερα του αμα δεν ηταν ο πατερας του ουτε τα μισα δε θα ειχε κανει,μεγας καραγκιοζης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι και χωρίς να θέλουμε να προσωποποιήσουμε τοποθετήσεις και απόψεις, έπαρση δείχνουμε εμείς οι ίδιοι που ζητάμε κάτι 40αρεςκαι κάτι άνετες σκούπες, σαν να είναι μπροστά μας ο Κόροιβος Αμαλιάδας μπροστά μας, που ούτε τότε θα είχαμε κάποιο ηθικό έρεισμα να δείχνουμε τέτοια αγωνιστική ασέβεια.
Για τα θέματα της ομάδας, θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο επαγγελματισμό, ως προς τη συγκέντρωση, γιατί δεν μπορεί να δείχνουμε κάθε φορά ότι αφού δεν πήραμε την Ευρωλίγκα, "γαία - πυρί μιχθήτω", λες και είμαστε η ΤΣΣΚΑ ή η Ρεάλ και η κατάκτηση της κούπας είναι σχεδόν στη σφαίρα του αυτονόητου...
Άλλο το να μας χαλάει που δεν την πήραμε αφού μπορούσαμε και άλλο να εμφανίζουμε την εικόνα του Λάρρυ και του Πίτερς να μην κάνουν ούτε τα βασικά...
Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν ο πατέρας είναι έντονη προσωπικότητα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βλέποντας τις δηλώσεις λάιβ και διαβάζοντας τις και μετά δεν είδα καμία έπαρση, τα πράγματα με το όνομα τους είπε ο κοουτς και όποιος τον έχει παρακολουθήσει ξέρει πως έτσι μιλάει πάντα και ούτε ειρωνεύεται ούτε τίποτα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς όλα: Είναι και το trend της εποχής να χρεώνουμε αλαζονικές συμπεριφορές σε άτομα που δεν λένε αυτό που περιμένουμε να ακούσουμε και όχι μόνο στον αθλητισμό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χωρίς κόσμο στο 5ο ματς αν γίνει για το ΤΙΠΟΤΑ που τράβηξε βίντεο ο βαζελος
Γαμω τον βαζελο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (08-06-23)
γι αυτο θελει σκουπα και χωρις Σλουκα.
hang your demons
Υπέρ μας είναι αν γίνει το 5ο ματς κεκλεισμένων. Θα αποσυμπιεστει λίγο η πίεση.
Όσο για το σημερινό, είναι σημαντικό να κάνει σωστή διαχείριση ο Λουντζης. Θα χρειαστεί να βγάλει αρκετά λεπτά. Στο πρώτο ματς ρίσκαρε πολύ στην άμυνα πάνω στον Λι, πήγαινε για το κλεψιμο και υπέπεσε σε χαζά φάουλ.
H πλακα είναι ότι οι βαζελοι θεωρούν την ποινή χάδι χαχαχ. Τραγικοί. Μικρό το πρόστιμο λένε.
Μα δεν ειχε γίνει ΤΙΠΟΤΑ σχεδόν
Μόνο κάτι κροτίδες έξω από το σεφ όταν οι βαζελοι ήταν ΜΕΣΑ
Είναι απαράδεκτο να τρώμε κεκλεισμένων για το τίποτα. Τότε ΟΛΑ τα ντέρμπι θα έπρεπε να είναι χωρίς κόσμο.
chainsaw (08-06-23)
Faithful (08-06-23)
Γέμισαν τα πρόβατα το γήπεδο χαχαχα. Άμα έτρωγαν την 15αρα πάλι, θα έμπαιναν στα λαγούμια
Αντε, γαμηστε τους να βάλουν μυαλό. Πάμε!
Οπλιστείτε με υπομονή για τη μετάδοση Χατζηπαπαρα
Faithful (08-06-23)
Παμε γαμωτο
Στην αποστολή ο μπλακ. Πάλι καλά
Bookmarks